kızlar bebişin boyu için FL yazan yeri 7 lemi çarpacam.......ama bu 24. haftadan sora geçerlimiş bilgisi olan varmıCADIARZU
Şeniz Şeniz Şeniz
ay kızlar bende kocamın gördüğü rüyayı anlatim bari size ama tuvaletiniz varsa yapın tutamayabilirsiniz sonra uyarmadı demeyin... afedersiniz benimkinin k*çı açıkta kalmışta...
Esra: ay volkan şu bebeği ben bi doğuriyim bakalım nasıl bişey sonra içeri tekrar sokarım...
Volkan: daha erken hem nasıl geri sokucan çocuğu...
Esra:ya ben sokarım geri sen merak etme kaydirigubbakcemile3 ve doğuruyorum çocuğu :))) (benimki elime aldım çok tatlıydı bi sevdim bi sevdim diyo... elim kadardı boyu)
Volkan: hadi içeri sok bakalım nasıl sokucan...
Esra: nasıl geri koyulcağını bilmiyorum ki :)))))
Volkan: e niye doğurdun madem öyle geri koyucam demedin mi bana...
Esra: ne biliyim çok merak ettim grelim diye doğurdum... kime benziyo diye.. :))))
veee kıyamet kopar sana çok kızdım rüyamda diyo...
dedim benimkinin k*çı açıkta kalmış... yorganı üstüme çok çektim galiba... :uhm:
Esracım hakketten komik bir rüyaymış Allah sizi ne etmesin emi :))
Yarencim ikinci aşınıda oldun ohhh maşallah darısı bize bende haftaya hem şeker yüklemesi hem aşı hem muayene olucam haftaya çok doluyum maşallah.
Tugbacım iyi gezmeler üşütme aman dikkat et, bizim burada harika bir hava var, akşamdan sonra sbah kalkınca şaşırdım valla, tipi vardı resmen.
sağol canım hava çok sıcak ama yinede ceketsiz çıkmam hiç belli olmaz hele dünkü yağmurdan rüzgardan sonra bende şaşırdım en iyisi içıkayım yoksa evden çıkmayacağım hepinizi öpt.opuyorumnanaktan
ay canım aynen öyle daha ilkinde acaba oğluma rahat bir hayat sunabilirmiyim diye düşünüyorum isteklerini yapabilirmiyiz hiçbirşeyden mağrum olsun istemiyorum ikide üçte ne yaparız en iyisi bir
SELAM KIZLARRR :))
Umarım herkes iyidir. Efecik ile biz iyiyiz. Sadece biraz yoğunuz. Siteye giremiyoruz sizi özlüyoru o kadar.
Efecik soruyor : Diğer prens ve prensesler nasıl bakalım??
yarın doktor günümüz...görüş günü yani:)) şeker yüklemesi yapılıcak...
çokmu mide bulandırıyo ya o şekerli su
bende limonda sıktılar içine çok şekerli limonata gibiydi midemi bulandırmadı benim sadece aç olduğum için başımı döndürdü
Valla canım ben 1 limon sıktım içine aynı limonata gibi oldu tadı güzeldi. Azcık fazla şekerlisindensırnaşık şey
Canım o FL yazan femur kemiği dedikleri üst bacak kemiği ve yaklaşık olarak 7 ile çarpıldığında bebeğin boyunu veriyor. Ama tabi kesin değil. Ultrason ile tüm bebeğin boyunu ölçemedikleri için böyle bir yöntem bulmuşlar.
20. haftay kadar bebek küçük ve neredeyse tamamı le ultrason ile görülebldiği için baştan popoya kadar ölçüm yapılıyor.20. haftadan sonra ise femur kemiği ölçülüp 7 ile çarpılıyor.
aynen öyle canım..
sırnaşık şeysırnaşık şey
Valla canım ben 1 limon sıktım içine aynı limonata gibi oldu tadı güzeldi. Azcık fazla şekerlisindensırnaşık şey
canım bizim senle doktor günümüz aynı bende yarın gidiyorum şeker yüklemesinee
kızlar haftayada ben yaptırcam peki yanımızda su yada suyu koymaya kap falan götürcezmi nasıl yaptınız kısss
hadi hayırlısı bakalım allah yardımcımız olsun
kızlar çizelgelerimize ne olmuş burdan okuyabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=9933591#post9933591
kızlar allah hayırlara çıkarsın rüyalarınızı inşallah... ikinizde çok güzel görmüşsünüz... melisa canım seninde değişeceğini sanmıyorum ayrıntılıdada artık yanlış görmüşlerse neye güvenicez biz... ıncığını cıncığını söylüyo ayrıntılıda o zaman herbişeyi yanlı görmüş olabilir....
oyyyyyy atlattın canım çok şükür... inşallah sonuçlarda temiz çıkarda tamamen bu stresten kurtuluruz canım... zemuszemus
fatoşcum şekeride atlattın canım inşallah sonuçlarında güzel çıkar canım tansiyonunu söyledinmi bişey dedimi dr ilaç için
fatoşcum gözün aydın canım sonuçlarda güzel gelicek inşallah seldada güzel haberlerle gelsin inş.
selam kızlar.
ay 40 kere girdim,çıktım bi selam veremedim size..:) bugün benim müşterilerden herkesin bi problemi var galiba, daral geldi bana.
neyse sabah sağlık ocağına gittim, 2. aşımı oldum.ilk defa sağlık ocağında bebeğimin kalbini dinledim, çok güzel bi duyguydu. 148 atıyordu miniğim. maşallah akşamdan beri de kıpır kıpır zaten,canım oğlum benim.
ay kızlar ben artık oğlumun büyüdüğünü hissediyorum resmen. miniğim diyodum hep, artık miniğim deyince, kendimi dürtesim geliyo, o büyüdü artık diye :)
fatoşcum inş sonuçların iyi çıkar canım.hadi atlattın sayalım biz bunu :)
voles bizim seninle günlerimiz aynı,1. aşıları da aynı zamanda olmuştuk nerdeyse. 2.aşıyı oldun mu sen? ya da ne zaman olacaksın?
günaydın kızlar bugün tatiliz ya yeni kalktım ve evden yazıyorum size interneti söyleye söyleye kocişe aldırdım ay dünkü yağmur fırtınaya rağmen dışarıda nasıl güzel bir hava var oğluşumu gezmeye götürcem hazırlanmadan size bir merhaba demek istedim zemuszemus
fatoş ve selda inş.güzel haberlerle gelir başka dr gidecek varsa inş. onlarında güzel haberlerini alırız:Saruboceq:
alanlarında gözü aydın geçmişe bakamıyorum şu an sositososito
bügün fatoş ve selda doktora gidicekti inşaallah güzel haberlerle gelirlerr:Saruboceq:
kızlar ben çoklu alıntı yapamıyorum ufff gıcık oldum varyaa....
Bulbul hakikaten düşünmemek en iyisi ben birincidede çok rahattım ve dogumum rahat geçti. bunda da aynen rahatım.
Burcu canım aslında evde lila takıntım varda, giysilerde hep yeşil almışım mavi almak istemediğimden sanırım.
Gülşahcım hiç korkma sen beni dinle... Abla tavsiyesi sana
Ben şeker yüklemesine 27 haftam içinde gidicem doktor öyle söyledi.
Fatoşcum inşallah sonuçlarında güzel çıkar...
Seldacımda doktora gidecekti bugün...
kızlar hepinize teşekkür ederim.şeker yüklemesi olanlar ne kadar glukoz verdiler bana 50gr çok şekerli değildi limonlu ama kan aldıkları nyer çok acıyo şuanda damarlar inceymiş bileğime yakın bi yerlerden aldılaramin canım aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?