• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bencede sor bir daha ama sen bilirsin,oraları iyi bilirim ben ananem balıkesirde bizde yaz tatillerini ayvalık yada altınolukta geçiriyoruz bi sene orjana gelmiştik güzel yerler oraları seviyorum ben

orjan bana çok yakın.bende sahilde oturuyorum.. :)))

kızlar herkes eleviti kulanmaya devam ediyormu..
benim doktorum gerek görmedi vitamin almama.. bıraktırdı.. fazla vitamininde zararı vardır dedi..
sadece kan hapı ve magnezyum içiyorum..
acaba diyorum kullansam mı? bebeğim düşük kilolu doğarsa bide bunun yüzünden :(
çünkü daha çok var.. hiç vitamin kullanmıyorum ben şuan da...
bu konuda endişem var benim..

canım bence kafana göre kullanmaya devam etme. doktorunun dediklerine göre davran bence. belki de sana verdiği kan ve magnezyum haplarında yeterli vitamini alıyorsun ve bu yüzden bıraktırdı..

Kızlar ben magnezyum kullanmıyorum hepİnİz kullanıyonuz mu magnez yum

ben de kullanmıyorum.. hatta kan hapı da kullanmıyorumm..sadece elevit içiyorum.

çok güzel yazın dahada güzeldir oraları

evet yaa gerçekten yaz ayları çok güzel oluyor buralar..
örene felan hiç geldin mi?..
ama kışında güzel oluyor, sessiz sakın.. tam kafa dinleme yeri :)))

canım bence kafana göre kullanmaya devam etme. doktorunun dediklerine göre davran bence. belki de sana verdiği kan ve magnezyum haplarında yeterli vitamini alıyorsun ve bu yüzden bıraktırdı..
.

evet haklısın canım yaaa..

bankaya gidip geldim tekrar selam şekerler burda hava acayip sıcak oğluşumla biraz caddede gezdik hem banada yürüyüş oldu onadazemuszemus

merhaba kızlar nasılsınız
çakırgözlü ve seldadan haber var mı?

selam kızlar ay sizin hızınıza yetişmek ne zormuş geçmişi oku oku bi türlü bitiremedim üstelikte kötü bişi oldu yaklaşık 15-20 sayfalık geçmişten alıntı yapa yapa geldim ama yaptığım allıntılara cevap yazamadım sayfada hata oluştu diyo sürekli o yüzden genel yazacağım hoş geldin diyen tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimm allah hepimizin meleklerini bağışlasın sevilay bende seni tanıyorum ikiz topiğinden ama çok fazla girmiyosun oraya kızlar yumurta zararlı değil sucuklu yumurta yiyebilirsiniz zaten pişiriyorsunuz sucukğu hafta ay meselesine gelince benim hesabıma görede 24 ü bitirince dolu dolu 6 ayı bitirmiş oluyoruz neden derseniz tabi bu benim hesabım 40 hafta 10 ay yapıyo kızlar buda doğum için uzun bi süre oluyo tahminimde doktorlar bir ayı 28 günden hesaplıyolar aynı adet döngüsü gibi 28 günden hesaplarsak 9 ay yapıyo çünkü tabi bu benim hesabım herkesin kendine göre bi gebelik hesabı var hımm ondan sonra aklımda kalanlar 3000 sayfanız hayırlı olsun sanırım doğuma kadar 6000 bini görürüz :))) kızlar doktor banada magnezyum vermedi daha ayrıca çok fazla bacak ağrım var kemiklerim ağrıyo yani acaba aldığım kalsiyum yetmiyoda bebekler bendenmi çekiyo diyorum kullanmaya başlasammı ne yapsam bide bi arkadaş hamilelik kursuna gittiğini yazmış süper bişey bende gitmek istiyorum yeri saati fiyatı hakkında bana bilgi verebilirmisiniz kusurabakmayın dün akşam dahil olduğum için topiğe isimler ezberimde değil alıntıda yapmadığı için böyle oldu
öpüldünüz göbüşlerdennn

merhaba kızlar nasılsınız
çakırgözlü ve seldadan haber var mı?

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan seldanın haberleri çok güzel Allaha şükür:nazar::nazar: ama çakırgözlüden haber yok pazartesi gidicem demişti hiç topiğede girmiyor bizde meraktayız :delphin:

canan sende ikizlerinde hoşgeldiniz aramıza Şenizben kaçırmışım seni görmemişim dün kusura bakma geçmiş çok birikiyor bizim topikte yerimseniben

evet yaa gerçekten yaz ayları çok güzel oluyor buralar..
örene felan hiç geldin mi?..
ama kışında güzel oluyor, sessiz sakın.. tam kafa dinleme yeri :)))

evet haklısın canım yaaa..

nette sorun varda anca yazabiliyorum evet canım geçen senede örende kaldık oraya bayılıyorum hele o deniz plaj muhteşem

Bu çok yeni bir aşı. Mikrobun laboratuar ortamında nasıl oluşturulduğu belli değil.

· Normal grip aşıları bazı insanlarda ters tepebiliyor. Aşı oluyorlar, bütün yıl hasta geziyorlar. Bu aşı da aynı şeyin olmayacağı ve bir sürü kişinin domuz gribi olup ölmeyeceği ne malum? İsteyerek, bilinmeyen bir mikrobun vücuda alınmasından bahsediyoruz.

· Domuz gribi olan kişilerden SADECE bağışıklık sistemi zayıf olanlar ölüyor. Dikkatinizi çekerim, normal grip de bu durumda öldürebilir.

· Aşının yan etkileri listelenen ile sınırlı kalmayabilir. Yıllar sonra ne olacağı belli değil. Hepatit-B aşısı yıllar yıllar önce ilk çıktığında hemen aşı olan kişilerin 20 yıl sonra M.S. hastalığına yakalandığı tespit edilmiş.

· Bu tip aşılar önce 3. Dünya ülkelerinde deneniyor. Önce halk “korkutuluyor” ve korkunca da bilinçsizce kabul ediyor. Alın size sürüsüyle kobay. Hem de kendi isteğiyle gelmiş kobay. Türkiye sağlık bakanlığı da bundan “gurur duyuyor”

· Türkiye’de kaç vaka görülmüş de kaçı ölümle sonuçlanmış da bir “salgın” olacağı düşünülüyor? Sağlık bakanının “12,000’e yakın ölüm” beklemesi de, “ilk öğretimin tatil edilebilme olasılığının” açıklanması da bu korkutmanın parçaları. Çünkü arkasında çooook para var. Sonuçta ne olacak, bilinçsiz cahil halk kabul edecek ve birileri bol bol para kazanacak.

Benim kişisel başka bir “takıntım” daha var. Eğer bir ülkeyi yok etmek istersen aşılama ile çok rahat yapabilirsin. Düşünün genç nesile şimdi aşılanan ama 20 yıl sonra ortaya çıkacak olan bir sağlık problemi...

Lütfen etrafınızdaki kişileri bilinçlendirin, bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yapsınlar. Siz de yapın... Vitamin, mineral... vb..

> Message ----
> Sağlık bakanı Akdağ: Biz domuz
> gribi aşısını satın alma konusunda, önde gelen
> ülkelerdenizSağlık
> Bakanı Recep Akdağ, domuz gribine yönelik aşı üretecek
> firmalarla görüştüklerini bildirerek, ``Biz aşıyı
> satın alma konusunda masaya oturmuş, önde gelen
> ülkelerden biriyiz`` dedi.
> >

> Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 35-40
> milyon doz domuz gribi aşısı almayı planladıklarını,
> aşısının ilk partisinin Ekim ayında Türkiye'ye
> getirileceğini söyledi.
>
>
> Hürriyet Arama Mobil

> ÖNEMLİ! OKUYUN ve
> HERKESİN OKUMASINI SAĞLAYIN
>
>
> Dünyadaki diğer ülkeler, domuz
> gribinin labaratuvarda biyolojik silah olarak üretildiğini
> ve insanlığın başına bela edildiği yazıyor. Domuz
> gribi aşısıda henüz geliştirilen ve içeriği
> açısından ölümcül tehlikeleri olan bir
> ürün.
>
>
> Şimdiye kadar üç firma üretim
> yapmış:
>
>
> GlaxoSmithKilne firmasının
> Pandemrix,
> adlı aşısı.
>
>
> Baxter International’ ın
> H1N1
> aşısı.
>
>
> Her ikisininde henüz lisansı yok.
> Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından
> onaylanmamış.
>
>
> Novartis tarafından üretilen
> Influenza A (H1N1)
> 2009 Monovalent .
>
>
> Amerikan’nın bazı
> eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor.
> Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere
> ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını
> söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.
>
>
>
> Bu aşılar yapıldıgı takdirde:
>
>
>
>
> -
> Guillain-Barre sendromu
> -
> Vaskülit
> -
> Felç
> -
> Anafilaktik şok
> -
> ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.
>
> Ayrıca Novartis firmasının
> geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi internet sitesinden
> labaratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

(Mail kutuma gelen bir maili sizlerle paylaşmak istedim.. Kesinlikle bu aşıdan yaptırmamanızı tavsiye ediyorum.. Bilindik birşey değil.. Kendinizi kollayın, çok kalabalık yerlerde durmayın, ve ellerinizi ve yüzünüzü sık sık bol sabunlu suyla yıkayın..)
Benim nacizane fikrim.. Çünkü sonuç olarak neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.. Öyle değilmi??

selam kızlar ay sizin hızınıza yetişmek ne zormuş geçmişi oku oku bi türlü bitiremedim üstelikte kötü bişi oldu yaklaşık 15-20 sayfalık geçmişten alıntı yapa yapa geldim ama yaptığım allıntılara cevap yazamadım sayfada hata oluştu diyo sürekli o yüzden genel yazacağım hoş geldin diyen tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimm allah hepimizin meleklerini bağışlasın sevilay bende seni tanıyorum ikiz topiğinden ama çok fazla girmiyosun oraya kızlar yumurta zararlı değil sucuklu yumurta yiyebilirsiniz zaten pişiriyorsunuz sucukğu hafta ay meselesine gelince benim hesabıma görede 24 ü bitirince dolu dolu 6 ayı bitirmiş oluyoruz neden derseniz tabi bu benim hesabım 40 hafta 10 ay yapıyo kızlar buda doğum için uzun bi süre oluyo tahminimde doktorlar bir ayı 28 günden hesaplıyolar aynı adet döngüsü gibi 28 günden hesaplarsak 9 ay yapıyo çünkü tabi bu benim hesabım herkesin kendine göre bi gebelik hesabı var hımm ondan sonra aklımda kalanlar 3000 sayfanız hayırlı olsun sanırım doğuma kadar 6000 bini görürüz :))) kızlar doktor banada magnezyum vermedi daha ayrıca çok fazla bacak ağrım var kemiklerim ağrıyo yani acaba aldığım kalsiyum yetmiyoda bebekler bendenmi çekiyo diyorum kullanmaya başlasammı ne yapsam bide bi arkadaş hamilelik kursuna gittiğini yazmış süper bişey bende gitmek istiyorum yeri saati fiyatı hakkında bana bilgi verebilirmisiniz kusurabakmayın dün akşam dahil olduğum için topiğe isimler ezberimde değil alıntıda yapmadığı için böyle oldu
öpüldünüz göbüşlerdennn

canım hoşgeldin aramıza tekrardan herkesin bi hesabı var desene sağlıklı olsunlarda en başı o sanırım ikizlerin nasıl bugün bakalımmm

Bu çok yeni bir aşı. Mikrobun laboratuar ortamında nasıl oluşturulduğu belli değil.

· Normal grip aşıları bazı insanlarda ters tepebiliyor. Aşı oluyorlar, bütün yıl hasta geziyorlar. Bu aşı da aynı şeyin olmayacağı ve bir sürü kişinin domuz gribi olup ölmeyeceği ne malum? İsteyerek, bilinmeyen bir mikrobun vücuda alınmasından bahsediyoruz.

· Domuz gribi olan kişilerden SADECE bağışıklık sistemi zayıf olanlar ölüyor. Dikkatinizi çekerim, normal grip de bu durumda öldürebilir.

· Aşının yan etkileri listelenen ile sınırlı kalmayabilir. Yıllar sonra ne olacağı belli değil. Hepatit-B aşısı yıllar yıllar önce ilk çıktığında hemen aşı olan kişilerin 20 yıl sonra M.S. hastalığına yakalandığı tespit edilmiş.

· Bu tip aşılar önce 3. Dünya ülkelerinde deneniyor. Önce halk “korkutuluyor” ve korkunca da bilinçsizce kabul ediyor. Alın size sürüsüyle kobay. Hem de kendi isteğiyle gelmiş kobay. Türkiye sağlık bakanlığı da bundan “gurur duyuyor”

· Türkiye’de kaç vaka görülmüş de kaçı ölümle sonuçlanmış da bir “salgın” olacağı düşünülüyor? Sağlık bakanının “12,000’e yakın ölüm” beklemesi de, “ilk öğretimin tatil edilebilme olasılığının” açıklanması da bu korkutmanın parçaları. Çünkü arkasında çooook para var. Sonuçta ne olacak, bilinçsiz cahil halk kabul edecek ve birileri bol bol para kazanacak.

Benim kişisel başka bir “takıntım” daha var. Eğer bir ülkeyi yok etmek istersen aşılama ile çok rahat yapabilirsin. Düşünün genç nesile şimdi aşılanan ama 20 yıl sonra ortaya çıkacak olan bir sağlık problemi...

Lütfen etrafınızdaki kişileri bilinçlendirin, bağışıklık sistemini güçlendirecek şeyler yapsınlar. Siz de yapın... Vitamin, mineral... vb..

> Message ----
> Sağlık bakanı Akdağ: Biz domuz
> gribi aşısını satın alma konusunda, önde gelen
> ülkelerdenizSağlık
> Bakanı Recep Akdağ, domuz gribine yönelik aşı üretecek
> firmalarla görüştüklerini bildirerek, ``Biz aşıyı
> satın alma konusunda masaya oturmuş, önde gelen
> ülkelerden biriyiz`` dedi.
> >

> Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 35-40
> milyon doz domuz gribi aşısı almayı planladıklarını,
> aşısının ilk partisinin Ekim ayında Türkiye'ye
> getirileceğini söyledi.
>
>
> Hürriyet Arama Mobil

> ÖNEMLİ! OKUYUN ve
> HERKESİN OKUMASINI SAĞLAYIN
>
>
> Dünyadaki diğer ülkeler, domuz
> gribinin labaratuvarda biyolojik silah olarak üretildiğini
> ve insanlığın başına bela edildiği yazıyor. Domuz
> gribi aşısıda henüz geliştirilen ve içeriği
> açısından ölümcül tehlikeleri olan bir
> ürün.
>
>
> Şimdiye kadar üç firma üretim
> yapmış:
>
>
> GlaxoSmithKilne firmasının
> Pandemrix,
> adlı aşısı.
>
>
> Baxter International’ ın
> H1N1
> aşısı.
>
>
> Her ikisininde henüz lisansı yok.
> Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından
> onaylanmamış.
>
>
> Novartis tarafından üretilen
> Influenza A (H1N1)
> 2009 Monovalent .
>
>
> Amerikan’nın bazı
> eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor.
> Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere
> ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını
> söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.
>
>
>
> Bu aşılar yapıldıgı takdirde:
>
>
>
>
> -
> Guillain-Barre sendromu
> -
> Vaskülit
> -
> Felç
> -
> Anafilaktik şok
> -
> ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.
>
> Ayrıca Novartis firmasının
> geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi internet sitesinden
> labaratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

(Mail kutuma gelen bir maili sizlerle paylaşmak istedim.. Kesinlikle bu aşıdan yaptırmamanızı tavsiye ediyorum.. Bilindik birşey değil.. Kendinizi kollayın, çok kalabalık yerlerde durmayın, ve ellerinizi ve yüzünüzü sık sık bol sabunlu suyla yıkayın..)
Benim nacizane fikrim.. Çünkü sonuç olarak neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.. Öyle değilmi??

canım pqylaşımların için sağol canım bende yaptırmama taraftarıyım katılıyorum

evet.. öyle değilmi.. ne idüğü belli değil derler ya hani.. Artık ben bu ülkenin hiççç bişeyine güvenmiyorum.. Ekranlarda neler izliyoruz.. Son günlerdeki siyasi haberlerden tutun da, sağlık sektöründeki skandallara kadar..
Çok dertliyim haber bültenleri hakkında.. Ama paylaşımımla bi alakası yok, hiç oralara girmeyeyim.. Çokk sinirleniyorum..

türkkahvesi sağol tatlım paylaşım için opuyorumnanaktanbende aşı yaptırmaya karşıyım daha ne olduğu bile belli değil dikkat edelim sonrası Allaha emanetiz hepimiz

Back