iyi akşamlar bende çıkayım kızlar yarın görüşürüz
ii akşamlar cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar bende çıkayım kızlar yarın görüşürüz
candy gecmıs olsun bu arada tansıyonunu olctunmu belkı ondan basın agrıyodur
sağol cnm yok ölçmedimde temizlik filn yaptım bugün belki yorgunluktandır
cok yorma kız kendını bosver temızlıgı ben cok yormuyorum artık ne zaman temızlık yapsam cok egılıp kalksam aksamları kasıklarım cok sancıyo kafamçokkarıştı
bende kendımı yormayı bıraktım artık yapabıldıgım kadar :umursamaz:
doğru söylüyosun cnm içime sinmioki ya yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama bundan sonra dedğin gibi fasla yormuycam kendimi öle üsttünden üstünden yapıp geçiicem.
keşke annemlerle aynı şehirde yaşasaydım ne ii olurdu
ben artık yatı mısafırlerıne de ambargo koydum. kımseyı almıcam yatıya. yada yemege falan. olan bıze oluyo canım ya sonrasında agrısını sancısını bız cekıyoruz doguma kadar boyle valla kımse kusura bakmasın bebısım daha onemlı![]()
bencede cnm gelende olrsa kendin pişir kendin ye hatta yediğini kendin topla usulü olsun hiç bizi yormasınlar demikaydirigubbakcemile3
kıssslarr ben yavaştan kaçıyım makinede çamaşır vardı durdu galiba onları asıyım bu evin işi hiç bitmiyo sanki ya!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/323517-ilk-anne-olanlar-icin-faydali-olabilir.html
Kızzlar bir bakın yazanlara. Benim çok işime yaradı
kızlar bende kacıyorum sabah 11.30 da randewum war dua edın benım ıcın ıns ıyı haberlerle gelırım. opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan