• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar

yeterrrr diye bağırmak istiyorum çok yoğun bir gün .
geçmişi biraz okudum herşey yolunda gibi.Fotoş gözün aydın tansiyon normal e dönüyor galiba.iyi haberlerle gelenler sizinde gözünüz aydın Maşallah bebişlere.

Esra paylaşım için sağol canım benim dr umda öyle dedi en son sezeryan mecburi dir olması gereken normal doğum bi aksilik olmadığı sürece normal doğum taraftarıyım dedi.

Ama kızlar 24 hafta 6 aya tekamÜl edİyo onasıl oluyo
paptya bende Öle sayıyom canım kasım 11de 6 ay bİtİcek benİmde 7 ye gİrcem sende 5.de 6 bİtİp 7 ye gİrcen dİmİ

tamam evet heklısın ama..herzaman dolan ay hesaba katılır.mesela ben sat 5 mayısya..
5 kasımda altı ayı doldurup yedinci aydan gün almaya başlayacagım fakat be yedi aylık demeyecegim çünkü gün almaya başladım.yaşanılan degil geride bıraktıklarımız yani dolan ay söylenir.yaş hesabı gibi düşünün bunuda.yani tam altı aylık olacak canım...

kızlarrrrrrrrrrrrr 3000. sayfaaaa :içelim:

evet bende dikkat ettim.hihoyyyt

9 MAYIS şekercim

sende 9 kasımda 6 aylık olacaksın

valla doktorlar haftaya göre hesap alıyolar kızlar biz 6.ayın içinde oluyoruz bence şuan

burcucum Çok ŞÜkÜr saol canım
ya kızlar sucuklu yumurta zararlımı ıkıncıye soruyom

kızlar herkes eleviti kulanmaya devam ediyormu..
benim doktorum gerek görmedi vitamin almama.. bıraktırdı.. fazla vitamininde zararı vardır dedi..
sadece kan hapı ve magnezyum içiyorum..
acaba diyorum kullansam mı? bebeğim düşük kilolu doğarsa bide bunun yüzünden :(
çünkü daha çok var.. hiç vitamin kullanmıyorum ben şuan da...
bu konuda endişem var benim..

tubisim sen 23+6 sin ve yarin 24.haftana gireceksin. yani 5.ayin sonundasin. 1 hafta sonra 6.ayina girceksin canim. dogumun 13 subata gelliyor. benim de 14 subat zemuszemus dogumum!

sağol canımvereliniortak ama dr göre 16 şubat süpriz yapabilir tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ama kızlar 24 hafta 6 aya tekamÜl edİyo onasıl oluyo
paptya bende Öle sayıyom canım kasım 11de 6 ay bİtİcek benİmde 7 ye gİrcem sende 5.de 6 bİtİp 7 ye gİrcen dİmİ

Yok canım her ay tam 4 hafta olmuyor. 1 ay 4 haftayı biraz geçiyor o yüzden 4 hafta tam 1 aya denk gelmiyor canım.

Back