• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar herkes eleviti kulanmaya devam ediyormu..
benim doktorum gerek görmedi vitamin almama.. bıraktırdı.. fazla vitamininde zararı vardır dedi..
sadece kan hapı ve magnezyum içiyorum..
acaba diyorum kullansam mı? bebeğim düşük kilolu doğarsa bide bunun yüzünden :(
çünkü daha çok var.. hiç vitamin kullanmıyorum ben şuan da...
bu konuda endişem var benim..
valla canimm benim doktorum bu hapin cok önemli oldugunu ve hatta ve hatta dogumdan sonra bile kullnmami söyledi. anacim zaten dogru dürüst vitaminimizi alamiyoruz herseyi yiyemiyoruz. bari haplari icelimde alalim! yok yok icinde hapin cok faydali. ben hem elevit, hem kan hapi hemde magnezyum kullniyorum!

burcucum Çok ŞÜkÜr saol canım
ya kızlar sucuklu yumurta zararlımı İkİncİye soruyom

valla zeynodayken öglenleri bile canım çekerdi sucuklu yumurta yerdim ben...unda arda bi yiyorum.iyi pişir çok güzel olur.neden olmasın...

burcucum Çok ŞÜkÜr saol canım
ya kızlar sucuklu yumurta zararlımı İkİncİye soruyom

İyi piştiği taktirde sucuk sosis yasak değil ama ben emin olamıyorum içinin tam piştiğine o yüzden çok ince ve küçük pişiriyorum ve tadıyorum sadece. Çiğ etten kesinlikle kaçınmak gerektiği için korkuyorum.

valla canimm benim doktorum bu hapin cok önemli oldugunu ve hatta ve hatta dogumdan sonra bile kullnmami söyledi. anacim zaten dogru dürüst vitaminimizi alamiyoruz herseyi yiyemiyoruz. bari haplari icelimde alalim! yok yok icinde hapin cok faydali. ben hem elevit, hem kan hapi hemde magnezyum kullniyorum!

napsam bende alıp kullansam mı ?

doktorum fazla vitaminin bebeğe hiperaktiflik yapar dedi.. bu da bir sağlık sorunudur dedi..
hiperaktif çocuklar da konsantrasyon eksikliği, dikkat eksikliği, herşey vardır dedi..
yani gittiğimde doktorda buraların en iyi doktoru.. ne biliyim güveniyorum da doktoruma..

fatoş kuşum ben çok seviyorumda ama yiyemiyorum mideme dokunuyor baharatı çok ya ondan ama iyi pişirisen zararı olmaz herhalde

doktorum fazla vitaminin bebeğe hiperaktiflik yapar dedi.. bu da bir sağlık sorunudur dedi..
hiperaktif çocuklar da konsantrasyon eksikliği, dikkat eksikliği, herşey vardır dedi..
yani gittiğimde doktorda buraların en iyi doktoru.. ne biliyim güveniyorum da doktoruma..

valla canim bilmiorumki ben doktoruma bu ücünü kullndigimi söledim birsey demedi! ama sadece elevite basladiysan folik asiti birakmalisin dedi bende biraktim ama 3üne devam ediyorum.

kızlar herkes eleviti kulanmaya devam ediyormu..
benim doktorum gerek görmedi vitamin almama.. bıraktırdı.. fazla vitamininde zararı vardır dedi..
sadece kan hapı ve magnezyum içiyorum..
acaba diyorum kullansam mı? bebeğim düşük kilolu doğarsa bide bunun yüzünden :(
çünkü daha çok var.. hiç vitamin kullanmıyorum ben şuan da...
bu konuda endişem var benim..

canım kestigine göre vardır bi nedeni sen yinede kafana göre başlama tekrardan.keşke neden kestigini söyleseydin.benim doktorda sonuna kadar kullanılacak dedi.ben elevit degil megadayn kullanıyorum.bence sen tekrar danış bi doktoruna...

kızlar bişey soracagım.magnezyum kullananlar agızda eriyenmi yoksa suda eriyenmi kullanıyorsunuz.ayy benimki agızda eriyen ama ben tadını hiç sevmedigim için inanırmısınız sadece üç kere agzıma aldım...hapıda yokmuş bunun..üstelik hala süt içmiyorumm.:sinifsinif:

canım bencede davam et neden dersen sonuçta zararı olmaz vitaminin bence yoksa burdaki herkeste kullanıyor vede şu var her vitamini alamıyoruz en azından destekler haplar yinede sen bilirsin sen balıkesirin neresindensin canımm

canım kestigine göre vardır bi nedeni sen yinede kafana göre başlama tekrardan.keşke neden kestigini söyleseydin.benim doktorda sonuna kadar kullanılacak dedi.ben elevit degil megadayn kullanıyorum.bence sen tekrar danış bi doktoruna...

kızlar bişey soracagım.magnezyum kullananlar agızda eriyenmi yoksa suda eriyenmi kullanıyorsunuz.ayy benimki agızda eriyen ama ben tadını hiç sevmedigim için inanırmısınız sadece üç kere agzıma aldım...hapıda yokmuş bunun..üstelik hala süt içmiyorumm.:sinifsinif:

canım ben suda eriyenini kullanıyorum emme vermedi doktorum içemem diye bu daha iyi sende öle alıp devam et istersen

valla canim bilmiorumki ben doktoruma bu ücünü kullndigimi söledim birsey demedi! ama sadece elevite basladiysan folik asiti birakmalisin dedi bende biraktim ama 3üne devam ediyorum.

anladım canım.. bende folik asitten sonra elevit kullandım 60 kapsül.
sonra bıraktırdı işte doktorum..

işte neden kestirdiğini sorduğumda de bana fazla vitamininde zararı vardır dedi.. gerek yok artık içmenin dedi.. gereksiz kilo yapar dedi.. ama ben bebeğimin az kilolu olmasından korkuyorum eğer vitamin almazsam.
bu arada ben suda eriyen magnezyumu içiyorum, tadıda o kadar fena değil..

canım bencede davam et neden dersen sonuçta zararı olmaz vitaminin bence yoksa burdaki herkeste kullanıyor vede şu var her vitamini alamıyoruz en azından destekler haplar yinede sen bilirsin sen balıkesirin neresindensin canımm

ben balıkesir burhaniye deyim. ama doktorum edremitte..
en azından bir kutu kullanıp bırakayım diyorum eleviti.

canım ben suda eriyenini kullanıyorum emme vermedi doktorum içemem diye bu daha iyi sende öle alıp devam et istersen

evet canım sagol.

papatyaccimmm benikisi kapsül... ama yurtdisinda oldugumicin sanirim farkli

ayy valla doktora dedim hapı yokmu diye yok dedi.ne güzelmiş..

papatyacım benimkide suda eriyor canım ama tadı çok kötü ıyyy:bbo:

ayy tadı kötü ise ben buna devammı etsem ne yapsam..

Kızlar ben magnezyum kullanmıyorum hepİnİz kullanıyonuz mu magnez yum

mesela ben süt içmiyorum.magnezyum eksikligi olurmuş doktor dedi..onun için vermişti bana ama hala kullanamadım.ama süt yogurtta yemiyorum.bi peynir yiyorum.kaşarlı

burcuberru, canan2508, CiciliBicili, doremi, escos, fatos0808, mydarling, selda58, tugba64
merhaba kızlar.. herkes iyidir umarım..

anladım canım.. bende folik asitten sonra elevit kullandım 60 kapsül.
sonra bıraktırdı işte doktorum..

işte neden kestirdiğini sorduğumda de bana fazla vitamininde zararı vardır dedi.. gerek yok artık içmenin dedi.. gereksiz kilo yapar dedi.. ama ben bebeğimin az kilolu olmasından korkuyorum eğer vitamin almazsam.
bu arada ben suda eriyen magnezyumu içiyorum, tadıda o kadar fena değil..

ben balıkesir burhaniye deyim. ama doktorum edremitte..
en azından bir kutu kullanıp bırakayım diyorum eleviti.

bencede sor bir daha ama sen bilirsin,oraları iyi bilirim ben ananem balıkesirde bizde yaz tatillerini ayvalık yada altınolukta geçiriyoruz bi sene orjana gelmiştik güzel yerler oraları seviyorum ben

Back