2010 Şubat Anneleri

ıyı aman azalsın o an yasadıgın panık tetıklemıstır bence normale donuyomus bak...
mınık kusumda ıyı gece tepınıp durdu sabah kahvaltıdan sonra duruldu uyuyo heralde sımdılerde geceye enerjı topluyo kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar geldik biz.. sabah ilk önce hasekiye gittik haşimato trosidi hastasıyım biliyosunuz.. aylık kontrolümüz için kan verdik pazartesi sonuçları alıp endokrin kliniğine gideceğiz.
Ordan çıktık çapa ya..İlk önce bebeğimin boy ve kilosuna bakıldı 866 gram olmuş haftasına göre uyumlu denildi.Amniyon sıvısı normal denildi ordan geçtik. Dopplere kalbine baktılar miniğimin..4 prof.1 uzman doktor batkıda baktı..onlar havadan sudan futboldan domuz gribinden bahsederken.. ben onların ağzından çıkacak 1 güzel söze bakıyordum..sonuç aynı sorunlar devam ediyor duktus venozus agenezisi oğlum Türkçe konuşun dicem olmayacak. Benim anladığım dilde açıklarmısınız lütfen dedim dedim.Durum çok kötü değil ama hiçbir sorunda kalmadı diyemem eğer ödem oluşmaz şişmez kalbi durmazsa ve 34. haftaya kadar başına bişey gelmez bir kazaya uğramaz yaşarsa doğumla alır yaşatırız ondan öncesi için bişey söylemek güç dediler. Amniyon sıvısı hafif fazla ağırlığı haftasına göre yine geri.İlaç tedavine başlanmadı 2 hafta sonrasına randevu verildi yine bakacaklar..Doğumu orada yapacakmışım. Dosya açtırdılar doğumhaneden.. Falan filan fişman..
Ama ben ne diyorum.. Bebeğim büyüyor. Kilo alıyor.. Hareket ediyor..Tepki veriyor annesine.. Ben biliyorum o beni bırakmayacak..

canım en azından herşeyi bence normal gidiyor bebişin seni bırakmıycak ben eminim canım herşey çok güzel olucakha gayret oğluşuma inşallah

zeynepcim paylaşım için çok sağol çok yararlı bilgiler peki demir hapı falan alan varmı ayrıyeten

Marshall Renk Kartelası

kızlar burdan renklere baksanıza bı... bu ay kızın odasını boyıcaz ama pamuk sekerı mı yoksa seker pembemı daha ıyı durur? bu boyalar katalogda durdugu gıbıde durmuyo bılıyosunuz... oda arada kalıyo cok fazla gunes almıyo. butun gunesı evın salonu ve mutfagı alıyo arka odalara gıtmıyo cok fazla... hangısı daha aydınlık guzel durur sızce?

zeynepcim paylaşım için çok sağol çok yararlı bilgiler peki demir hapı falan alan varmı ayrıyeten

canım demır hapı kullanıorum ben. gyno ferro sanol dıye. sabah elevıt oglen demır hapı aksam magnezyum olmak uzere 3 ogun haplanıyorum kaydirigubbakcemile2

Marshall Renk Kartelası

kızlar burdan renklere baksanıza bı... bu ay kızın odasını boyıcaz ama pamuk sekerı mı yoksa seker pembemı daha ıyı durur? bu boyalar katalogda durdugu gıbıde durmuyo bılıyosunuz... oda arada kalıyo cok fazla gunes almıyo. butun gunesı evın salonu ve mutfagı alıyo arka odalara gıtmıyo cok fazla... hangısı daha aydınlık guzel durur sızce?

pamuk şekeri güzel duruyor ama karanlıksa oda şeker pembe yaptır daha canlı durur bence gerçi bizim mutfak şeker pembe daha koyu oluyor ordakine göre

Ben günde bir tane Ferrum Fort alıyorum. Kansızlığım da yok yani.

Marshall Renk Kartelası

Bence Pamuk Şekeri canım diğeri sanki fazla boğar duvar rengi olarak.

Marshall Renk Kartelası

canım şeker pembe biraz açık kalıyo marshalın binbir renk var ordan karıştırıp yapıyolar o zaman çok güzel oluyo ben sanki bilerek oturma odamı pembe yapmıştım rose diye geçiyo ama gören bayılıyo rengine tavsiye ederim canım

klzlar seker sonucum ıı cıkmıs ayy cok rahatldım hadi darısı dığer arkadslrıma

Marshall Renk Kartelası

Canım ben evi yeni boyattım hakikaten orda durdugu gibi durmuyor buarada ben de eskiden o firmada calısıyordum ben evi vanilya çiçeği yaptırdım özellikle karanlık tarafları guzel oldu bir bak istersen aşağıdaki adresten..
http://www.keyshowroom.com/default.aspx?id=renkler_iccephe

Merhaba kızlar geldik biz.. sabah ilk önce hasekiye gittik haşimato trosidi hastasıyım biliyosunuz.. aylık kontrolümüz için kan verdik pazartesi sonuçları alıp endokrin kliniğine gideceğiz.
Ordan çıktık çapa ya..İlk önce bebeğimin boy ve kilosuna bakıldı 866 gram olmuş haftasına göre uyumlu denildi.Amniyon sıvısı normal denildi ordan geçtik. Dopplere kalbine baktılar miniğimin..4 prof.1 uzman doktor batkıda baktı..onlar havadan sudan futboldan domuz gribinden bahsederken.. ben onların ağzından çıkacak 1 güzel söze bakıyordum..sonuç aynı sorunlar devam ediyor duktus venozus agenezisi oğlum Türkçe konuşun dicem olmayacak. Benim anladığım dilde açıklarmısınız lütfen dedim dedim.Durum çok kötü değil ama hiçbir sorunda kalmadı diyemem eğer ödem oluşmaz şişmez kalbi durmazsa ve 34. haftaya kadar başına bişey gelmez bir kazaya uğramaz yaşarsa doğumla alır yaşatırız ondan öncesi için bişey söylemek güç dediler. Amniyon sıvısı hafif fazla ağırlığı haftasına göre yine geri.İlaç tedavine başlanmadı 2 hafta sonrasına randevu verildi yine bakacaklar..Doğumu orada yapacakmışım. Dosya açtırdılar doğumhaneden.. Falan filan fişman..
Ama ben ne diyorum.. Bebeğim büyüyor. Kilo alıyor.. Hareket ediyor..Tepki veriyor annesine.. Ben biliyorum o beni bırakmayacak..

maşallah benim çınarıma.... yer onu teyzesi... selda walla maşallahı var oğluşunun daha ne istiyosun allahtan hayırlısıyla büyüyo uzuyo tekmeliyo yapması gereken herşeyi yapıyo... allahın izniyle o 34 değil 40 haftasını bile tamamlar bu gidişle sen hiç sıkma canını... sen iyi ol eminimki o daha iyi olucak... :nazar:

Marshall Renk Kartelası

canım ben pamuk şekerinden yana kullanıyorum oyumu aslında şeker pembesi çok tatlı ama oda fazla ışık almıyo dedin diye pamuk şeker diyorum diğeri iyice karartır odayı... ama pamuk şekeri boyayıp bide tatlı bi bordür yapıştırdın mı çok sevimli olur eminim...

seldacım allahım senın ve bebısının yardmcısı olsun tatlım ii dusun hersey ıı olacak bak

hayırlı olsun canım.... fatoşta inşallah böyle güzel haberlerle gelir.... darısı artık sıradaki doğuma inşallahhhh........... :Saruboceq:

saol bıtanem fatoş sonuçları almaya mı gıttı inş. hepımız sorunsuz bı sekılde kavusuruz bebeklerımıze

Back