2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar...öğleden önce işe gelmedim öğleden sonrada doktor randevum vardı yeni geldim testler şeker falan uzun sürdü...

kızım kocaman olmuş teyzeleri 1300gr herşey çok normal şeker,idrar ve kan sonuçlarımızda temiz çıktı...doğum tarihimiz 21 ocağa kaymış bayramdan sonra gel iznini veriyim dedi...
herşey yolunda çok şükür...

Seldacım senin yazdıklarını ciddiye alıp kırıldı sanırım yarencim yoksa ben anladım seni a.s.

hoşgeldldin camdankalp oh oh maşallah bebişinede sanada fazla yorma kendini..
ESCOS ya tarife göre yapmaya çalışıyom ama tarif edilen kilo takibi anlamadım biz nereye yazcaz ilk sati tahmini doğum tarihini

yok tatlım tek duru bebek senınkı opuyorumnanaktan

olmazzzz onlar manken bız alırız onlar almaz alamazzzzz kaydirigubbakcemile3

voles selam sana da canım.. zeyneb "tickerfactory den yapılanlar kabulmüş" oradan girip yenisini yaparsan seninki de yazar tekrardan, olur.. kaydirigubbakcemile2

ayy hemen yapıyom kuzum opuyorumnanaktan

valla yapın ya ben hem kendimi hem sizi burdan takip ediyordum gözüm alışmış şimdi şaşkın oldum.. bilmeyen varsa bana desin, tahmini doğum tar.+cinsiyet ben yapayım..:):teytey:

canım banada yaprmısın d.t:09/02/2010 cinsiyeti kız canım bana yaparmısın bi zahmett

valla yapın ya ben hem kendimi hem sizi burdan takip ediyordum gözüm alışmış şimdi şaşkın oldum.. bilmeyen varsa bana desin, tahmini doğum tar.+cinsiyet ben yapayım..:):teytey:

canım bana yaparmısın zahmet olmassa girdim siteye bişey anlamadım ben çünki.sat 12 mayıs tahmini doğum tarihi 16 şubat cinsiyet kız
teşekkür ederim canım...

bel ve sırt ağrılarım için ilaç verdi..
şimdi gidiyoruz artık evimize çok yorulduk bide açız bişey yedirmediler :umursamaz:
görüşürüz öptüm hepinizi

hoşgeldldin camdankalp oh oh maşallah bebişinede sanada fazla yorma kendini..
ESCOS ya tarife göre yapmaya çalışıyom ama tarif edilen kilo takibi anlamadım biz nereye yazcaz ilk sati tahmini doğum tarihini

aşağıdaki linke tıkla, hamileler için olan tahmini doğum tarihini yazarak yapılan link bu, sonra resimlerden seçerek git,ok..

Pregnancy and Due Date Ticker

hoşgeldin canım gözün aydın çok sevindim o oh büyümüş kızın kaç gr dılar kilo oldular bugüne bugün maşallah subanallah

bel ve sırt ağrılarım için ilaç verdi..
şimdi gidiyoruz artık evimize çok yorulduk bide açız bişey yedirmediler :umursamaz:
görüşürüz öptüm hepinizi

anammmmmmm 21 ocakmıs gulsah kız ocak annesımı oldun sen sımdı kaydirigubbakcemile3
bu arada masallah pamuga buyumus serpılmıs

selam fıstıklar iyisiniz inşallah biz tetanoz aşımızı vurulduk, bu 2. dozdu. hemşire bir daha vurulmıcaksın dedi. acaba size de aynı şey mi söylendi yoksa 3. doza çağrıldınız mı.. sanki benim kafamda 3. dozu da vurulucam gibi kalmış

merhaba canım hoşgeldin

ohh ohh maaşallah.. allah analı babalı büyütsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…