2010 Şubat Anneleri

sağol cnm yok ölçmedimde temizlik filn yaptım bugün belki yorgunluktandır

cok yorma kız kendını bosver temızlıgı ben cok yormuyorum artık ne zaman temızlık yapsam cok egılıp kalksam aksamları kasıklarım cok sancıyo kafamçokkarıştı
bende kendımı yormayı bıraktım artık yapabıldıgım kadar :umursamaz:

cok yorma kız kendını bosver temızlıgı ben cok yormuyorum artık ne zaman temızlık yapsam cok egılıp kalksam aksamları kasıklarım cok sancıyo kafamçokkarıştı
bende kendımı yormayı bıraktım artık yapabıldıgım kadar :umursamaz:

doğru söylüyosun cnm içime sinmioki ya yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama bundan sonra dedğin gibi fasla yormuycam kendimi öle üsttünden üstünden yapıp geçiicem.
keşke annemlerle aynı şehirde yaşasaydım ne ii olurdu

doğru söylüyosun cnm içime sinmioki ya yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama bundan sonra dedğin gibi fasla yormuycam kendimi öle üsttünden üstünden yapıp geçiicem.
keşke annemlerle aynı şehirde yaşasaydım ne ii olurdu

ben artık yatı mısafırlerıne de ambargo koydum. kımseyı almıcam yatıya. yada yemege falan. olan bıze oluyo canım ya sonrasında agrısını sancısını bız cekıyoruz doguma kadar boyle valla kımse kusura bakmasın bebısım daha onemlı :kızgın:

ben artık yatı mısafırlerıne de ambargo koydum. kımseyı almıcam yatıya. yada yemege falan. olan bıze oluyo canım ya sonrasında agrısını sancısını bız cekıyoruz doguma kadar boyle valla kımse kusura bakmasın bebısım daha onemlı :kızgın:

bencede cnm gelende olrsa kendin pişir kendin ye hatta yediğini kendin topla usulü olsun hiç bizi yormasınlar demikaydirigubbakcemile3

kıssslarr ben yavaştan kaçıyım makinede çamaşır vardı durdu galiba onları asıyım bu evin işi hiç bitmiyo sanki ya!!!

opuyorumnanaktanbizde sizleri öptük teyzeleri kendinize güzel bakın aman hasta felan olmayınopuyorumnanaktan

kızlar bende kacıyorum sabah 11.30 da randewum war dua edın benım ıcın ıns ıyı haberlerle gelırım. opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan

Back