2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin o zaman tekrar aramıza.22 haftalıksın ve göbüşün akpak ın 2 katımı alla allaaaa nasıl oluyoda o kadar komacan karnın oluyo hayret ettim bak şimdi.

sorma ttalımm bizde genetikk ablamdada bi karın vardıı herkes ikiz sanıodu aynı bende öleyim 8 haftalıkken cıkmıstıı suann baya büyükk 8 aylık sanıolarr akannehir

ya kizlar 6.ayima girmek üzereyim! suan belim manyak agriyor ve kalcama vuruyor agrisi,,, bu herzaman böyle yaaa... bi 10 dk ayakta kalsam böyle oluyor cok agrilarim oluyor ya!

taşımakta zorlanıyoruz artık büyüyorlar bebişlerimiz annesi.sırt ve bel ağrıları çok normal.fırsat buldukça uzan dinlen.oturukende sürekli belinde bir yastık bulundur bu ağrılarını birazda olsa dindirir canım.

offffff kizlar yaaa vallaa aglayasim geliyor yaaa--- simdiden böyleysek bilmiyorum valla! ya Allahtan midem bulanmiyor ama mide boslugumda cok agri oluyor off!

sağol canım ay sevdiğin birini hatırlattıysam ne mutlu bana. inşallah görürsün tatlım
Akpak gÖbÜŞ sÜper canım aldıklarınızıda gÜle gÜle kullanın
sağol canım. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.
sağol canım senin göbüşünü de isteriz görmeyi :jeyyar: baktım canım gerçekten çok güzeller. Allah o günleri göstersin bize opuyorumnanaktan ya ben de senin gibi albüm yapacağım bebişimin cicilerini koymak istiyorum ama çok vaktini alıyor mu ki insanın?
çokkk hoşmuşşş canımm benimki seninkinin iki katıı hahahaaa :teytey:
canım senin bebek tosuncuktur herhalde sırnaşık şey bi de ben hamileliğimin başından bu yana çok kilo almadım, bebek büyüyor ama göbek büyümüyor :roflol: işin sırrı bu sositososito
hoşgeldin o zaman tekrar aramıza.22 haftalıksın ve göbüşün akpak ın 2 katımı alla allaaaa nasıl oluyoda o kadar komacan karnın oluyo hayret ettim bak şimdi.

selin canım bir çek senin göbüşü de görelim hepimiz merak ettik

akpak cım ben resim eklemeyi beceremedim.oğluşuma ciciler almıştım ama buraya ekleyemedim banada tarif etsene nasıl yapcem yaaaa.resim boyutu büyük diyo sanırım nasıl küçültcemki offffff

ben de resim boyu küçültmeyi bilmiyorum canım
ben sorular sorunlar kısmından buldum orda nasıl yükleyeceğin anlatılıyor
ben de tecrübesizim

iyiz canım geçmiş olsun eşine seninde gözün aydın

mrb canım iyiyiz şükür
gözün aydın şeker yüklemesi iyi çıkmış
kocişline geçmiş olsun
bizde senin kızını öptükk oğlumlaa gamyoncuiremsu

geçmiş olsun.sanada allah kolaylık versin....

Saolun canlarim benimopuyorumnanaktan

smufer tatlım merhaba saol cicimizi beyendigine simdi resime tıkla resime tıklayınca alta bazi seyler cikiyor onlardan 13 kareye tıkla ve tıklayınca en uste dosya gorunum resim yazicak falan sen resim yazan yere tıkla tıklayınca orda uzat eg diyen yere tıkla ve 30 veya 40 yaz boyutlarini ve resim kuculmus olcak insallah anlata bildim cnm

iyim cnm kzıımda iyi suan o minicik poposuna yer bulamıyo karnımı acitiyo vurupta senın bebis nasil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…