2010 Şubat Anneleri

canım ben 5 haftalıkken kullanmaya basladım ama onun belırlı bır ayı yok: Nezamankı kramların uyusmaların oluyorsa doktor ozaman yazıyor: Ben günde 1 tane tok karnına alıyorum: Zaman farketmıyor

teşekkür ederim duygucummm

selam kızlar nasılsınızz biz anca fırsat bulduk hamiş arkadaşlar nasılmışbi bakalım dedikkk gördüğüm kadarı ile herkes iyi çok sevindikkk hepinizi öpüyoruzzz

Günaydın kızlar ne var ne yok? Görüşmeyeli kötü bir şey yoktur inşallah

Ben de iyiyim. Yoğun bi tempodayım hala. O yüzden ara ara giriyorum bazen hoşçakalın bile demeden çıkıyorum. Kusura bakmıyorsunuzdur umarım.

Ben de iyiyim. Yoğun bi tempodayım hala. O yüzden ara ara giriyorum bazen hoşçakalın bile demeden çıkıyorum. Kusura bakmıyorsunuzdur umarım.

aynen canım
bende bazen iyi akşamlar bile diyemiyorum yoğunluk oluyo ama aklım topikte oluyo :)

günaydın canım opuyorumnanaktanbenim yine midem yanıyor kızlar dr söylücem bakalım bana surup falan versin çok feci ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Benim de yanıyordu ben söyledim şurup verdi. Birkaç kez kullandım. Şimdi iyi son zamanlarda pek yanmıyor.

Günaydın kızlar ne var ne yok? Görüşmeyeli kötü bir şey yoktur inşallah
şükür iyiz canım sende iysin inşallah
günaydın canım naber

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın
iyim canım şükür sen nasılsın?
günaydın herkese iyi haftalar dilerimzemuszemus
günaydın canım sanada ii haftalar
Günaydın tuğba günaydın fatoş

sanada günaydın canım

akarahan günaydın canım şükür iyiyiz sen nasılsınn
tuğba canım mide yanması için gaviskon şurup yada renni veriyolar hamileler için sağlık ocağına gitsen bile yazarlar

fatoş iyiyim canım bende çok şükür üşütmüşüm biraz sırtım 3 gündür nasıl ağrıyo kulunçmu ne olmuş heralde akşam ağladım valla acısına eşim ovmaya çalıştı ama çok acıdı ilaç almıcaktım ama dayanamadım parol içtim bitane geçmedi ama

Günaydın hamişler herkeze hayırlıı günler allaha emanet olun doğumlara az kalmışş :nazar: :nazar:

Back