2010 Şubat Anneleri

Sıkmamak lazım o zaman kendimizi elden geldiğince..

Dip köşe temizlik kadın almadan çok zor olur tatlım helede hamileyken hiç yapılmaz.

günaydın kızlar..

sabah sabah sinir oldum cocugunda domuz girbi cıkan bir yonetici ise geldi kendisi de tedavi goruyor ve sabah ise geldi bizim kata cıktı yani insanlar ne dusuncesiz yaw basklarını dusunmuyolar ...

amman dikkat et. maske falan al hemen. ne düşüncesiz insanlar var yaaaa. inanmıyorum. aklına getirme bence kötü bişey. hijyene dikkat et yeter. allaha emanet ol.

günaydın kızlar..

sabah sabah sinir oldum cocugunda domuz girbi cıkan bir yonetici ise geldi kendisi de tedavi goruyor ve sabah ise geldi bizim kata cıktı yani insanlar ne dusuncesiz yaw basklarını dusunmuyolar ...

canım sen rapor alıp evine git bacım ....hasta oldum numarası yap al sevkini artık hastane mi olur sağlık ocağı mı durumu anlat anlayışlı davranır doktorlar zaten hamileler risk gurubu güselim hadi kalk ay ben stres oldum hadi hadi çabuuk

günaydın kızlar..

Niye geliyor ki?Bundan öte düşüncesizlik olabilir mi? :tomato:

Sen de şimdi bize bulaştıma Snm laelaelaelaelae

Kızlar neyse diğer yoneticilerin ısrarıyla gitti asayis berkemal .. hijyene devam . dun nar suyu ictim sabahta greyfurt,havuc suyu duzenli beslenme, vitamin alma insallah koruyacagız kendimizi :))
walla sansımıza oyle bir doneme geldiki hamisliğimiz Allaha emanetiz..

Bence de plaj haklı. Derhal bi sevk al uzaklaş ordan. Ayrıca hastane sağlık ocağı da tehlikeli artık bence. Eve girer girmez de her yerini dezenfekte et bence. dokunduğun kapı kollarını falan da.

bulbul, camdankalp38, essemayit, fatima38, hulen, plaj, sevilaykucuk, snm2008, srpp, Voles, yaren_h

günaydın şubat anneleri.. nasılsınız bugün.. sizleri de güzel yavrularınızı da öpüyorum..

Bende resmen ortayı alıyorum gerisi kalıyor ama yapacak bişey yok çünkü çok çabuk yoruluyorum ve belim agrıyor bana yardım edecek kimsede yok herşey bana bakıyor ev iş eş çocuk. Allah yardımcımız olsun. Ocakta bende kadın alıcam inş.

bulbul, camdankalp38, essemayit, fatima38, hulen, plaj, sevilaykucuk, snm2008, srpp, Voles, yaren_h

günaydın şubat anneleri.. nasılsınız bugün.. sizleri de güzel yavrularınızı da öpüyorum..

Günaydın canım, iyiyim sen nasılsın a.s.

Gitmiş ama yine de gelmiş oraya. Bari sevk almayacaksan da kolonyala sık sık etrafını. Kapı kollarına dokunmamaya çalış. Masana gelecek kağıtlara falan dokunduktan sonra tekrar ellerini kolonyala bi yerine değdirmedn. Ay ne zor ya. Bu adam çıkmış insanlar arasına karışıyor psikopat mıdır nedir.

Günaydın 1tanelerim. Ben grip olacak gibiyim sanki. Sabah hapşırıyordum şimdi de burnumun üstü ve alnımda bi uyuşukluk ve karıncalanma var. Sen nasılsın?

günaydın kızlar..

Allah ALlah
ne sinir bir durum klava:

Günaydın canım, iyiyim sen nasılsın a.s.

iyilik canım çok şükür.. hamileliği çok sevdiğimi farkettim hem bebeğim doğsun bir an önce alayım kucağıma istiyorum hem de içimdeki kıpırtılarını kaybetmek istemiyorum.. hemen 2. yi mi yapacağım ne :))))

canlar eve gidemem simdi de elimde purel surekli zaten ortak kullanım alanlarında da dikkat ediyorum ama Allah korusun hepimizi . bu bildigimiz icin dikkat ettiğimiz ya ne oldugunu bilmedigimiz okadar kisi varki drlar suan grip olan kişilerin %90ı domuz gribi diyorlar.. oyuzden her yerde dikkat etmek lazım...

Günaydın 1tanelerim. Ben grip olacak gibiyim sanki. Sabah hapşırıyordum şimdi de burnumun üstü ve alnımda bi uyuşukluk ve karıncalanma var. Sen nasılsın?

ay sorma yaa bende gribim hemde 1 haftadır hiçbirşeyin tadını alamıyorum burnum tıkalı..ıhlamur mandalina fenalık geldi içime artık.. çok kötü bir durum allah acil şifalar versin canım. grip anneyi etkilese de bebeği etkilemiyormuş ama hamile olduğumuz için normalinden daha uzun sürüyormuş geçmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…