kızlar adaçayı içmeyin doktorlar programında sölediler hamilelerde düşük tehlikesi varmış
kızlar hepinize günaydın iyi haftalar diliyorum
günaydın canım Şeniz benim midem yanıyor yinekafamçokkarıştı
herkeze günaydın, bugün hiçbişey yapmak istemiyorum şu domuz gribini iyice kafaya takmaya başladım eşim dışarı çıkmama izin vermiyo otobüsle felan biyere gitmeme neolcak böyle bende bilmiyorum.aşı vurulmayıda düşünmüyorum çocuğa ya bi zararı olursa diye neyapcaz böyle yaa...
sağol canım benım ,hafta içi çalışınca hafta sonu mecbur kalıyor ınsan bırde oglumun karyolası gelecek onun ıcın yatak odamı ayarladım teyzesı
QUOTE]
ay ayy hayırlı olsun bebişin kayrolası Allah kullanmayı nasip etsin inş.
günaydın canımHerkeze günaydın, bugün hiçbişey yapmak istemiyorum şu domuz gribini iyice kafaya takmaya başladım eşim dışarı çıkmama izin vermiyo otobüsle felan biyere gitmeme neolcak böyle bende bilmiyorum.Aşı vurulmayıda düşünmüyorum çocuğa ya bi zararı olursa diye neyapcaz böyle yaa...
bende taktım ellerimi sürekli yıkıyorum aşı vurlumayı bende istemiyorum ne olduğunu bilmiyoruz bide tetenoz aşısından bile tırsıyorum kaç yıldır kullanıldığı halde
günaydın canım iyiyiz sen nassıngünaydın kızlar herkes iyidir umarım... biz bugün 2. tetanoz aşımızı olmaya gidicez kızımla... umarım ilki gibi hiçbişey hissetmeden atlatırız....
ben tek doz vurunmayı düşünüyorum aşıyı ikinciye gerek yok dio lar hep
Sen epidural mi düşünüyorsun Melisa?
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
buradaki kiloya göre benim bebeğim normal kiloda görünüyor.. cumartesi doktor 2 hafta geri dedi moralim bozuldu biraz..
esma kim dedi tek dozu sağlık ocağından mı söylediler??
QUOTE]
canım serap demişti lise mezunu olanlar tek doz demişler ona lisede vurludğumuz için
bu arada fatoşun dediği gibi kesinlikle adaçayı içilmemesi gerekenler arasında... bu arada gittim kursta dr. dedi ki... bazı anneler çatlak için badem yağı kullanıyor... badem yağı çatlamayı önlemez sadece çatlarken kaşınmasını engeller... 15 kiloya kadar alırsanız bünyeden bünyeye değişir ama genelde çatlamazsınız... 20 kilodan fazla alırsanız ne yaparsanız yapın ne kullanırsanız kullanın çatlarsınız... kullandığınız çatlak kremleri 15-20 kilo arasını çatlaktan kurtarmak için...
evet canım ben de acıbademde doğum yapıcam dr larımız farklı sadece arkadastan.. sen ne düşünüyorsun??
sordum güzelim 1 kilo olması gerekirdi diyor.. gerizekalı herif yazıp gitmiştim sorumlarımı..
ben sorarken kalk git der gibi bakıyordu..gitmicem birdaha medikalparka..
QUOTE]
canım serap demişti lise mezunu olanlar tek doz demişler ona lisede vurludğumuz için
evet kızlar banada sağlık ocağında demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?