2010 Şubat Anneleri

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizler sayesinde moralimi yüksek tutuyorum inanın.. Ben bebeğimin sağlıkla geleceğine yürekten inanıyorum ama takıldığım konu neden kilosu konusunda gerilik var diyorlar. Şimdi geldim bakıyorum haftasına göre olması gereken aralık da ağırlığı oğlumun..boyunun kaç olduğunu bilmiyorum raporda bir sürü ölçüler yazıyor ama hangisi boy anlamıyorum..bir bilen varsa yardımcı olur mu bana.

benim oğlumunda gelişimi bir hafta geriydi ama şimdi haftasıyla uyumlu acaba senind öyle bişeymi canım bazen normal haftasıyla usgdeki hafta tutmuyor birbirini belki onu diyodur drlar canım o ölçülerden bende bişey anlamıyorum canım

Selda'cığım Allah senin ve bebeğinin yanında olsun. Çınar bebek adı gibi çok dirençli ve çok uzun ömürlü olacak inşallah. Sen lütfen pozitif düşünmeye çalış. Kendine dikkat et ki bebeğin de annesini örnek alıp hayata daha da sıkı tutunsun.

Bilgen sonuçlarına çok sevindim canım. ınşallah tüm arkadaşların sonuçları iyi çıkar.

Zeynepcim oda pek güneş almıyrsa ne kadar açık bir ren tercih edersen o kadar iyi olur bence. Ben de oyumu pamuk şekerinden yana kullanıyorum.

zeynepcim biz bebişin odasını kalecolor sultani boyadık bir bak istersen ona da.. çook uçuk bir pembe rengi..
baktım canım sıtesınden ucuk pembe guzel bı renkmıs ama :asigim:

evet canım filli boyada var istersen biraz açtırabilirsiniz yapıyolar ve çokda güzel duruyo nasıl isterseniz

evet ben bu fıllı boya rose ve kalecolor sultanı yı aksam esıme gosterıyım artık bı karar verelım sagolun kızlarrr :1hug:

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sizler sayesinde moralimi yüksek tutuyorum inanın.. Ben bebeğimin sağlıkla geleceğine yürekten inanıyorum ama takıldığım konu neden kilosu konusunda gerilik var diyorlar. Şimdi geldim bakıyorum haftasına göre olması gereken aralık da ağırlığı oğlumun..boyunun kaç olduğunu bilmiyorum raporda bir sürü ölçüler yazıyor ama hangisi boy anlamıyorum..bir bilen varsa yardımcı olur mu bana.

canım fl yazan rakamı 7 ile çarpman lazım boyunu bulmak için

srpp, 1tanelerim, akarahan, bilgen82, bulbul, burcuberru, cucus, ebruli_59, melisa33, mydarling+, ozlemzafer+, plaj, selda58, SHıNE, snm2008+, zeynepb

Aman da aman herkes burdaymış:enbuyukkk:

selda canım fl olcumu war ultrason kagıdında onu 7 ıle carpınca ortalama boyunu verıyor sana %5lık bı yanılmayla...

baktım canım sıtesınden ucuk pembe guzel bı renkmıs ama :asigim:

evet ben bu fıllı boya rose ve kalecolor sultanı yı aksam esıme gosterıyım artık bı karar verelım sagolun kızlarrr :1hug:

canım benim bebek odam da gündüz güneş almıyor akşam güneşi alıyor. o yüzden açık ton tercih ettik. kartela pek fikir vermeyebilir. mümkünse gittiğiniz yerde kutusunu açtırıp bakın daha kesin karar vermiş olursunuz. kalecolor koçtaşta satılıyor burda..

Selda'cığım Allah senin ve bebeğinin yanında olsun. Çınar bebek adı gibi çok dirençli ve çok uzun ömürlü olacak inşallah. Sen lütfen pozitif düşünmeye çalış. Kendine dikkat et ki bebeğin de annesini örnek alıp hayata daha da sıkı tutunsun.

Bilgen sonuçlarına çok sevindim canım. İnşallah tüm arkadaşların sonuçları iyi çıkar.

Zeynepcim oda pek güneş almıyrsa ne kadar açık bir ren tercih edersen o kadar iyi olur bence. Ben de oyumu pamuk şekerinden yana kullanıyorum.

saol tatlım inş. hepımıızn herseyı yolunda gıder

canım benim bebek odam da gündüz güneş almıyor akşam güneşi alıyor. o yüzden açık ton tercih ettik. kartela pek fikir vermeyebilir. mümkünse gittiğiniz yerde kutusunu açtırıp bakın daha kesin karar vermiş olursunuz. kalecolor koçtaşta satılıyor burda..

ewet katalogdakı gıbı durmuyo acı bı tecrubeyle anladım bunu CADIARZU

kızlar ben bısıler hazırlıyım kendıme bebegımı daha fazla ac bırakmıyım :asigim:

srpp, 1tanelerim, akarahan, bilgen82, bulbul, burcuberru, cucus, ebruli_59, melisa33, mydarling+, ozlemzafer+, plaj, selda58, SHİNE, snm2008+, zeynepb

Hoşgeldin serapcım :)

kızlar selam
nasılsınız?
ya ben giremedim bir süredir ben çizelgem bilem silinmiş
unutulmuşum :(
Selam canm hoşgeldin .Unutulmak ta ne kıs aşk olsun .Çizelgeler herkezin yok ki .Güvenlik için kapatmışlar.Site ye acık katıyormus sanırım.Bir kacgündür sitedeki sorunların sebebi olarak görülüyormus.
klzlar seker sonucum ıı cıkmıs ayy cok rahatldım hadi darısı dığer arkadslrıma
Hadi gözün aydın canm .
ıyı aman azalsın o an yasadıgın panık tetıklemıstır bence normale donuyomus bak...
mınık kusumda ıyı gece tepınıp durdu sabah kahvaltıdan sonra duruldu uyuyo heralde sımdılerde geceye enerjı topluyo kaydirigubbakcemile3
Canım seninki gececi olacak heralde.Gece tepikler fazlalaşıyorsa yandın kıs sen.Dogduktan sonra da aynı temposunda devam eder gece uyumaz gündüz uyursa işin yaş canm.
Marshall Renk Kartelası

kızlar burdan renklere baksanıza bı... bu ay kızın odasını boyıcaz ama pamuk sekerı mı yoksa seker pembemı daha ıyı durur? bu boyalar katalogda durdugu gıbıde durmuyo bılıyosunuz... oda arada kalıyo cok fazla gunes almıyo. butun gunesı evın salonu ve mutfagı alıyo arka odalara gıtmıyo cok fazla... hangısı daha aydınlık guzel durur sızce?
Bende şeker pembeden yana kullanıyorum oyumu.
shine nasılsın canım kasılmaların geçmiş çk sevindim
Saol canm evet geçti cok şükür.
Sen nasılsın canm minik kuzun nasıl ?

fl yazmıyo ki işte canlarım benim..
yazanlar
BPD 64,00 MM
HC 234 MM
AC 226
FEMUR BOYU 44,0 HC/AC 1.04
TAHMıNı FETAL AĞIRLIK 866 GR
CENTıLE 25,3
YAZANLAR BUNLAR

kızlar ben bısıler hazırlıyım kendıme bebegımı daha fazla ac bırakmıyım :asigim:

Biz o işi hallettik :) Babası bize tost yaptırmıs birde ayran ohh yedik teyzesi .Sizede afiyet olsun .

canım hosgeldın... ıyıyız sen nasılsın?
cızelgeler komple sılındı canım ya kaldırmıslar senı unuturmuyuz askolsun Çok üzgünüm çoook

opuyorumnanaktan yaa niye silmişlerki ne güzel takip ediyorduk
kilo takip çizelgesini kaldırmışlar yapamadım yeniden
mafoldumben

canım herşey güzel olacak hiç merak etme
atlatacaksınız hayırlısıyla
uyruk kemiğiyle bulunan bir yöntem var canım
ama 24. haftadan sonra geçerliymiş
birkaç arkadaş yazmış sana
haftana göre degerlendir olur mu?
öncesinde yanlış çıkıyormuş

srpp, 1tanelerim, akarahan, bilgen82, bulbul, burcuberru, cucus, ebruli_59, melisa33, mydarling+, ozlemzafer+, plaj, selda58, SHİNE, snm2008+, zeynepb

ama bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee varımmmmmmmmm

kızlar bende stickerlarla süsleyecegim odasını melegimin
durum linkleri atayım size

http://urun.gittigidiyor.com/FunToSee-Disney-Princess-23-Parca-Dev-Poset-Stic_W0QQidZZ16440518

halısı da bu

Kaşmir Disney 0004- Pink Princess 100x150cm. Halı - Halı - Mobilya

bunlarda tülleri

Hepsiburada.com : TAÇ LİSANSLI PERDELER (BARBİE DANCING PRINCESS) | Ev Tekstil

Back