günaydın arkadaşlar sabah sabah bişey sorucam ben 24+2 günlüğüm geçen hafta bebeğim daha hareketliydi buhafta daha az gibi normalmi acaba
günaydın annişler ve bebişler...
hayırlı cumalar...
seldacım moralini bozma, tatlım hayırlı cumalar yüzü hürmetine herşey çok güzel olacak, aklına kötü şeyler getirme, bol bol dua et.
benim dualarım hepimiz için bu mübarek günde...
günaydın annişler ve bebişler...
hayırlı cumalar...
seldacım moralini bozma, tatlım hayırlı cumalar yüzü hürmetine herşey çok güzel olacak, aklına kötü şeyler getirme, bol bol dua et.
benim dualarım hepimiz için bu mübarek günde...
sağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...
sağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...
Akarahan ve srpp günaydın canlarım a.s.
günaydınlar
hayırlı cumalarr
günaydın canım nasılsın
arkadaşlar çakırgözlü bizim şubat annelerinden değilmiydi, ben mi karıştırıyorum.
bebeğini kaybetmiş, ne olduğunu bilen var mı.
çok üzüldüm ya, nolur bilen varsa söylesin
arkadaşlar çakırgözlü bizim şubat annelerinden değilmiydi, ben mi karıştırıyorum.
O hepimizde var ama doktorlar kızıyor seldacım, her bebek aynı kiloda ve boyda olacak diye bir kanun yok ki, bazı arkadaşların bebekleri benimkiden tombiş çıkıyor günleri geride olmasına ragmen ama kafama takmıyorum
seldacım senin haftanda bebeğin kilosu 862 gr olmalıymış seninki yanlış hatırlamıyorsam 866 gr gayet normal canım
günaydın canım opuyorumnanaktanGünaydın, hayırlı cumalar Esmacım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?