2010 Şubat Anneleri

esma hayırdır canım sen nıye sıkıntılısın? hormonlardan dıcem benım kocıs oyle dıyo bu hormonlar senı bı garıp yaptı dıyo adam o bıle anlamıs artık kafamçokkarıştı

Canım çok özür dilerim ama ben aşağıda aktif görünenleri kopyaladım da şeyettim:kedi:kasti birşey yok yaaa
Perde de halı da duvar süsleri de çok şeker canım yaaŞeniz

serap ozlerız anacım bende pzt gıdıcem doktora sımdıden yerımde duramıyorummm zemuszemus

esma hayırdır canım sen nıye sıkıntılısın? hormonlardan dıcem benım kocıs oyle dıyo bu hormonlar senı bı garıp yaptı dıyo adam o bıle anlamıs artık kafamçokkarıştı

hormonlar dan
ters giden şeylerden
hayatın kaç bucak olduğunu öğreniyoz sorumluluk aldıkça galiba

Hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah..
Herbiriniz Kardeş Dost arkadaş oldunuz bana sizleri çok seviyorum..

shine hoşgeldin naber canım
sen kaza geçirmiştin demi yanlışmı hatırladım nasıl oldun canım

saol cnm benım darısı tum arkadaslaa

esracımm gelemem herhalde artık hav erken kararıyo kocam izin vermez.. osmanbeye taşınacak ya şirket o zaman gelirim bende

kızlar herkese toptann merhabaaa...
nasılsınızz ben iiyimm pek giremiyorum misafirim var, internetle çok haşır neşir değilim şu aralar..
çok şükür kızımda iyi, kıpırdamaya devam ediyo çok mutlu ediyo beni..
kendinize iyi bakın..
büyüyolar kızlar yaa baksanızaa 6 bitti 7 ye girdik inanamıyorum, zaman yaklaşıyo ve ben çokkkk heyecanlıyım..
sağlıkla gelsinler inşallah mis kokulu bebişlerimiz..

Hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah..
Herbiriniz Kardeş Dost arkadaş oldunuz bana sizleri çok seviyorum..

sağol canım bizde seni çok seviyoruz... hepimiz burda aynı duyguları aynı sancıları çektiğimiz için sanırım birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz... doğumdan sonrada bu böyle devam edicek... sonuçta meleklerimizdede aynı dönem aynı sıkıntılar olucak inşallah hiç kopmayız... hani konuşmuştuk ya eşlerimizi tanıştırıp birbirimize gelip gidelim diye... ben onu kocişe söyledim... direk onların nesi olucak dedi bende oğulları olucak dedim o zaman biraz zor dedi... çok kıskanç bu adam öldürücek beni.... :umursamaz: akannehir

serap ozlerız anacım bende pzt gıdıcem doktora sımdıden yerımde duramıyorummm zemuszemus

sağolun canım bende özlücem sizleriii

[ı]hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah..
Herbiriniz kardeş dost arkadaş oldunuz bana sizleri çok seviyorum..[/ı]

ne demek seldacım aşkol lafı bile olmaz bizde seni çok seviyoruz

canım bende çok beğendim bayıldım hattaa

inş.ii hberlerle gelırsın cnm

inşallah canım çok heycanlıyım bende

saol cnm benım darısı tum arkadaslaa

serap arkadaşım güzel haberler alıp gelicen inş.

inşallah arkadaşımm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…