selamm milett uzun bi aradn sonra sizlerleyimmm yalnız bulantılar devamm edioo halaaa :gitme: :gitme:
hoşgeldin o zaman tekrar aramıza.22 haftalıksın ve göbüşün akpak ın 2 katımı alla allaaaa nasıl oluyoda o kadar komacan karnın oluyo hayret ettim bak şimdi.
maşallah o zaman canım.desene iç karın pek yok sizde.hemen ufaklıklar kendilerini belli ediyor.
ya kizlar 6.ayima girmek üzereyim! suan belim manyak agriyor ve kalcama vuruyor agrisi,,, bu herzaman böyle yaaa... bi 10 dk ayakta kalsam böyle oluyor cok agrilarim oluyor ya!
sağol canım ay sevdiğin birini hatırlattıysam ne mutlu bana. inşallah görürsün tatlımmaaşallah canım göbişinede bebişinede ..... içimi sızlattın ama biliyomusun liseden çoook sevdiğim bi arkadaşıma çok benziyosun telefonla görüşmesem hamile olmadığını bilmesem kesin osun diycem ama o hamile değil ama görmeyeli yıllar oldu çok özledim onuda görmek nasip olur inşallah......
sağol canım. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.Akpak gÖbÜŞ sÜper canım aldıklarınızıda gÜle gÜle kullanın
sağol canım senin göbüşünü de isteriz görmeyi :jeyyar: baktım canım gerçekten çok güzeller. Allah o günleri göstersin bize opuyorumnanaktan ya ben de senin gibi albüm yapacağım bebişimin cicilerini koymak istiyorum ama çok vaktini alıyor mu ki insanın?akpak cnm gobusun super benimki bu hafta hepten cok buyudu gisilerim yeni aldim bile zor giriyo pazar yeni ciciler alcam kendime cok iyi yapmisisn cnm set almak da iyi tek tek daha pahali cikar akpak teyzesi kızımın elbisesine hırkasina bak
canım senin bebek tosuncuktur herhalde sırnaşık şey bi de ben hamileliğimin başından bu yana çok kilo almadım, bebek büyüyor ama göbek büyümüyor :roflol: işin sırrı bu sositosositoçokkk hoşmuşşş canımm benimki seninkinin iki katıı hahahaaa :teytey:
hoşgeldin o zaman tekrar aramıza.22 haftalıksın ve göbüşün akpak ın 2 katımı alla allaaaa nasıl oluyoda o kadar komacan karnın oluyo hayret ettim bak şimdi.
iyiz canım geçmiş olsun eşine seninde gözün aydın
mrb canım iyiyiz şükür
gözün aydın şeker yüklemesi iyi çıkmış
kocişline geçmiş olsun
bizde senin kızını öptükk oğlumlaa gamyoncuiremsu
gözün aydın canım hadi bunuda atlattın sorunsuz şekilde sende çok şükür
kocişine de geçmiş olsun vereliniortakaman dikkat et tatlım sana da bulaşmasın gripse falan eğer gerçi nasıl engel olacağızki
geçmiş olsun.sanada allah kolaylık versin....
merhaba limon cnm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?