2010 Şubat Anneleri

kızlar gunaydın...
11.30 da doktor randewum war dua edın bana...
olum nerden cıktı sımdı duymuyım boyle seyler getırmeyın aklınıza ıyı seyler dusunun ıyı olsun fatos canım sana dıyorum :olmaz:

günaydın şeker camdankalp söyledi az önce bende onu soruyordum elin uyuştuğu için bugün mü gidiyordun merak etme sen gör bak bişiycik çıkmayacak dr kafa karıştırması hamilelikten bence sıkma hiç canını:1hug:

zeynepcim güzel haberlerle geliceksin inşaallah cnm endişelenme bu kadar dualarımız seninleopuyorumnanaktan

kızlar gunaydın...
olum nerden cıktı sımdı duymuyım boyle seyler getırmeyın aklınıza ıyı seyler dusunun ıyı olsun fatos canım sana dıyorum :olmaz:

dualarımız seninle canım güzel haberler getir bize hadi bakalım

ayyyy heyecan yaptım sabah tepıklıyodu kızım 1-2 vurdu durdu sonra boyu kılosu ne alemde acaba hafta sonu dıkkat edemedım yedıklerıme abur cubura kactı hep sımdı vıcdan azabı cekıyorum :sinifsinif:

sabah oturdum koca bı domatesı salatalıgı yumurtayı yedım gunah cıkarır gıbı ne alemız yaaa :roflol:

kızlar gunaydın...

günaydın canım
randevun güzel geçer inş. artık bişiy kalmadı kontroller kaldı demi

ayyyy heyecan yaptım sabah tepıklıyodu kızım 1-2 vurdu durdu sonra boyu kılosu ne alemde acaba hafta sonu dıkkat edemedım yedıklerıme abur cubura kactı hep sımdı vıcdan azabı cekıyorum :sinifsinif:

sabah oturdum koca bı domatesı salatalıgı yumurtayı yedım gunah cıkarır gıbı ne alemız yaaa :roflol:

:roflol::roflol: sen bebişini mi görcektin hay Allah bende ne sandım:kedi:

Günaydın kızlar herkese... Dün evde biraz temizlik yaptım, çamasır yıka ,çamasır as, üyü yap derken belim tutuldu çok agrıyor sol tarafım feci şekilde ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorumm...:çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun eşimin bana kızdığı gibi bende sana kızım o kadar işi tek başına bir günde niye yapıyon:oklava:
günaydın güzel şubat anneleriopuyorumnanaktan
hepimize hayırlı bir hafta diliyoruma.s.
günaydın tatlım sanada ii haftalar olsun
tek ben değilmişim demekki mirmirmirmir
:1hug::teselli:Şeniz
kızlar gunaydın...
tamam canım
fatoş o ne biçim konuşma aklına böyle şeyler getireceğine bebeğinle yaşayacağın güzel şeyleirn hayalini kursana ölüm felan nerden geliyo aklına ya hayatının baharında sen uykusuz geçecek yorgunluktan öleceğin yemek yemeye fırsat bulamayacağın kaşlarının orman gibi olacağı saç taramayı unutuacağın günleri düşün hehehhe

günaydınlar hayırlı haberlerle gel işallahhh:Saruboceq:
haklısın canım manyakmıyım neyim
canlar ben cıkıyorummm gelınce yazıcam sızlere optum hepınızı opuyorumnanaktan

güle güle ii habaerlerle gel canım sen bebişi görmeyemi yoksa uyuşimalar içinmi gidiyon canım

acı çekmek değilde bana bişi olursa korkusu çok var ölücem diye çok korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama allah korusun of ne bilim.

fatoscum o hepimizde var ya korkma demekle olmuyor biliyorum. hele dün arkadaşlarla kahvaltıya gittik hepsinden doğum hikayesi dinledim ateşler bastı. akşama 14 8 tansiyonum çıktı. bende de ya doğumda tansiyonum yükselir de hık diye gidersem endişesi var.

günaydın kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum herşey gönlünüzce sağlıklı mutşu bir şekilde olsun inşallah,zeynepcim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah tatlım,geçmişe şöle bir göz attımda fatoşcum güzel şeyler düşün lütfen kötü şeyler getirme aklına ne olur hepimiz bu düşünceyi kafamızdan geçiriyoruz ama herkes doğuruyo bizmi doğuramıcaz Rabbim kötü yazı yazmasın miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin en güzel şekilde inşallah

kızlar adaçayı içmeyin doktorlar programında sölediler hamilelerde düşük tehlikesi varmış

sen nie herşeyi bi seferde bitirmeye çalıştın canım öle belin tutulur tabi ş
dinlen bişiye elini sürme tamammı canım

sağol canım benım ,hafta içi çalışınca hafta sonu mecbur kalıyor ınsan bırde oglumun karyolası gelecek onun ıcın yatak odamı ayarladım teyzesı :emir_bebek:

günaydın canım geçmiş olsun a.s. evet aynısı bende de oluyor yattığım zaman yerden kalkamıyorum birde bütün hafta çalış üstüne tatilllerde ev işi yap insan nasıl yoruluyor artık iyice zorlaştı hepimiz için Allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq:yavaş yavaş yapalım artık biz yapmazsak kim yapıvercek benim kayınvalidegil aşağının işinide benden bekliyorlar birde utanmadan bana yardım etmedikleri gibi:oklava::oklava:

Günaydın sanada canım çok sağol ,bu bel agrısı gercektende cok zor ıs ama ne yapalım katlanıcaz herseye bebişlerimiz için benimde tek yard:nazar:ımcım allah razı olsun ki kocam hayatım ...

Back