2010 Şubat Anneleri

ya sinirim cıkıyo cizelgeyı yanı 24hafta 4 gun duk persembe bugun 24hafta 5 gun yapiyom deyısmıyo bune ya kk ya ne oldu boyle hersey ya olmuyo ya kapaniyo of

hoş geldin meleksencim msneye cvp vermedin sen geçmişi okumuyon galiba biz şeker yüklememizi yaptık sonucumuz ii çıktı sen nasılsın

merhaba meleksen canım boşver canım hepimiz kızdıkta yapacak bişi yok nasılsın bakalım

merhaba kızlar fatos cnm msn gormedim esim vardi pc te cnm cok sevindim herseyin iyi cikmasina allah hep boyle saglik versin sana pasana dilerim hepimizin bebisleri saglikla kucagimiza gelsin bos verdim tuba cnm ya 3 defa denedim olmadi belim agriyo kızlar ya kızımda iki gundur pek nazli az hareket edip beni uzuyo gecen gunler karnımı gerip nasil yer deyıstırıyo goruyoduk tuba senin bebis nasil

sağol canım amin inşallah sağlıkla kavuşalım kuzularımıza belin ağırır canım normal bu zamanlar geçmiş olsun

saol tatlım bugun cok mu ne ayakta kaldim pazara falanda gitim meyve sebze tasidim eve kadar ondan oldu her halde

iyi canım benimkide herzaman hareketli ama devamlı masa başında kaç saat çalışıyorum yatmadığım sürece dışardan farkedemiyorum dün akşam uzanıyordum bir tepik attı karnımın inip kalktığını görünce eşimi çağırdım malesef herzamanki gibi o elini koyunca konuşmaya başlayınca tepikler duruyor adam çatladı yalvarıyor oğluşum banada tepik at diye ama yok inat ediyor oda inat ediyor birgün yakalacağım tepikleri diye bende akşamdan beri tembih ediyorum babayada tepik at diye kaydirigubbakcemile3

ben pazara filan gitmem ağır şeyleride taşımam bana ne kim yaparsa yapsın sende yorma canım kendini insan hemen yoruluyor ben mesela süpürge paspas toz alma lavaboları temizleme hepsini aynı gün yapıyorum çalıştığım için tatil günlerinde ama belim sanki kopuyor yatıyorum inanır mısın kalkamıyorum nasıl bir ağrı bitiyorum oyüzden artık aralıklı yapıyorum işlerimi yorulmadan

esim beraber gidelim dedi ama pazar 5 dakika yakın uyandirmim gece iste dedim birer kilo da alsan birikiyo meyvesi sebzesi bana da esim tasitmaz normalde agir vala belim kopuyo bida kulagima kupe tasimam dikat etmemiz lazim artık kızlar kendimizi zor tasiyoz zaten pazarda tanidik gordu beni masallah masallah diyo karnıma bakıpkaydirigubbakcemile3

saol tatlım bugun cok mu ne ayakta kaldim pazara falanda gitim meyve sebze tasidim eve kadar ondan oldu her halde

aferim sana klava: sanamı kaldı alıp taşımak yok öyle artık artık eski günler gelmesin aklına ne kadar ağır kaldırır uzun süre ayakta kalırsan akşama çıkar ağrıların.elinden geldiğince uzan dinlenmeye çalış bidahada sakın öyle şeyler taşıdığını duymayayım.:mymeka:

fatoşcum; iyiyiz tatlım evdeydim bugün hep uzandım dinlendim bir ara çamaşır yıkadım kociş geldi yemek yedik bulaşıkları makinaya dizdim hemen kaptım laptopu uzandım, kocişte maç izliyor. sen napıyosun tansiyon ne alemde sorun çıkarıyomu yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…