2010 Şubat Anneleri

1tanelerim, camdankalp38, essemayit, melisa33, mydarling, srpp, uslu, Voles, yaren_h

Günaydın Şubat anneleri bugün nasılsınız.ben galiba grip olucam hafiften burnum akar gibi.limon-ıhlamur olayına dün başladık.İnşallah olursamda çabuk atlatırım.

QUOTE]

günaydın canım.. aynı durumdayız ama ben 1 haftadır çekiyorum.. içimde limonlu ihlamur ağacı çıkacak neredeyse

canlar eve gidemem simdi de elimde purel surekli zaten ortak kullanım alanlarında da dikkat ediyorum ama Allah korusun hepimizi . bu bildigimiz icin dikkat ettiğimiz ya ne oldugunu bilmedigimiz okadar kisi varki drlar suan grip olan kişilerin %90ı domuz gribi diyorlar.. oyuzden her yerde dikkat etmek lazım...

canım ben işyerime protex sıvı sabu aldım sık sık yıkıyorum bide ıslak mendil vede maskeliyim biri geldiği an takıyorum:1ninca:

canım ben işyerime protex sıvı sabu aldım sık sık yıkıyorum bide ıslak mendil vede maskeliyim biri geldiği an takıyorum:1ninca:

Valla tebrik ediyorum. Sen bankadaydın di mi çok fazla insan gelip gidiyor koru meleğini de kendini de canım:CüvCüv:
Ben de sürekli el yıkamaktan kapı kollarını çeşmeleri peçeteyle açıp kapamaktan psikopata bağladım-tatlicadiarzu-

Valla tebrik ediyorum. Sen bankadaydın di mi çok fazla insan gelip gidiyor koru meleğini de kendini de canım:CüvCüv:
Ben de sürekli el yıkamaktan kapı kollarını çeşmeleri peçeteyle açıp kapamaktan psikopata bağladım-tatlicadiarzu-

hı hıııı bankadayım ...ya her gelen grip zaten mecburen korunuyorum.....Allah korusun

günaydın kızlar 1,5 sattir geçmişi okuyorum anca bitti..:))
1tanelerim, akarahan, bulbul, burcuberru, melisa33, mydarling, srpp+, uslu hepinize günaydın canlarım

fatoşcum ve seldacım iyi haberlerinizi bekliyoruz bugün gelir gelmez hemen yazın lütfen...

merhaba arkadaşlar , bende şubat annesi olacağım kısmetse , aranıza yeni katıldım herkese merhaba demek istedim....

hayırlı olsun canım oğluşun... sağlıkla vaktinde gelsin inşallah...

selam güzel şubat anneleri, nasılsınız bakalım.
biz bugün oğlumuzu gördük hemde kocaman olmuş büyümüş benim paşam.964 gram olmuş boyuda 35 cm.zemuszemus
bana şeker yüklemesi, kan, idrar testleri yaptı doktorum.
şeker yüklemem biraz yüksek çıktı 1e kadar aç bekledim onunda etkisi olabilir dedi drum.
153 çıktı sınırda 140mış.benneyaptımki
15 gün sonra tekrar çağırdı bu sırada diyet yap dedi makarna, pilav,hamurişi yeme dedi.ama ben zaten bunları yemiyorumki.:sm_confused: 1 kg almışım kilomda gayet güzel bebek alıyo hep dedi ama biraz kafama takıldı dişimi çektirdim acaba onunda etkisi olabilirmi.korkulacak bişey yok biraz dikkat et 15 gün sonra tekrar bakarız dedi.
drumuz sabah domuz gribi aşısı olmuştu.sordum bende olmalımıyım diye.bu aşılarda civa oranı yüksek 2.tip aşılar size daha uygun gelsin o zaman konuşuruz ama yapılsa iyi olur dedi.hijyene dikkat et kalabalıktan uzak dur dedi.inşallah bu sancılı dönemide anlatıcaz hastalık kapmadan.

maşallah canım oğluşuna... tombik tombik olmuş.... şekeride çok takma canım kafaya... enimde 143 çıkmıştı ama babamda şeker aleti var ondan ara ara kontrol ediyorum kendimi yüksek değil seninde imkanın varsa yakınlarından birinin varsa ara ara konrol et kendini...

günaydınnnnnnn teyzoşlarrrr:emir_bebek:26+ 3 günlük oldukkkk biz baya büyüdük maşallah bizee.. iyi tombalak oldum karnım 9 aylık gibi.....Geçen gün alışverişe gittik kocişle Ordaki kasiyer bayan aman abla burda dogurma diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Yok dedim daha günümüze var 9 aylık gibisinn.. Öylemi dimi didim bendeeee kocişle baya gülüştükkk. Hamile olmak başka canımmmmm.kaydirigubbakcemile2Güzel gün geçirin teyzoşlar ve melekleri Öptük hepiniziiii

maşallah sevilaycım... benim kuzenimde ikiz bekliyo... benim şimdiden sırt ağrılarım başladı ben senle onu düşünemiyorum canım... kuzen 1 hafta ilerde benden 29. haftada... bide bel fıtığı ameliyatı geçirmişti... sezeryan olucak o ama sanırım aralıkta yada olmadı yılbaşında doğurur... fazla taşıyamaz onları... aynı şekilde sende ocakta gelir sanırım senin minişlerde... hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize Rabbim...

günaydın kızlar..

sabah sabah sinir oldum cocugunda domuz girbi cıkan bir yonetici ise geldi kendisi de tedavi goruyor ve sabah ise geldi bizim kata cıktı yani insanlar ne dusuncesiz yaw basklarını dusunmuyolar ...

ay sinemcim dikkat et akşamada biz buluşuyoruz biliyosun walla bütün hamişler hasta oluruz burda... o adamda dangalağın önde gideniym,iş yani...

bulbul, camdankalp38, essemayit, fatima38, hulen, plaj, sevilaykucuk, snm2008, srpp, Voles, yaren_h

günaydın şubat anneleri.. nasılsınız bugün.. sizleri de güzel yavrularınızı da öpüyorum..

Sanada günaydın canım.. bizde kızımla çok öptük senii Şeniz

günaydın kızlar nasılsınızzz doktora gidenler var bugün inşallah güzel haberlerle gelsinler inşallahh.bende yarın gidicem kızımı görmeye bakalım.. VOLESCİM akşam rüyamda seni gördüm canım

hayırdır inşallah canım nasıl gördün kü merak ettim....

kızlar 25. haftasınsa şeker yüklemesi yaptıran varmı .bana dr 26. haftanda gel dedi ama gidemiycem o yuzden 1 hafta öncesi yani 25. haftada gidicem alırlarmıki kan acaba yaptıran varmı ?

kızlar profile isim nasıl ekleyeceğiz ??

canım yukarda kullanıcı panelini tıkla solda profili düzenle var ona tıkla aşağı in azıcık isteğe bağlı bilgiler yazıyo kişisel rütbe yazan yerin altındaki boşluğa yazıyosun canım....

canım yukarda kullanıcı panelini tıkla solda profili düzenle var ona tıkla aşağı in azıcık isteğe bağlı bilgiler yazıyo kişisel rütbe yazan yerin altındaki boşluğa yazıyosun canım....

esracımm rüyamda seni gördüm dedim merak etmiyomusun caanııımmmm öle güzel gördümki seni anlatamam böle yüzün ay parçası gibi bide yanında küçük bir erkek çocuğu ama nasıl güzel ay diyorum esra sana ancak böle bir bebek yakışırdı oğlanmış falan diye gülüşüyoruz ama o kadar güzeldiki..

kızlar 25. haftasınsa şeker yüklemesi yaptıran varmı .bana dr 26. haftanda gel dedi ama gidemiycem o yuzden 1 hafta öncesi yani 25. haftada gidicem alırlarmıki kan acaba yaptıran varmı ?

canım benim test 25+2 de yapıldı 25,haftada yapılıyor benim dr kesin şu hafta demedi ekim ayı sonuna kadar yaptır dedi bende 25. haftada gittim

Canım ben 24.haftada yaptırdım yaparlar yani. Normali 24-28 arası zaten.

ben profilimi düzenleye girdim orda kişisel rütbemi ne var oraya yazdım

Saolun kızlar yaptım..

Esra'cım buarada aklıma ne geldi. Hastanenin cok icinde mi kursun olduğu yer ? Canan gelecek mi haberin var mı ?

canım benim test 25+2 de yapıldı 25,haftada yapılıyor benim dr kesin şu hafta demedi ekim ayı sonuna kadar yaptır dedi bende 25. haftada gittim

Canım ben 24.haftada yaptırdım yaparlar yani. Normali 24-28 arası zaten.

OHHH süper o zaman hem şekeri yaptırırım sonrada tetenoz aşımda var aynı gün onuda olurum işe geri gelemem herhalde vakit kalıncada Salı pazarına kaçıcam eşefmanlarım bile beli dar gelmeye başladı 3-4 parça birşeyler alayım bari fırsattan istifade :sinifsinif:

Ben de rüyamda bebek gördüm benim bebeğimmiş şöyle tombalak beyaz yüzlü cok tatlı bir bebekti. Uyuyordu üstünü örtüyordum bende...

esracımm rüyamda seni gördüm dedim merak etmiyomusun caanııımmmm öle güzel gördümki seni anlatamam böle yüzün ay parçası gibi bide yanında küçük bir erkek çocuğu ama nasıl güzel ay diyorum esra sana ancak böle bir bebek yakışırdı oğlanmış falan diye gülüşüyoruz ama o kadar güzeldiki..

canım yazmıştım nasıl gördün diye... merak etmezmiyim hiç... çok güzel görmüşsün canım ya walla çok etkilendim biliyomusun... hayırdır inşallah diyip hayırlara yoralım... erkek çocuk demek he... tersine çıkar ya rüyalar:))

Saolun kızlar yaptım..

Esra'cım buarada aklıma ne geldi. Hastanenin cok icinde mi kursun olduğu yer ? Canan gelecek mi haberin var mı ?

içinde canım o kadar içindeki oklardan yol yapmışlar yerdeki okları takip ediyosun... ama canandan haberim yok bugün girerse sorarız bakalım gelicek mi...

Kızlar tickerlar görünmüyor mu ben mi göremiyorum?
Hepsi nereye gitmiş:uhm:

evet ya nerde cetvellerimiz off bu siteye hergün garip bişeyler olmaya başladı...

Back