maşallah benim çınarıma.... yer onu teyzesi... selda walla maşallahı var oğluşunun daha ne istiyosun allahtan hayırlısıyla büyüyo uzuyo tekmeliyo yapması gereken herşeyi yapıyo... allahın izniyle o 34 değil 40 haftasını bile tamamlar bu gidişle sen hiç sıkma canını... sen iyi ol eminimki o daha iyi olucak...
canım ben pamuk şekerinden yana kullanıyorum oyumu aslında şeker pembesi çok tatlı ama oda fazla ışık almıyo dedin diye pamuk şeker diyorum diğeri iyice karartır odayı... ama pamuk şekeri boyayıp bide tatlı bi bordür yapıştırdın mı çok sevimli olur eminim...
Merhaba kızlar geldik biz.. sabah ilk önce hasekiye gittik haşimato trosidi hastasıyım biliyosunuz.. aylık kontrolümüz için kan verdik pazartesi sonuçları alıp endokrin kliniğine gideceğiz.
Ordan çıktık çapa ya..İlk önce bebeğimin boy ve kilosuna bakıldı 866 gram olmuş haftasına göre uyumlu denildi.Amniyon sıvısı normal denildi ordan geçtik. Dopplere kalbine baktılar miniğimin..4 prof.1 uzman doktor batkıda baktı..onlar havadan sudan futboldan domuz gribinden bahsederken.. ben onların ağzından çıkacak 1 güzel söze bakıyordum..sonuç aynı sorunlar devam ediyor duktus venozus agenezisi oğlum Türkçe konuşun dicem olmayacak. Benim anladığım dilde açıklarmısınız lütfen dedim dedim.Durum çok kötü değil ama hiçbir sorunda kalmadı diyemem eğer ödem oluşmaz şişmez kalbi durmazsa ve 34. haftaya kadar başına bişey gelmez bir kazaya uğramaz yaşarsa doğumla alır yaşatırız ondan öncesi için bişey söylemek güç dediler. Amniyon sıvısı hafif fazla ağırlığı haftasına göre yine geri.İlaç tedavine başlanmadı 2 hafta sonrasına randevu verildi yine bakacaklar..Doğumu orada yapacakmışım. Dosya açtırdılar doğumhaneden.. Falan filan fişman..
Ama ben ne diyorum.. Bebeğim büyüyor. Kilo alıyor.. Hareket ediyor..Tepki veriyor annesine.. Ben biliyorum o beni bırakmayacak..
klzlar seker sonucum ıı cıkmıs ayy cok rahatldım hadi darısı dığer arkadslrıma
kızlar selam
nasılsınız?
ya ben giremedim bir süredir ben çizelgem bilem silinmiş
unutulmuşum
ya kızlar bırı bana coklu alıntı nasıl yapılıyo bı zahmet anlatabılır mı ya lutfen
dualarımız seninle seldacım göz açıp kapayıncaya kadar geçicek günler eline alıcaksın sonunda benim buna inancım tam. seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende de hashimoto var...
gözün aydın canım
Canım alıntı yapmak ıstedıgıın kısılerın ıletısının altında no yazan bır yer var onları tıkla en sonda aldıgın kısının alıntı yap olanını tıkla hihoyyyt
walla bende bılmıyorum o yuzden de zor oluo tek tek aklında tut kıme nolmus kım ne demıs
Canım alıntı yapmak ıstedıgıın kısılerın ıletısının altında no yazan bır yer var onları tıkla en sonda aldıgın kısının alıntı yap olanını tıkla hihoyyyt
ahaaamda oldu galıba
dualarımız seninle seldacım göz açıp kapayıncaya kadar geçicek günler eline alıcaksın sonunda benim buna inancım tam. seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende de hashimoto var...
gözün aydın canım
kızlar selam
nasılsınız?
ya ben giremedim bir süredir ben çizelgem bilem silinmiş
unutulmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?