2010 Şubat Anneleri

amin canım inşallah geçmiş olsun niye ağırıyoki

biliyom canımda bayağıdır girmiyon hele doktora gideceğin gün çatlattın beni benimde elim uyuşuyo zeynep

ya tatlım kac gundur dogru duzgun ewde degılım. norolojıye gıttım persembe gunu yuzde 90 hamılelıkten ama emın olmamız lazım dedı. bu hafta sınır testı yapılıcak nasıl bısey bende bılmıyorum... yuzde yuz emın olduktan sonra sana atel verebılırım dedı yanı bandaj gıbı bısey. uyusan elıme takmam ıcın... su sınır testı bı yapılsın bakalım ne cıkıcak...

bu arada cakırgozluden haber yok dımı hala cok merak edıyorum onuda ya...

Candy geçmiş olsun canım. Uyumaya çalış ancak geçer başağrısı.
Fatoşçum senin tansiyon ne alemde. ılaç iyi geliyo mu. Uyuşma için de geçmiş olsun tatlım.
Ya kızlar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama Çakırgözlünün bu kadar zaman gelmemesi iyi değil gibi geliyo bana.

ben yarın vurulcam ikinciyi birincisinde ben hiç problem yaşamadım ne ağrı ne sızı inşaallah bundada böyle olur:Saruboceq:

Fatoşçum senin tansiyon ne alemde. İlaç iyi geliyo mu. Uyuşma için de geçmiş olsun tatlım.
Ya kızlar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama Çakırgözlünün bu kadar zaman gelmemesi iyi değil gibi geliyo bana.

benımde aklıma kotu seyler gelıyo ama umarım oyle bısey yoktur neden gelmıyor kı acaba ya :sinifsinif:

iki doz arası ne kadar süre
ben ilkini 13 ekimde vurulmuştum 2. için 18 kasımda çağırdılar

Fatoşçum senin tansiyon ne alemde. İlaç iyi geliyo mu. Uyuşma için de geçmiş olsun tatlım.

sağol cnm

ben yarın vurulcam ikinciyi birincisinde ben hiç problem yaşamadım ne ağrı ne sızı inşaallah bundada böyle olur:Saruboceq:

cnm benimde ilkinde 3 gün ağrıdı kolum inş bu sefer ağrımaz

ben daha ilkini bile olmadım canım bu çarşamba olucam

belli bi zamanı varmıki bu aşının tam olrak benim eve ebeler geliyo sağlık ocağından hatırlatıyolarda ben öle gidiyorum

Kızlar ben de ilkini olmadım daha. 26. hafta diyo inatçı şeyler. Ama olmaktan da vazgeçtim şu tarihi geçmiş aşı haberinden sonra.

ilk aşı banada 26. hafta dediler dra söyledim oda bişey demedi demekki normal ikinci aşıyıda 1 ay sonra yapıyorlar

Back