• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar ben günlük yumurta yiyorum zaten oldum olası yumurtayı çook sevirm.bi haşlarım baktın ertesi gün sahanda yapıyorum.sürekli aynı şeyi yemek insanı sıkar ya.valla sahandada yapıyorum.diger gün haşlama:lepi:

Kızlar yarın zeynebimizin doğum günü haberiniz olsun..
Ona sürpriz doğum günü partisi yapmak isterdim:)

kızlar bu gün rezil olduk eşimle yaaaaaaaaa .......asansörde beni çok kızdırdı bende onun çenesini ısrıyodum sinirden asansörün kapısı bi açıldı başka şe sandılar heralde ufffff:utangac:

Ay kötü olmuşdelikafaduldendelikafadulden

Arkadaşlar sabah doktorum programında sağlık bakanı vardı. Domuz gribi aşısı hakkında bilgi verdi. Hamileler, çocuklar ve hacı adaylarının mutlaka aşı olması gerekiyormuş.Hamile birinin aşı yaptırması hem anne hemde bebeği koruyormuş. Doğumdan sonrada bebeği 6 ay korurmuş. Ancak aşı az miktarda civa içeriyor.Civanın hamilelikte zararı olduğunu biliyorum yanılmıyorsam. Sizler doktorunuza danıştınızmı? Bilginiz varmı? Benim kontrolüm haftaya perşembe o zaman soracağım.

Benim doktorum Grip aşısını dahi önermedi. Her sene içine yeni mikroplar koyuluyor ne olduğu belli değil. Kendini koru maske tak gerekirse dedi. He bu aşı yeni yapıldı daha vurulmaya başlanmadı bir yerlerde sanmam doktorlar yaptırtsın.

ay kızlar midem çok yanıyor kahvaltıda bişey dokundu galiba saahtan beri rahatlatsın diye sakız çiğniyorumşakkıdı ne iyi gelir acaba bileniniz var mı babannem duysa kesin çocuk saçlanıyordur ondan midem yanıyordur derdi delikafaduldendelikafadulden

Canım Rennie veriyor doktorlar. Bana da içebilirsin demişti miden yanarsa. İstersen bir dene.

yaklasık 1 aydır o kadar sey yazıyorum bır Allahın kuluda cevap yazma geregınde bulunmuyor cok mu sey ıstıyorum acaba en ıyısı sadece okumak zaten gelmesemde kımsenın umrunda degıl
hepınıze hayırlı cumalar

Canım merak etme herkesin yazdıkları bazen havada kalıyor. Ama bu kadar alıngan olmayın yaaŞeniz

zemuszemus günayydinnnnn subatt annislerimm,... ayy ben cok hareketliyimde bu kizim kime cekti bilmiyorum! hic anasina cekmemisss :umursamaz: 23+5 oldumm daha hareketleri disardan hissedilmiyorrr ama ben icerden hissediyorum! kesin babasina cekmistirrrkaydirigubbakcemile3 sizce bu normal mi?

Benim de hissedilmiyor dışarıdan daha:çok üzgünüm:

ya kizlar ben hic yumurta yiyemiyorum... hamile olmadan önce yumurta salatasi yapiyordum cokta severdim ama nezaman hamile kaldim yiyemez olum... arasira sahanda yapiyorumm ama tabi kaynamis yumurta kadar yararlimidir bilmiyorum!

:sinifsinif::sinifsinif: ben de yiyemiyorum. Zaten sevmezdim zordan haftada iki kere yemeye çalışıyorum o da genellikle peynirli omlet olarak. 1 yumurta yicem diye bir dünya peynir ekmek tıkıyorum ağzıma:sinifsinif::sinifsinif:

kızlar bende bırazdan ayrıntılıya gıdecem ınş. ıı haberlerle gelirim dua edın bana olur muu

İyi haberlerini beklioruz canım dualarımız seninleopuyorumnanaktan

slm kızlar günaydın geçmişi okudum bir problem yok gibi çok şükür
ayy bugün 7. ayımıza girdik ogluşla çok çabuk geçiyor günlerkaydirigubbakcemile4

Maşallah oğluşuna yaa. En büyük seninki galiba di mi?

kızlar şimdi 24. haftada 6. ayımız bitiyormu oluyor bizim?

26. hafta bitince 6 bitmiş oluyor canım.

yaren camdankalp kız çok güze çıkmışsınız resimlerinizde....ohhh yarasın lahmacunlarda..bende çok severim....hımmm......

Kızlar nasılsınız bi gireyim dedim.
fatoşum tansiyonunun indigine sevindim.bak herşeyin bi çaresi oluyo çok şükür..
Bide çakırgözlü glelseydi...
evet canım şükür
kızlar yarın zeynebimizin doğum günü haberiniz olsun..

bende bende facebookta okumuştum bende canım

Merhaba sekerler umarim hepiniz iyisinizdir
Doktora gidicek anneler iyi haberlerle gelir insallah
Benim seker yüklemesinin sonuçlari iyi çikti hiç bi problem yok çok sükür
üç gündür giremiyorum muhabet edemiyorum sizlerle :sinifsinif: ama biricik kocacim hasta
bebek gibi onunla ilgilendim ama çok sükür bugün iyi.
Bi merhaba deyip çikiyorum hepinizi kocaman öpüyoruz kizimla benopuyorumnanaktan

merhaba sekerler umarim hepiniz iyisinizdir
doktora gidicek anneler iyi haberlerle gelir insallah
benim seker yüklemesinin sonuçlari iyi çikti hiç bi problem yok çok sükür
üç gündür giremiyorum muhabet edemiyorum sizlerle :sinifsinif: Ama biricik kocacim hasta
Bi merhaba deyip çikiyorum hepinizi kocaman öpüyoruz kizimla benopuyorumnanaktan

iyiz canım geçmiş olsun eşine seninde gözün aydın

Maşallah oğluşuna yaa. En büyük seninki galiba di mi?

evet canım sanırım öle ama 7 . ayla birlikte zorluklarda başlıyor benım şimdiden 2 gündür bel agrısı ve uykusuzlujla başım dertte şu 3 ayıda bir atlatsaydık allahın izniyle lülülülülülü

ya bide sabah sabah kahvvaltı yapmadan 1 koca paket çikolata yedim ya kendıme engel olamıyorum yedikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyormafoldumben

kızlay ay hesabı son sat atrihinden hesaplanıyo mesela ben her ayın 25 inde yeni ayıma geçiyorum
hafta hesabı ayrııııı

slm kızlar günaydın geçmişi okudum bir problem yok gibi çok şükür
ayy bugün 7. ayımıza girdik ogluşla çok çabuk geçiyor günlerkaydirigubbakcemile4
slm canım maşallahh bende 6 ayıma giriyorum

slm kızlar nasılsınızzzz.....
slm canım iyiyiz sen nasılsın

kızlar bende bırazdan ayrıntılıya gıdecem ınş. ıı haberlerle gelirim dua edın bana olur muu

ay hadi güzel haberlerle gel canım
Kızlar yarın zeynebimizin doğum günü haberiniz olsun..
parti yapma imkanımız olamazki keşke olsa nice güzel yıllar dilerim

üç gündür giremiyorum muhabet edemiyorum sizlerle :sinifsinif: ama biricik kocacim hasta

mrb canım iyiyiz şükür
gözün aydın şeker yüklemesi iyi çıkmış
kocişline geçmiş olsun
bizde senin kızını öptükk oğlumlaa gamyoncuiremsu

gözün aydın canım hadi bunuda atlattın sorunsuz şekilde sende çok şükür:nazar:
kocişine de geçmiş olsun vereliniortakaman dikkat et tatlım sana da bulaşmasın gripse falan eğer gerçi nasıl engel olacağızki

geçmiş olsun.sanada allah kolaylık versin....

24 haftayı bİtİrİnce gİrmİyormuyuz 7 ye

valla hiç öyle hesaplamıyorum.ben sat tarihime göre hesap yapıyorum.benimki 5 mayıs . 5 kasımda 6.ayımız olacak.haftya göre karışıyo ya...

evet canım sanırım öle ama 7 . ayla birlikte zorluklarda başlıyor benım şimdiden 2 gündür bel agrısı ve uykusuzlujla başım dertte şu 3 ayıda bir atlatsaydık allahın izniyle lülülülülülü

ya bide sabah sabah kahvvaltı yapmadan 1 koca paket çikolata yedim ya kendıme engel olamıyorum yedikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyormafoldumben

al bendende o kadar sende benim gibisin.üstelik kahvaltı ettim ben.şimdide iki paket çikolatayı mideyi indirdim.sonra ayy çok oldu herhalde diyomkaydirigubbakcemile3

kızlay ay hesabı son sat atrihinden hesaplanıyo mesela ben her ayın 25 inde yeni ayıma geçiyorum
hafta hesabı ayrııııı

katılıyrum sana.bende öyle hesap yapıyorum...

dr bana öyle demedi ama:olmaz: 5.5 aylık deyince aya göre değil haftaya göre hesaplanıyormuş sanki sen böyle deyince 3.5 ay sonra doğum yapacaksın gibi oluyor diyor hamileliğin tamamı 40 hafta zaten diyor anlamadım ki bende nasıl hesaplanır benimki kaç aylık şimdi bilmiyorum :kedi:

24 haftayı bıtırınce gırmıyormuyuz 7 ye

Yok canım daha 16 hafta kalıyor geriye o da 3.5 aya falan denk geliyor. 26 bitince falan 6.ayın bitimine denk geliyor.

ınşallah 3 ay da ggeçecek te meleklerimizi alıcaz kucağımıza:Saruboceq:
Benim de canım çok çikolata istiyor bugün ama direniyorum hala yenilmemek içinkafamçokkarıştı

hafta hesabı ayrııııı

Evet canım en doğrusu böyle oluyor galiba.

Son düzenleme:
dr bana öyle demedi ama:olmaz: 5.5 aylık deyince aya göre değil haftaya göre hesaplanıyormuş sanki sen böyle deyince 3.5 ay sonra doğum yapacaksın gibi oluyor diyor hamileliğin tamamı 40 hafta zaten diyor anlamadım ki bende nasıl hesaplanır benimki kaç aylık şimdi bilmiyorum :kedi:

tugbacim son adet tarihin ne?

Ama kızlar 24 hafta 6 aya tekamÜl edıyo onasıl oluyo
paptya bende Öle sayıyom canım kasım 11de 6 ay bıtıcek benımde 7 ye gırcem sende 5.de 6 bıtıp 7 ye gırcen dımı

Back