- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
my darling hadi bakalım bu seninki.. insallah dogrudur bi de seversin, ben begendim, bunu yapıstır oraya:sağol canım nasıl yapılcak benbilmiyorum banada söleyin yaaa
sağol canım benim
kız senin profildeki bebiş kim
bende bu sırt ağrılarından önce ocak ayını çıkartırım diyordum ama kimbilir daha nasıl zorluklar olacak daha 3-4 ayımız var daha önümüzde.
evet Canım kızımızın adı kesin Duru Aze olacak ama ben gelende Duru olarak kullanıyorum.bizim Duru kızımız yok tu dimi topikte.
wayyyy be süper anlatmışsın tebrik ederim seni.bu ne açıklayıcılık Esma Şeniz
http://urun.gittigidiyor.com/RENK-RENK-MIKNATISLI-BUYUK-BOY-KELEBEK-SEKER_W0QQidZZ21519569#aciklama
bende bunu beğendim nasıl lavantalı.
birde Fikirevi bunların kendi tel numaraları varmı sende nerden buldun Pendik te olduklarını.
sağolasın canım sen çok almıyosunya onda dememiştir yoksa sölerdi benimkini bi görsen gözleri patladı resmen bugün nasıl aldın bunu dedi bende dedim çok kolay siz bize bi gelin anlarsınız:))) işin şakası çağla şıkel 6 kilo almış tüm hamileliğince ben o kiloyu nerdeyse 1 ayda aldım hemen hemen hehehe ama onlar manken demiiii
voles selam sana da canım.. zeyneb "tickerfactory den yapılanlar kabulmüş" oradan girip yenisini yaparsan seninki de yazar tekrardan, olur.. kaydirigubbakcemile2
maşallah kız çok tatlı yerim yerim ben onuyaa Şenizabimin kızı canım maviş kızımız çok tatlı teyzesi zilli kız değilmi zorla sevdiriyor kendini
valla yapın ya ben hem kendimi hem sizi burdan takip ediyordum gözüm alışmış şimdi şaşkın oldum.. bilmeyen varsa bana desin, tahmini doğum tar.+cinsiyet ben yapayım..:):teytey:
valla yapın ya ben hem kendimi hem sizi burdan takip ediyordum gözüm alışmış şimdi şaşkın oldum.. bilmeyen varsa bana desin, tahmini doğum tar.+cinsiyet ben yapayım..:):teytey:
merhaba kızlar...öğleden önce işe gelmedim öğleden sonrada doktor randevum vardı yeni geldim testler şeker falan uzun sürdü...
kızım kocaman olmuş teyzeleri 1300gr herşey çok normal şeker,idrar ve kan sonuçlarımızda temiz çıktı...doğum tarihimiz 21 ocağa kaymış bayramdan sonra gel iznini veriyim dedi...
herşey yolunda çok şükür...
abimin kızı canım maviş kızımız çok tatlı teyzesi zilli kız değilmi zorla sevdiriyor kendini
hoşgeldldin camdankalp oh oh maşallah bebişinede sanada fazla yorma kendini..
ESCOS ya tarife göre yapmaya çalışıyom ama tarif edilen kilo takibi anlamadım biz nereye yazcaz ilk sati tahmini doğum tarihini
merhaba kızlar...öğleden önce işe gelmedim öğleden sonrada doktor randevum vardı yeni geldim testler şeker falan uzun sürdü...
kızım kocaman olmuş teyzeleri 1300gr herşey çok normal şeker,idrar ve kan sonuçlarımızda temiz çıktı...doğum tarihimiz 21 ocağa kaymış bayramdan sonra gel iznini veriyim dedi...
hadi canım kendine iyi bak baaayybel ve sırt ağrılarım için ilaç verdi..
şimdi gidiyoruz artık evimize çok yorulduk bide açız bişey yedirmediler :umursamaz:
görüşürüz öptüm hepinizi
bel ve sırt ağrılarım için ilaç verdi..
şimdi gidiyoruz artık evimize çok yorulduk bide açız bişey yedirmediler :umursamaz:
görüşürüz öptüm hepinizi
aşağıdaki linke tıkla, hamileler için olan tahmini doğum tarihini yazarak yapılan link bu, sonra resimlerden seçerek git,ok..
Pregnancy and Due Date Ticker
bitanesii, 1tanelerim, bilgen82, biricik mericik, burcuberru, derinderen, ebruli_59, escos, essemayit, fikirevi, haziran20, mydarling, ozlemzafer, pofidi, selda58+, sevilaykucuk, srpp, tugba64, Voles, yaren_h, zeh, zeynepb+
ohhhh ohhhhhh maşaallah topimize herkes burda ne güzel herkese kocaman bir selammmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?