2010 Şubat Anneleri

Hamile olmak çok güzel, ama bebeğinin olması o daha da güzel, insan bir müddet sonra ikinciyi istiyor hatta üçüncüyü...:))

günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı bir gün diliyorum

hasta olan arkadaşlara geçmişler olsun

dün alışverişte yaklaşık 45 dk yürüyüş yaptım karnım küp gibi oldu sertleşti sanki biraz da şişti. size de öyle olduğu oldu mu hiç?

camdankalp günaydın canım...

günaydın canım
ya hamilelik güzelde beni yavaş yavaş doğum korkusu sarmaya başladıkafamçokkarıştı
sihir gücüm olsa diyorum gözümü açsam kapasam bebeğim kucağımda olsa bende iyileşmiş olsam

günaydın kızlar nasılsınızzz doktora gidenler var bugün inşallah güzel haberlerle gelsinler inşallahh.bende yarın gidicem kızımı görmeye bakalım.. VOLESCıM akşam rüyamda seni gördüm canım

vallahi ben rüyalarımda sürekli doğum yapıyorum.. artık alışmışımdır herhalde demi :))))

evet bendede öyle oluyo biraz yürüsem yada ayakta iş yapsam taş gibi oluyo gerginleşiyo

günaydın canım evet çok yorulunca oluyo maalesef sepsert oluyo bir kaç günde anca toparlıyom bende kendimi

Hiç korkma ve düşünme zamanı gelince hepsi oluyor bitiyor, düşündükçe canın sıkılır.

Günaydın kızlara.s. 2 saat oldu girdim okuyup bi günaydın yazamadım aaaa

Herkes iyidir umarım. Seldanın güzel haberlerini bekliyoruz. Fatoş ta eker yüklemeye gidecekti bugün.

Sinemcim aman canım çok dikkat et. Ama dediğin gibi bilmediklerimizden nasıl korunucaz:uhm:

Berrincim benim de bazen çok sertleşiyor karnım. Bi de benimki gürültüden çok etkileniyor ya. Önceki akşam kalabalık bir ortamdaydım gürültü konuşma gülüşme vardı. Karnımın ortasında kasıldı kaldı. benim de rahatsız etti bu sefer. Misafirler dağıldı 10 dk sonra normale döndü.

1tanelerim, camdankalp38, essemayit, melisa33, mydarling, srpp, uslu, Voles, yaren_h

Günaydın Şubat anneleri bugün nasılsınız.ben galiba grip olucam hafiften burnum akar gibi.limon-ıhlamur olayına dün başladık.İnşallah olursamda çabuk atlatırım.

Kızlar ogluşumun cicilerini ekledim profilime; bakmak isterseniz...

çok güzel canım güle güle giydir inşallah. sendede yeşil takıntısı var galiba bendede var ama bebek için değilde evimde mutfak ve salonum herşey yeşil.

merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....

hoş geldin aramıza inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.

kızlar isimlerinizi neden yazmıyonuz profillerinize dünde selda demişti daha kolay olcak bencede

günaydın kızlar bebişlerle yeni ve güzel birgün daha

sağolun kızlar iyi ki varsınız ne güzel ya aynı anda aynı belirtileri yaşıyoruz. yoksa içimden kurup kurup kafayı yerdim

bulbul, camdankalp38, essemayit, fatima38, hulen, plaj, sevilaykucuk, snm2008, srpp, Voles, yaren_h

günaydın şubat anneleri.. nasılsınız bugün.. sizleri de güzel yavrularınızı da öpüyorum..

Günaydın canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…