2010 Şubat Anneleri

kızlar bebişin boyu için FL yazan yeri 7 lemi çarpacam.......ama bu 24. haftadan sora geçerlimiş bilgisi olan varmıCADIARZU

aynen öyle canım..

sırnaşık şeysırnaşık şey

sağol canım hava çok sıcak ama yinede ceketsiz çıkmam hiç belli olmaz hele dünkü yağmurdan rüzgardan sonra bende şaşırdım en iyisi içıkayım yoksa evden çıkmayacağım hepinizi öpt.opuyorumnanaktan

güle güle canım gezin bakalım oğluşunla

yarın doktor günümüz...görüş günü yani:)) şeker yüklemesi yapılıcak...
çokmu mide bulandırıyo ya o şekerli su

ay canım aynen öyle daha ilkinde acaba oğluma rahat bir hayat sunabilirmiyim diye düşünüyorum isteklerini yapabilirmiyiz hiçbirşeyden mağrum olsun istemiyorum ikide üçte ne yaparız en iyisi bir

Aynen öyle canım her şeyin en iyisini istiyoruz daha doğmadan. Ama ben tek bırakmayı Allah nasip ederse düşünmüyorum. Benim kardeşim yok tek çocuğum ve bu yüzden eksikliğini hissediyorum. Çocuğumun da tek kalmasını istemem.

SELAM KIZLARRR :))
Umarım herkes iyidir. Efecik ile biz iyiyiz. Sadece biraz yoğunuz. Siteye giremiyoruz sizi özlüyoru o kadar.
Efecik soruyor : Diğer prens ve prensesler nasıl bakalım??

Hoşgeldiniz yerim ben o Efe'yiŞeniz Biz de oğlumla yorgunuz ama iyiyiz çok öptük siziopuyorumnanaktan

Esra Allah iyiliğinizi versin. Onlarında kafasına nasıl soktuysak onlar bile stres oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Benim kocam da ilk defa oğlunu görmüş rüyasında

bende limonda sıktılar içine çok şekerli limonata gibiydi midemi bulandırmadı benim sadece aç olduğum için başımı döndürdü

Valla canım ben 1 limon sıktım içine aynı limonata gibi oldu tadı güzeldi. Azcık fazla şekerlisindensırnaşık şey

yanıma limon alıyım bari...
saolun kızlar

hıııııııııı tamam o zaman ben de öle tahmin ediyoduuum çok teşşk ederim cucusum hade öptüm

Valla canım ben 1 limon sıktım içine aynı limonata gibi oldu tadı güzeldi. Azcık fazla şekerlisindensırnaşık şey

kızlar haftayada ben yaptırcam peki yanımızda su yada suyu koymaya kap falan götürcezmi nasıl yaptınız kısss

Şekerli suyu içtikten sonra, su dahil hiç bir şey yiyip içirmiyorlar haberiniz olsun kızlar.

fatoşcum şekeride atlattın canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar canım tansiyonunu söyledinmi bişey dedimi dr ilaç için

fatoşcum gözün aydın canım sonuçlarda güzel gelicek inşallah seldada güzel haberlerle gelsin inş.

bügün fatoş ve selda doktora gidicekti inşaallah güzel haberlerle gelirlerr:Saruboceq:

amin canım aminnnn
kızlar hepinize teşekkür ederim.şeker yüklemesi olanlar ne kadar glukoz verdiler bana 50gr çok şekerli değildi limonlu ama kan aldıkları nyer çok acıyo şuanda damarlar inceymiş bileğime yakın bi yerlerden aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…