2010 Şubat Anneleri

evet aykız cnm yaklastı ucakta 13 haftalik ken sakindim ama 25 hafta da bakalim nasil olcak 4 sat te bitmiyo guzelim ya sen nasilsin cnm minik prenses nasil

iyiyim canim saol kizimda iyi kipir kipir masallah artik disardan çok belli hareketleri karnim sekilden sekile giriyo harika bisey.
uçaktada 4 saat bitmez otur otur

merhaba cicili bicili cnm aksam resimleri yukledim haberim yoktu burdaki arkadaslara soyledim onlarda yukledi bazen yaz arkadaslar bilmiyo yuklesinler diye

cnm bende 50gr 135 çıktı doktorum yinede 100gr da istedi onuda yaptırdım gerçekten çok sinir bozucu 4 saat beklemek bide açken benim son dakıkalar artık tansiyonum düşmüştü
inş. sizlere gerek kalmaz benım buda normal çıktı ama buseferde diyetisyene yolladı çok pinpirikli bi doktorum var maalesefkafamçokkarıştı

merhaba cicili bicili cnm aksam resimleri yukledim haberim yoktu burdaki arkadaslara soyledim onlarda yukledi bazen yaz arkadaslar bilmiyo yuklesinler diye
slm cnm evet cnm cicilerini gördüm hepsi birbirinden güzel rabbim giydirmeyı nasıp etsın valla sen eksıkleri bitirdin maşallah ama en iyisini yaptın en güzeli böle rahat rahat keyifli bişekilde yapmakmış haklısın topigi açtım ama henüz erken diye bende güncellemedım artık takip ederim cnm
sanada hayirli geceler canim biz iyiyiz sen nasilsin

sagol cnm çok şükür iyiyiz yiyip içip yatıyoz vallacokacimcoook

almaya calisiyorum cnm saol vala yavas yavas birikiyo da gekmediklerim var yarın gecen gordum bitane takımvar oonu almaya gidicem tuturdum bugun esime alcam cok beyendim diye aliriz tamam diyo gariban hic olmaz demiyo kaydirigubbakcemile3

almaya calisiyorum cnm saol vala yavas yavas birikiyo da gekmediklerim var yarın gecen gordum bitane takımvar oonu almaya gidicem tuturdum bugun esime alcam cok beyendim diye aliriz tamam diyo gariban hic olmaz demiyo kaydirigubbakcemile3

ohh maşallah valla benımkıde alırız diyo ama bi kıpırdama yok sen şanslısın alsın tabi çocugu degilmi :CüvCüv:

vala kız kadinlar erkeklerden da sabirsizız her konuda dayanamıyorum ki hic bi anne dayanamaz olur cnm aslinda onlarda cok seviniyolar da pek beli etmiyolar erkekler hep aynıdır yavas yavas almak lazim toptan zor olur cnm son ay bezler hersey dobolancak kucuk kucuk seyler daha pahali buyukten vala

cnm slm normal değil ama sınırda şekerin.benim 116 ken doktor diyet yaptırdı düşüttürdü bakalım bu sefer kaç çıkıcak.geçmiş olsun..

kızlar merhaba..benim aslında 40. haftam 3-4 mart ama bebeklerim ikiz olduğundan erken gelme ihtimalleri çok kuvvetli daha şimdiden doktorumuz şubatın 2. haftasından sonra alırız herşey yolunda olursa (inşallah) dedi..yani ben bir anda 2010 Şubat annesi adayı oldum..beni de aranıza alır mısınız?dediğim gibi benimkiler ikiz..bir tanesi kız diğeri erkek kısmetse..adları hazır, alışverişlerimizin çok büyük bir kısmı tamamlandı hatta biraz abartıp fazla fazla aldık sanırım..herşey çifter çifter olunca bazı şeylerde ipin ucunu kaçırmışız fark etmeden..inşallah hepimizin bebekleri cicilerini eskitsinler..inşallah alışverişlerimiz hiç bitmesin..inşallah bebeklerimiz sağlıkla ve vakitlice gelsinler..bu arada en baştaki listenize de beni ekler misiniz?kime bilgilerimi söylemem gerek bilemiyorum..herkese sevgiler..

Bencede toptan hepsini almaya kalkissak altindan kalkilmaz en iyisi azar azar almak
bende her alisverise çiktigimda küçükte olsa biseyler aliyorum dayanamiyorum napiyim

hoşgeldin cnm maşallah ne güzel bir kızın bir oğlun olucak demek yaren düzenliyor listeyi görür görmez ekler senide.

Kızlar aldıklarınız çok güzel meleksencim Allah sağlıkla giydirmek nasip etsin.

Bebislerinde sende hosgeldiniz canim aramiza

evet elbette seviniyorlar ama bizim taddıgımız duyguları tadmadıkları için henüz tam kavrıyamıyorlar sanırım kesınlıkle yavaş yavaş almak lazım
cnm slm normal değil ama sınırda şekerin.benim 116 ken doktor diyet yaptırdı düşüttürdü bakalım bu sefer kaç çıkıcak.geçmiş olsun..

slm canım ben sınırı 140 biliyordum demek degılmiş sanada geçmiş olsun gülüm

hoş geldın cnm aramıza ne güzel hem ikiz hem 1oglan 1 kız çok şanslısın rabbım sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın
Bencede toptan hepsini almaya kalkissak altindan kalkilmaz en iyisi azar azar almak
bende her alisverise çiktigimda küçükte olsa biseyler aliyorum dayanamiyorum napiyim

cnm bence 5. aydan sonra azar azar en azından acil olanlardan başlamak gerek çünkü sonra ne çıkacagı belli olmuo bak ben pek bişi almamıştım şimdide sürekli istirahat etmem gerektigi için alışveriş işim kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…