geçmiş olsun canım ya benimde boynum ağırıyodu dün şükür geçti çok zor oluyo ya ilaç alamayıncafatoş iyiyim canım bende çok şükür üşütmüşüm biraz sırtım 3 gündür nasıl ağrıyo kulunçmu ne olmuş heralde akşam ağladım valla acısına eşim ovmaya çalıştı ama çok acıdı ilaç almıcaktım ama dayanamadım parol içtim bitane geçmedi ama
Günaydın hamişler herkeze hayırlıı günler allaha emanet olun doğumlara az kalmışş
ilaç ta kar etmiyo canımgeçmiş olsun canım ya benimde boynum ağırıyodu dün şükür geçti çok zor oluyo ya ilaç alamayınca
günaydın tombiş anneler nasılsınız bugün
fatoş iyiyim canım bende çok şükür üşütmüşüm biraz sırtım 3 gündür nasıl ağrıyo kulunçmu ne olmuş heralde akşam ağladım valla acısına eşim ovmaya çalıştı ama çok acıdı ilaç almıcaktım ama dayanamadım parol içtim bitane geçmedi ama
sağol canım sanada geçmiş olsunESMA geçmiş olsun canım
bu bel boyun sırt ağrısı beni de öldürüyo
Ya kızlar bende ara ara korku gelişmeye başladı. Acı çekmekten korkuyorum. Ya bana bişey olursa diye korkuyorum. Sonra kovmaya çalışıyorum aklımdan ama yine geliyo.
Ya kızlar bende ara ara korku gelişmeye başladı. Acı çekmekten korkuyorum. Ya bana bişey olursa diye korkuyorum. Sonra kovmaya çalışıyorum aklımdan ama yine geliyo.
geçmiş olsun canım a.s.
Günaydın kızlar herkese... Dün evde biraz temizlik yaptım, çamasır yıka ,çamasır as, üyü yap derken belim tutuldu çok agrıyor sol tarafım feci şekilde ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorumm...:çok üzgünüm:
acı çekmek değilde bana bişi olursa korkusu çok var ölücem diye çok korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama allah korusun of ne bilim.
günaydın güzel şubat anneleriopuyorumnanaktan
hepimize hayırlı bir hafta diliyoruma.s.
Günaydın kızlar herkese... Dün evde biraz temizlik yaptım, çamasır yıka ,çamasır as, üyü yap derken belim tutuldu çok agrıyor sol tarafım feci şekilde ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorumm...:çok üzgünüm:
günaydın güzel şubat anneleriopuyorumnanaktan
hepimize hayırlı bir hafta diliyoruma.s.
fatoş o ne biçim konuşma aklına böyle şeyler getireceğine bebeğinle yaşayacağın güzel şeyleirn hayalini kursana ölüm felan nerden geliyo aklına ya hayatının baharında sen uykusuz geçecek yorgunluktan öleceğin yemek yemeye fırsat bulamayacağın kaşlarının orman gibi olacağı saç taramayı unutuacağın günleri düşün hehehheacı çekmek değilde bana bişi olursa korkusu çok var ölücem diye çok korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama allah korusun of ne bilim.
kızlar gunaydın...
11.30 da doktor randewum war dua edın bana...
olum nerden cıktı sımdı duymuyım boyle seyler getırmeyın aklınıza ıyı seyler dusunun ıyı olsun fatos canım sana dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?