• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

iyiyim valla canım aslında her geçen gün zorlanıyorum hepimiz öyleyiz sanırım

aynen bende oyle artık azcık hareket etsem nefes nefese kalıyorum karnımda oyle cok kocaman degıl ama yınede merdıven falan cıkmak ıskenceye donusmeye basladı kafamçokkarıştı

kızlar bizim evde net var ama akşama açacak hal kalmıyo bende. sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olunca. merak etmeyin doğum izninde sizi bırakmaya niyetim yok sengözlerimebaksanab

bebişlerimizin kusmuklarını, gazlarını, gece vıyaklamalarını, uykusuzluğumuzu, yorgunluğumuzu..sütü,mamayı,banyoyu,kakanın rengini (çok mu abarttım ney :)))... herbişeyi konuşmaya devam ederiz inş.

walla benim karnım kocaman kızlar ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum... belim sırtım feci durumda çok ağrıyo... ben boşuna demedim kocişe beni hastaneye yuvarlayarak götürürsün diye... kaydirigubbakcemile3

kızlar bizim evde net var ama akşama açacak hal kalmıyo bende. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olunca. Merak etmeyin doğum izninde sizi bırakmaya niyetim yok sengözlerimebaksanab

bebişlerimizin kusmuklarını, gazlarını, gece vıyaklamalarını, uykusuzluğumuzu, yorgunluğumuzu..sütü,mamayı,banyoyu,kakanın rengini (çok mu abarttım ney :)))... Herbişeyi konuşmaya devam ederiz inş.

evet evet evet beraber büyütçez tontişlerimizi

fatos ne yıyoruz kuzum baslayalım hemen :roflol:
papatya cok gecmıs olsun canım ya agızdan nefes almakta zor soguk havayı soluyosun bu sefer bogazın sısıyo oda ayrı bı dert fisfisfis
bulbul ayy sende benım gıbısın benımde hıpotıroıdım war dolayısıyla bagısıklıgım cok zayıf kus ucsa acıllık oluyorum gecen sene 3 gun hastanede 15 gunde evde yatmıstım bogaz enfeksıyonundan aldıgım bı ton ılaca ragmen bu kıs nası gecıcek hıc bılmıyorum. Allah yardımcımız olsun...

aa kızlar ben sölemyi unuttum milupadan banada geldi set 2 adet ufasık bez ıslak mendil cd kitap falan var içinde çok güzelll

ay ben de öğle yemeğinde çok yemişim sanırım. şu an nefes almakta çok zorlanıyorum. imdat diye bağırasım var..10 dk kadar yürüdüm..bari bi soda içeyim.. ne olacak bizim bu toparlak halimiz yaf -tatlicadiarzu- herşey gittikçe zorlaşıyor..

yaren ewet ewettt tabı o zaman nete gırmeye halımız we waktımız olursa :1rolleyes:
esra kız senın karnın bı andamı buyudu benımkı hala bıraktıgınız gıbı bı degısıklık yok aynı boyutlarda masallahhhh sana :nazar:

selam kızlar....nasılsınız ..
ben fena degilim.iki burnumda kapalı agızdan nefes almak,bide yemek yemek işkence gibi.ama şükür agrılarım gitti.bi burun kaldıkaydirigubbakcemile3

ya kızlar hayatımda ben böyle yagmur yagdıgını görmemiştimakannehiralanya resmen yıkandı.korktum valla balkondaki borular aceba yetecekmi bu yagmuru almaya diye evlere girecek diye korktum.acayip bi yagmur var sabahtan bu yana.neyse şimdi biraz durdu gibi...

hoşgeldin canım hadi atlattın sayılır gribi burdada yağıyo bayağı sabahtan beri biraz önce rüzgarla beraber yağmur yağdı bayağı etkili...

merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

SAĞLICAKLA AL İNŞALLAH BEBEĞİNİ KUCAĞINA.

ya kızlar tubıs ıyı bı konuya degındı calısan arkadaslarım ısten ayrıldıgınızda konusamıcazmı bız yaa ewınıze net alın :1hug:

evde internette pc de var canım ama butün gün işte pc başında olunca evde açmaya bile üşeniyorum.ama izine ayrılınca evden yine devam

selam kızlar....nasılsınız ..
ben fena degilim.iki burnumda kapalı agızdan nefes almak,bide yemek yemek işkence gibi.ama şükür agrılarım gitti.bi burun kaldıkaydirigubbakcemile3

ya kızlar hayatımda ben böyle yagmur yagdıgını görmemiştimakannehiralanya resmen yıkandı.korktum valla balkondaki borular aceba yetecekmi bu yagmuru almaya diye evlere girecek diye korktum.acayip bi yagmur var sabahtan bu yana.neyse şimdi biraz durdu gibi...

Antalya için tufan çıkacak uyarısı veriliyor canım dikkat et.

papatyacım inş o da geçer hemen. burun tıkalı olunca ağızdan nefes alıp vermek çok kötü bişey. bu defa da boğazın kuruyo, ağrıyo..sizin eve hastalık tam geldi,inş gider bi daha uğramaz. bir de grip aşısı olmuştun dimi sen? pek faydası olmamış gibi..zeynep nasıl oldu tamamen iyileşti mi?

Selam papatya. Antalyanın doğusunda sel uyarısı veriyordu dün haberler.
İzmir bile felaket bugün ara ara fırtına çıkıyor yağmurla birlikte göz gözü görmüyor

evet biliyorum canım.zaten okullar tatil burda.cok sert geçecek sanırım kış...

kızlar bizim evde net var ama akşama açacak hal kalmıyo bende. sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olunca. merak etmeyin doğum izninde sizi bırakmaya niyetim yok sengözlerimebaksanab

bebişlerimizin kusmuklarını, gazlarını, gece vıyaklamalarını, uykusuzluğumuzu, yorgunluğumuzu..sütü,mamayı,banyoyu,kakanın rengini (çok mu abarttım ney :)))... herbişeyi konuşmaya devam ederiz inş.

bende iki kızla baş edebilirsem açarım ama.biri uyurken biri uyanık kalacak.nasıl net açarım bilmemki.bende hal kamaz sanırım...inşallah tekrar bebişlerimizi yazarız artık..

walla benim karnım kocaman kızlar ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum... belim sırtım feci durumda çok ağrıyo... ben boşuna demedim kocişe beni hastaneye yuvarlayarak götürürsün diye... kaydirigubbakcemile3

anacım benim göbet artık kendini yeni yeni belli etmeye başladı.beni gören bu bebek nerde diyo.genetik sanrım.zeynodada pek çıkmadı.aman daha iyi hiç çatlak olmaya zaman kalmadan doguyo zatenkaydirigubbakcemile3

fatos ne yıyoruz kuzum baslayalım hemen :roflol:
papatya cok gecmıs olsun canım ya agızdan nefes almakta zor soguk havayı soluyosun bu sefer bogazın sısıyo oda ayrı bı dert fisfisfis
bulbul ayy sende benım gıbısın benımde hıpotıroıdım war dolayısıyla bagısıklıgım cok zayıf kus ucsa acıllık oluyorum gecen sene 3 gun hastanede 15 gunde evde yatmıstım bogaz enfeksıyonundan aldıgım bı ton ılaca ragmen bu kıs nası gecıcek hıc bılmıyorum. Allah yardımcımız olsun...

evet ya agızdan nefes almak zor oluyo .ama evde buhar makinesi var çok şükür onla nemleniyo işte.bi açılsaydı kurtulacaktmımsenağlama

ciciler bişi sorcam size sızın bebısler nerelerde hareketlı? benımkı %80 alt bolgede kasıklarıma yakın... bazen oramın resmen ustunde... cok az karnımın cevresınde hıssedıyorum... korktum da neden bu kadar assagıda dıye bu konuda doktoruna bısı soran bılgısı olan warmı? ne zaman yukarı cıkıcak bu cadı?

yaren ewet ewettt tabı o zaman nete gırmeye halımız we waktımız olursa :1rolleyes:
esra kız senın karnın bı andamı buyudu benımkı hala bıraktıgınız gıbı bı degısıklık yok aynı boyutlarda masallahhhh sana :nazar:

çok haklısın aslında :) ben daha bebeğin uyuduğu saatlerde hazır evdeyken kpss çalışayım diye niyetlenmiştim bi ara :) herkes güldü bana.. o uyusun da ben de uyuyayım diye gözünün içine bakarsın diyorlar..

bsey farkettım sıla nın yara bende dıye bı sarkısı war ne zaman onu dınlesem benımkı harekete gecıyo sılayı sevdı heralde su andada dınlıyorum vuruyo artık sevıyomu kapat sunu mu dıyo anlamadım :roflol:

çok haklısın aslında :) ben daha bebeğin uyuduğu saatlerde hazır evdeyken kpss çalışayım diye niyetlenmiştim bi ara :) herkes güldü bana.. o uyusun da ben de uyuyayım diye gözünün içine bakarsın diyorlar..

bende acık ogretım we kpss calısırım dıyorum ama hıc sanmıyorum walla hayallerde kalıcak o calısmalar kaydirigubbakcemile4

ciciler bişi sorcam size sızın bebısler nerelerde hareketlı? benımkı %80 alt bolgede kasıklarıma yakın... bazen oramın resmen ustunde... cok az karnımın cevresınde hıssedıyorum... korktum da neden bu kadar assagıda dıye bu konuda doktoruna bısı soran bılgısı olan warmı? ne zaman yukarı cıkıcak bu cadı?

canım senin haftalarındayken aynı endişeyle ben de sormuştum burada. zaten ne zaman bişey için endişelensem bebeğim hemen içimi rahatlatıyo. 1 hafta içinde yukarılarda da tepmeye başlamıştı.. şimdi ise, bazen kasıklarda, bazen ortalarda bazen de karnımın en üst yerinde tepiyor. endişelenecek bişey yok bana göre..

hoşgeldin canım hadi atlattın sayılır gribi burdada yağıyo bayağı sabahtan beri biraz önce rüzgarla beraber yağmur yağdı bayağı etkili...

öyle canım.sagol..

SAĞLICAKLA AL İNŞALLAH BEBEĞİNİ KUCAĞINA.

evde internette pc de var canım ama butün gün işte pc başında olunca evde açmaya bile üşeniyorum.ama izine ayrılınca evden yine devam

Antalya için tufan çıkacak uyarısı veriliyor canım dikkat et.

sagol canım.burası çok kötü.eşimede dikkatli gel deyip duruyorum.çok şükür ev yakın barı...

papatyacım inş o da geçer hemen. burun tıkalı olunca ağızdan nefes alıp vermek çok kötü bişey. bu defa da boğazın kuruyo, ağrıyo..sizin eve hastalık tam geldi,inş gider bi daha uğramaz. bir de grip aşısı olmuştun dimi sen? pek faydası olmamış gibi..zeynep nasıl oldu tamamen iyileşti mi?

canım benim oldum aşı.ondan çabuk geçti.ben antibiyotiksiz asla griple baş edemezdim.hapsız atattım çok şükür.yani aslında faydasını gördüm.zeynep tamamiye iyileşti çok şükür.
bu arada zeynoyuda pazartesi kreşten aldım.ne yapayım korkuyorum ya şu domuz gribi falan.bu stresle durmaktansa almayı tercih ettim.mart nisan gibi gönderirim belki.havalarda düzelmiş olur..
ayy ben şeker yüklemesini yeptırdım bi sonucu alamadım ya doktoru arıyorum çıkmıyo deli olucam.bi daha deneyeyim...

akarahan burcu hulen meleksen kızlar hoşgeldinizŞeniz
cicilibicili takma canım kafana sen dinlenmene bak herşey olur alınır yeterki bebişin sağsalim gelsin bir şekilde alınır ama çantanı hazırlamana birileri yardım ederse çok iyi olur hastanede çok lazım olacak biliyorsunki
hulen canım geçmiş olsun benimde arada bir giriyor kramplar ya sağa ya sola olduğum yerde kalıyorum gitgide artacak herhalde magnezyuma devam sütede devam ediyorum bende faydası olur diye dr öyle söyledi normal dedi ama çok zor oluyor biliyorum inş. doğumdan sonra iş konusunda da Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:benim iş meselesi muallakta dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum alıp almayacaklarınıda hakkımızda hayırlısı:sm_confused:

kızlar selam herkese...
akpak canım ne guzel haber bunlar boyle masallah bebegıne
hulen canım cok gecmıs olsun ıs ıcın canını sıkma bende hamılelıgımde cok ıstedıgım bı bankadan ıstedıgım bı pozısyonda teklıf almıstım hayır deyınce ıcım acımıstı ama olsun bebısımden kıymetlımı sankı
shıne tatlım cok gecmıs olsun Rabbım beterınden saklasın... verılmıs sadakanız varmıs gercekten sen yınede doktoruna bı gorun bebegın hareketlenmıs gercı ama olsun ıcın rahat eder...
fatos canım tansıyonun nasıl bugun?
cıcılıbıcılı uzulme ama ya bebegın saglıklı gelsınde varsın eksıklerı sonra tamamlansın.yanında sana yardımcı olan kımse yokmu kı?
atladıgım bıseyler varsa kusura bakmayın kızlar ya herkes ıyıdır umarım?
sagolun kızlar evet haklısınız sagsaglım gelsınde hepsi olur haftaya annem gelıyo sagolsun o yardımcı olacak artık
merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah
hoşgeldın canım aramıza allah bu ebbişini korusun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin nş.

Back