sağol canım bizde seni çok seviyoruz... hepimiz burda aynı duyguları aynı sancıları çektiğimiz için sanırım birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz... doğumdan sonrada bu böyle devam edicek... sonuçta meleklerimizdede aynı dönem aynı sıkıntılar olucak inşallah hiç kopmayız... hani konuşmuştuk ya eşlerimizi tanıştırıp birbirimize gelip gidelim diye... ben onu kocişe söyledim... direk onların nesi olucak dedi bende oğulları olucak dedim o zaman biraz zor dedi... çok kıskanç bu adam öldürücek beni.... :umursamaz: akannehir
aaa neden doğum çizelgem çıkmadı iptalmi ettiler acaba bilen varsa yazsa yaa
aaa neden doğum çizelgem çıkmadı iptalmi ettiler acaba bilen varsa yazsa yaa
kızlar bu hafta kursta konuşulacak konular.... Sormak istediğiniz bişey varsa bunlarla alakalı sorarım akşam...
Gebelikte postür, yürüyüş - uz. Dr. Rıza nejat azeri
gebelik egzersizleri - fzt. Muhammed atayi
anne karnındaki bebeğin gelişimi, takibi, bebeğe yapılabilecek tetkikler - op. Dr. Cihangir yılanlıoğlu
sinem nerelerdesin kaçta çıkıcan canikom...
selda tatlım sen gelemiyosun dimi akşam kursa...
bide canan vardı bugün kursa gelicekti bizimle ama hiç görmedim onu bugün gelicek mi acaba??
fikir evi hoşgeldin canımmm bayıldım valla çok güzel beğendiğiniz şeyler güle güle kullansın inşallah meleğinnn
selam kızlar,
selda'cım Rabbim Çınar'ına ve sana güç versin bitanem. Ben ikinizi de çok güçlü görüyorum. 34. haftaya ne kaldı hem. İnş Allah'ın izniyle sağ salim alacağız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza.
fatoşum gelmemiş hala..
fikirevi nerelerdeydin kız, unutur muyuz hiç seni, bebiş nasıl?
bilgencim gözün aydın, darısı doğuma :)
gülşah ve serap yarın iyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canm.
Çok güsel çok uyumlu olacak canm. Birde pembeli beyazlı oda takımı oh ohh..
Allahım güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.
Canım çok özür dilerim ama ben aşağıda aktif görünenleri kopyaladım da şeyettim:kedi:kasti birşey yok yaaa
Perde de halı da duvar süsleri de çok şeker canım yaaŞeniz
Evet canm doğru hatırlamıssın. iyiyim canm bi kaç sıyrık okadar işte .Bebeğimde iyi teyzesi.Sdece kasılmalarım vardı ve akıntımda fazlalaşma olmustu.Hastanedeki doktor böyle olaylar erken dogumu tetikler demişti.Kasılmalrın gecmezse kendi doktoruna görün dedi.Ama şükür olsun bugün iyiym.Sen nasılsın canm ?shine hoşgeldin naber canım
sen kaza geçirmiştin demi yanlışmı hatırladım nasıl oldun canım
İnsan cok merak ediyor dimi acaba nasıl oldular görünüşü değiştimi biraz daha kime benzediği belli olurmu , saglıklımı, iyimi diye.Ayy yaa keske elimizin altında onları 24 saat ne yaptıklarını görebilecegimiz bir alet olsa :)bende c.tesi gidicemmmm doktora çok özledim kızımı ya 1 ay oldu tam....
Çok güsel canm ama bizim ki biraz uzun olucak hoş durmaz sanki ahmet kayra:)http://www.firststeps.com.tr/pinfo.asp?pid=742
kızlar sunlara bakın halının uzerıne bebegın ısmını yazdırıyosunuz cok guzeller... 135 tl fıyatıda...
turkkahvesı hosgeldın canım bu arada eee buyuyolar artık daha sıddetlı hıssetmeye baslarız
Evet canm doğru hatırlamıssın. iyiyim canm bi kaç sıyrık okadar işte .Bebeğimde iyi teyzesi.Sdece kasılmalarım vardı ve akıntımda fazlalaşma olmustu.Hastanedeki doktor böyle olaylar erken dogumu tetikler demişti.Kasılmalrın gecmezse kendi doktoruna görün dedi.Ama şükür olsun bugün iyiym.Sen nasılsın canm ?
[/url]
ay ne güzel canım bizim burda yok ki gidelim bebişler erken geldiği takdirde kaçıncı haftadan sonra yaşama şansları var diye sorarmısın ccanım
Canım ben 17:10 gibi cıkıcam iste sanırım bir aksilik olmazsa senin is cıkısana yetismis olucam. Ben ilk defa gidicem Perpaya neresinde bulusalım ??
İnsan cok merak ediyor dimi acaba nasıl oldular görünüşü değiştimi biraz daha kime benzediği belli olurmu , saglıklımı, iyimi diye.Ayy yaa keske elimizin altında onları 24 saat ne yaptıklarını görebilecegimiz bir alet olsa :)
kızlar bu siteden ticker yapıp masaüstüne kaydedin ben öle yaptım yoksa habire takvime bak dur demi ama
Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
yaptım canım sagolasın
:1hug:
alkisalkisalkis
amin canım inşallah darısı hepimizin başına
bebişim tekmeleyip duruyor teyzesi hele babası dokununca çoşuyor yaramaz
bir gıdıklıyor bir tekmeliyor
sanırım bizimki babacı olacak zemuszemus
odasını düz beyaz sawaroski taşlarla süslü bir model begendim canım
bakalım hafta sonu gidip yeniden bakacagız
hayırlısıyla onuda bir sipariş etsek rahatlayacagım valla
şaka yaptım canım benim benide gör diye yaptım
öyle özeniyorumki kızım için
kızlar aldığım kıyafetlerden koymak istiyorum
nasıl ekleniyor resim
canım 27. haftada %85 yaşama şansları 28. haftada benim bulunduğum haftada %90 yazıyordu bana haftalık takip geliyo orda yazıyor.. ama genede sorarım senin için...
sen geldiğinde arabayı park et canım ara beni ben olduğun yere gelirim senin...
hemde ne merak canım ya.... sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil aslında ama işte insanın elinde değil merak ediyosun... halbuki eskiden doğana kadar ne cinsiyeti ne görünüşü muammaymış...
yaptım canım sagolasın
:1hug:
kızını kaptıracak diye korkuyor dimi:)sağol canım bizde seni çok seviyoruz... hepimiz burda aynı duyguları aynı sancıları çektiğimiz için sanırım birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz... doğumdan sonrada bu böyle devam edicek... sonuçta meleklerimizdede aynı dönem aynı sıkıntılar olucak inşallah hiç kopmayız... hani konuşmuştuk ya eşlerimizi tanıştırıp birbirimize gelip gidelim diye... ben onu kocişe söyledim... direk onların nesi olucak dedi bende oğulları olucak dedim o zaman biraz zor dedi... çok kıskanç bu adam öldürücek beni.... :umursamaz: akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?