2010 Şubat Anneleri

fatoş iyiyim canım bende çok şükür üşütmüşüm biraz sırtım 3 gündür nasıl ağrıyo kulunçmu ne olmuş heralde akşam ağladım valla acısına eşim ovmaya çalıştı ama çok acıdı ilaç almıcaktım ama dayanamadım parol içtim bitane geçmedi ama
geçmiş olsun canım ya benimde boynum ağırıyodu dün şükür geçti çok zor oluyo ya ilaç alamayınca
Günaydın hamişler herkeze hayırlıı günler allaha emanet olun doğumlara az kalmışş :nazar: :nazar:

günaydın canım daha var sende allaha emanet ol

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inş
ZEYNEP doktora gidicek heralde bugün hayırlı haberlerle gel canım inş

Ya kızlar bende ara ara korku gelişmeye başladı. Acı çekmekten korkuyorum. Ya bana bişey olursa diye korkuyorum. Sonra kovmaya çalışıyorum aklımdan ama yine geliyo.

fatoş iyiyim canım bende çok şükür üşütmüşüm biraz sırtım 3 gündür nasıl ağrıyo kulunçmu ne olmuş heralde akşam ağladım valla acısına eşim ovmaya çalıştı ama çok acıdı ilaç almıcaktım ama dayanamadım parol içtim bitane geçmedi ama

geçmiş olsun canım a.s.

ESMA geçmiş olsun canım
bu bel boyun sırt ağrısı beni de öldürüyo
sağol canım sanada geçmiş olsun
daha dur bunlar neki bebekler büyünce bel ağrısı neymiş ozaman görücez

Ya kızlar bende ara ara korku gelişmeye başladı. Acı çekmekten korkuyorum. Ya bana bişey olursa diye korkuyorum. Sonra kovmaya çalışıyorum aklımdan ama yine geliyo.

sorma kız bendede çok korkuyorum heyecanlanıp da kalbim durucak gibi geliyo

acı çekmek değilde bana bişi olursa korkusu çok var ölücem diye çok korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama allah korusun of ne bilim.

camdankalp günaydın canım
zeynep niye gidecek dr eli uyuştuğu için mi sinir testinden falan bahsediyordu bugün müydü o inş.hamilelikten kayanaklanıyordur:Saruboceq:
bulbul canım hamileilikle alakalı bende çok kabus görüyorum hormonlar değişiyor ya ondan sakin olmaya çalış pozitif şeyler düşünmeyi dene canım :1hug:

Günaydın kızlar herkese... Dün evde biraz temizlik yaptım, çamasır yıka ,çamasır as, üyü yap derken belim tutuldu çok agrıyor sol tarafım feci şekilde ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorumm...:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar herkese... Dün evde biraz temizlik yaptım, çamasır yıka ,çamasır as, üyü yap derken belim tutuldu çok agrıyor sol tarafım feci şekilde ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum artık uzun süre ayakta kalamıyorumm...:çok üzgünüm:

sen nie herşeyi bi seferde bitirmeye çalıştın canım öle belin tutulur tabi ş
dinlen bişiye elini sürme tamammı canım

günaydın canım geçmiş olsun a.s. evet aynısı bende de oluyor yattığım zaman yerden kalkamıyorum birde bütün hafta çalış üstüne tatilllerde ev işi yap insan nasıl yoruluyor artık iyice zorlaştı hepimiz için Allah kolaylık versin hepimize :Saruboceq:yavaş yavaş yapalım artık biz yapmazsak kim yapıvercek benim kayınvalidegil aşağının işinide benden bekliyorlar birde utanmadan bana yardım etmedikleri gibi:oklava::oklava:

kızlar gunaydın...
11.30 da doktor randewum war dua edın bana...
olum nerden cıktı sımdı duymuyım boyle seyler getırmeyın aklınıza ıyı seyler dusunun ıyı olsun fatos canım sana dıyorum :olmaz:

acı çekmek değilde bana bişi olursa korkusu çok var ölücem diye çok korkuyorum gerçi korkunun ecele faydası yok ama allah korusun of ne bilim.
fatoş o ne biçim konuşma aklına böyle şeyler getireceğine bebeğinle yaşayacağın güzel şeyleirn hayalini kursana ölüm felan nerden geliyo aklına ya hayatının baharında sen uykusuz geçecek yorgunluktan öleceğin yemek yemeye fırsat bulamayacağın kaşlarının orman gibi olacağı saç taramayı unutuacağın günleri düşün hehehhe
kızlar gunaydın...
11.30 da doktor randewum war dua edın bana...
olum nerden cıktı sımdı duymuyım boyle seyler getırmeyın aklınıza ıyı seyler dusunun ıyı olsun fatos canım sana dıyorum

günaydınlar hayırlı haberlerle gel işallahhh:Saruboceq:

Back