iyilik canım çok şükür.. hamileliği çok sevdiğimi farkettim hem bebeğim doğsun bir an önce alayım kucağıma istiyorum hem de içimdeki kıpırtılarını kaybetmek istemiyorum.. hemen 2. yi mi yapacağım ne :))))
ay hiç çalışasım yok -tatlicadiarzu-
camdankalp günaydın canım...
günaydın canım
ya hamilelik güzelde beni yavaş yavaş doğum korkusu sarmaya başladıkafamçokkarıştı
sihir gücüm olsa diyorum gözümü açsam kapasam bebeğim kucağımda olsa bende iyileşmiş olsam
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün diliyorum
hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun
dün alışverişte yaklaşık 45 dk yürüyüş yaptım karnım küp gibi oldu sertleşti sanki biraz da şişti. size de öyle olduğu oldu mu hiç?
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün diliyorum
hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun
dün alışverişte yaklaşık 45 dk yürüyüş yaptım karnım küp gibi oldu sertleşti sanki biraz da şişti. size de öyle olduğu oldu mu hiç?
günaydın canım
ya hamilelik güzelde beni yavaş yavaş doğum korkusu sarmaya başladıkafamçokkarıştı
sihir gücüm olsa diyorum gözümü açsam kapasam bebeğim kucağımda olsa bende iyileşmiş olsam
Hiç korkma ve düşünme zamanı gelince hepsi oluyor bitiyor, düşündükçe canın sıkılır.
Kızlar ogluşumun cicilerini ekledim profilime; bakmak isterseniz...
merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....
Hiç korkma ve düşünme zamanı gelince hepsi oluyor bitiyor, düşündükçe canın sıkılır.
günaydın kızlar bebişlerle yeni ve güzel birgün daha
bulbul, camdankalp38, essemayit, fatima38, hulen, plaj, sevilaykucuk, snm2008, srpp, Voles, yaren_h
günaydın şubat anneleri.. nasılsınız bugün.. sizleri de güzel yavrularınızı da öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?