canım inşallah elimden eldiğince paylaşıcam sizinle... her perş. ordayım... sanırım önümüzdeki hafta 29 Ekim sebebiyle olmıycak... ama sonraki hafta sinemle birlikte gidiyoruz:)))
:teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah elimden eldiğince paylaşıcam sizinle... her perş. ordayım... sanırım önümüzdeki hafta 29 Ekim sebebiyle olmıycak... ama sonraki hafta sinemle birlikte gidiyoruz:)))
kızlar bu gün rezil olduk eşimle yaaaaaaaaa .......asansörde beni çok kızdırdı bende onun çenesini ısrıyodum sinirden asansörün kapısı bi açıldı başka şe sandılar heralde ufffff![]()
Arkadaşlar sabah doktorum programında sağlık bakanı vardı. Domuz gribi aşısı hakkında bilgi verdi. Hamileler, çocuklar ve hacı adaylarının mutlaka aşı olması gerekiyormuş.Hamile birinin aşı yaptırması hem anne hemde bebeği koruyormuş. Doğumdan sonrada bebeği 6 ay korurmuş. Ancak aşı az miktarda civa içeriyor.Civanın hamilelikte zararı olduğunu biliyorum yanılmıyorsam. Sizler doktorunuza danıştınızmı? Bilginiz varmı? Benim kontrolüm haftaya perşembe o zaman soracağım.
ay kızlar midem çok yanıyor kahvaltıda bişey dokundu galiba saahtan beri rahatlatsın diye sakız çiğniyorumşakkıdı ne iyi gelir acaba bileniniz var mı babannem duysa kesin çocuk saçlanıyordur ondan midem yanıyordur derdi delikafaduldendelikafadulden
yaklasık 1 aydır o kadar sey yazıyorum bır Allahın kuluda cevap yazma geregınde bulunmuyor cok mu sey ıstıyorum acaba en ıyısı sadece okumak zaten gelmesemde kımsenın umrunda degıl
hepınıze hayırlı cumalar
zemuszemus günayydinnnnn subatt annislerimm,... ayy ben cok hareketliyimde bu kizim kime cekti bilmiyorum! hic anasina cekmemisss :umursamaz: 23+5 oldumm daha hareketleri disardan hissedilmiyorrr ama ben icerden hissediyorum! kesin babasina cekmistirrrkaydirigubbakcemile3 sizce bu normal mi?
ya kizlar ben hic yumurta yiyemiyorum... hamile olmadan önce yumurta salatasi yapiyordum cokta severdim ama nezaman hamile kaldim yiyemez olum... arasira sahanda yapiyorumm ama tabi kaynamis yumurta kadar yararlimidir bilmiyorum!
kızlar bende bırazdan ayrıntılıya gıdecem ınş. ıı haberlerle gelirim dua edın bana olur muu
slm kızlar günaydın geçmişi okudum bir problem yok gibi çok şükür
ayy bugün 7. ayımıza girdik ogluşla çok çabuk geçiyor günler![]()
kızlar şimdi 24. haftada 6. ayımız bitiyormu oluyor bizim?
Kızlar yarın zeynebimizin doğum günü haberiniz olsun..
Ona sürpriz doğum günü partisi yapmak isterdim:)
evet canım şüküryaren camdankalp kız çok güze çıkmışsınız resimlerinizde....ohhh yarasın lahmacunlarda..bende çok severim....hımmm......
Kızlar nasılsınız bi gireyim dedim.
fatoşum tansiyonunun indigine sevindim.bak herşeyin bi çaresi oluyo çok şükür..
Bide çakırgözlü glelseydi...
kızlar yarın zeynebimizin doğum günü haberiniz olsun..
merhaba sekerler umarim hepiniz iyisinizdir
doktora gidicek anneler iyi haberlerle gelir insallah
benim seker yüklemesinin sonuçlari iyi çikti hiç bi problem yok çok sükür
üç gündür giremiyorum muhabet edemiyorum sizlerle :sinifsinif: Ama biricik kocacim hasta
bebek gibi onunla ilgilendim ama çok sükür bugün iyi.
Bi merhaba deyip çikiyorum hepinizi kocaman öpüyoruz kizimla benopuyorumnanaktan
Maşallah oğluşuna yaa. En büyük seninki galiba di mi?
24 haftayı bİtİrİnce gİrmİyormuyuz 7 ye
slm canım maşallahh bende 6 ayıma giriyorumslm kızlar günaydın geçmişi okudum bir problem yok gibi çok şükür
ayy bugün 7. ayımıza girdik ogluşla çok çabuk geçiyor günler![]()
slm canım iyiyiz sen nasılsınslm kızlar nasılsınızzzz.....
kızlar bende bırazdan ayrıntılıya gıdecem ınş. ıı haberlerle gelirim dua edın bana olur muu
parti yapma imkanımız olamazki keşke olsa nice güzel yıllar dilerimKızlar yarın zeynebimizin doğum günü haberiniz olsun..
Merhaba sekerler umarim hepiniz iyisinizdir
Doktora gidicek anneler iyi haberlerle gelir insallah
Benim seker yüklemesinin sonuçlari iyi çikti hiç bi problem yok çok sükür
üç gündür giremiyorum muhabet edemiyorum sizlerle :sinifsinif: ama biricik kocacim hasta
Bi merhaba deyip çikiyorum hepinizi kocaman öpüyoruz kizimla benopuyorumnanaktan
üç gündür giremiyorum muhabet edemiyorum sizlerle :sinifsinif: ama biricik kocacim hasta
24 haftayı bİtİrİnce gİrmİyormuyuz 7 ye
evet canım sanırım öle ama 7 . ayla birlikte zorluklarda başlıyor benım şimdiden 2 gündür bel agrısı ve uykusuzlujla başım dertte şu 3 ayıda bir atlatsaydık allahın izniyle lülülülülülü
ya bide sabah sabah kahvvaltı yapmadan 1 koca paket çikolata yedim ya kendıme engel olamıyorum yedikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyormafoldumben
kızlay ay hesabı son sat atrihinden hesaplanıyo mesela ben her ayın 25 inde yeni ayıma geçiyorum
hafta hesabı ayrııııı
24 haftayı bıtırınce gırmıyormuyuz 7 ye
evet canım sanırım öle ama 7 . ayla birlikte zorluklarda başlıyor benım şimdiden 2 gündür bel agrısı ve uykusuzlujla başım dertte şu 3 ayıda bir atlatsaydık allahın izniyle lülülülülülü
ya bide sabah sabah kahvvaltı yapmadan 1 koca paket çikolata yedim ya kendıme engel olamıyorum yedikten sonra pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyormafoldumben
kızlay ay hesabı son sat atrihinden hesaplanıyo mesela ben her ayın 25 inde yeni ayıma geçiyorum
hafta hesabı ayrııııı
dr bana öyle demedi amalmaz: 5.5 aylık deyince aya göre değil haftaya göre hesaplanıyormuş sanki sen böyle deyince 3.5 ay sonra doğum yapacaksın gibi oluyor diyor hamileliğin tamamı 40 hafta zaten diyor anlamadım ki bende nasıl hesaplanır benimki kaç aylık şimdi bilmiyorum :kedi: