• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

turkkahvesi85 bilgilendirmen için sağol canım bende aşı olmayacaklardanım hersene ortaya birşey atılıyor deli danası -bitti kuş gripi o bitti domuz gribi ay geçmiyorki yeni bi hastalık türüyor bunların hızına yetişmeye çalışırsak delik deşik oluruz.

türkkahvesi sağol canım paylaşım için bende aşı yaptırmaya karşıyım daha ne olduğu bile belli değil

nette sorun varda anca yazabiliyorum evet canım geçen senede örende kaldık oraya bayılıyorum hele o deniz plaj muhteşem

evet nette sorun vardı canım bende anca yazabildim..
memleketimi beğenmene çok sevindim:)
her zaman bekleriz :)))

Kızlar yaa bişey sorcam.. şimdi ben sürekli çapaya gidip geliyorum biliyosunuz..bebeğimin kalbine huyuna suyuna bakıldı birsürü bişeyler söylendi.. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar.. bu süreçte ben kendi doktoruma hiç gitmedim.. şimdi diyorum ki gideyim şeker tahlil sonucumu falan göstereyim gerçi çapadakiler onuda gördü..ne bilim belki eleviti bırak falan der.. belki aşka bişey önerir.. ama bir yandanda bu kadar ultrasona girdim doktorlarda peşişan oldu oğlum.. gitmesem mi acaba.. randevu aldım ama kararsızım gidip gitmemek konusunda. bir fikir verin bana ne yapayım

birde dün dr a gittiğimde sordum boğazlarım ağrıyor gibi pastil kullansam mı dedim Strefen ve Strepsils kullanabilirsin eğer baktın kötüye gidiyor o zaman ara ilaç tedavisi yapalım dedi aslında boğazım ağrımıyorduda ön hazırlık sorayım dedim.

Kızlar yaa bişey sorcam.. şimdi ben sürekli çapaya gidip geliyorum biliyosunuz..bebeğimin kalbine huyuna suyuna bakıldı birsürü bişeyler söylendi.. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar.. bu süreçte ben kendi doktoruma hiç gitmedim.. şimdi diyorum ki gideyim şeker tahlil sonucumu falan göstereyim gerçi çapadakiler onuda gördü..ne bilim belki eleviti bırak falan der.. belki aşka bişey önerir.. ama bir yandanda bu kadar ultrasona girdim doktorlarda peşişan oldu oğlum.. gitmesem mi acaba.. randevu aldım ama kararsızım gidip gitmemek konusunda. bir fikir verin bana ne yapayım

bence git neden gitmiycenki kendş doktorunda bir görsün ama hep çapaya devam etcem diyosan gitme tek bir doktora devam et canım

merhaba kizlar,oncelikle cumaniz mubarek olsun,saglikli hamilelik ve saglikli evlat dilerim herbirinize,,,:Saruboceq:
gelelim bana benim kontrolum bugundu,,kizim buyumus,basi asagiya gelmis(yani bu dogum icinmi oluyo:uhm:)herseyin iyi oldugunu soyledi(cok sukurler olsun:Saruboceq:)
bidahaki kontrolum 20 kasim da,,,bacagimdan ve kolumdan igne olacakmisim,kan sekeri icin,,,
hepinize sagliklar dilerim,,,,,,opuyorumnanaktan

merhaba kizlar,oncelikle cumaniz mubarek olsun,saglikli hamilelik ve saglikli evlat dilerim herbirinize,,,:Saruboceq:
gelelim bana benim kontrolum bugundu,,kizim buyumus,basi asagiya gelmis(yani bu dogum icinmi oluyo:uhm:)herseyin iyi oldugunu soyledi(cok sukurler olsun:Saruboceq:)
bidahaki kontrolum 20 kasim da,,,bacagimdan ve kolumdan igne olacakmisim,kan sekeri icin,,,
hepinize sagliklar dilerim,,,,,,opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım gözün aydın bebek her pozisyona girdiği için normaldir canım maşallah kızına büyümmüş demek çok güzel canım

doğumu nerde yapacaksın eğer kendi dr ise çapa buna izin veriyorsa git hatta sık sık ta bilgi verki durumu gelişmeleri bilsin doğumda Allah korusun oluşacak komplikelere hazır olsun ki bu hepimiz için geçerli ama yok Çapa da yapıcam doğum sonrası mudahale edilecek diyorlar ise kendine çapada olan bi dr muayehanesi bul derim.

Selda bi sonraki kontrolun ne zaman ?birde dr onu ye bunu yeme falan birşey dedi mi sana?
yok gülüm onlar prof sormadan cevap vermiyolar.. zaten bebeğimin kalbine baktılar sadece.. ölçüleri başka bir doktor aldı ona meymenetsizin tekiydi.. anlayacağın normal kadın doğumcu gibi değiller..bir sonraki kontrolum 2 hafta sonra perşembe günü..

bence git neden gitmiycenki kendş doktorunda bir görsün ama hep çapaya devam etcem diyosan gitme tek bir doktora devam et canım

Kuzu benim doğumum bile çapada olacak muhtemelen..o yüzden belirli tarihlerde mecbur gidicem ama bebeğimin genel durumuyla ilgili bilgi vermiyolar.. sadece sorunlu bölgeye bakıyolar.

yok gülüm onlar prof sormadan cevap vermiyolar.. zaten bebeğimin kalbine baktılar sadece.. ölçüleri başka bir doktor aldı ona meymenetsizin tekiydi.. anlayacağın normal kadın doğumcu gibi değiller..bir sonraki kontrolum 2 hafta sonra perşembe günü..

Kuzu benim doğumum bile çapada olacak muhtemelen..o yüzden belirli tarihlerde mecbur gidicem ama bebeğimin genel durumuyla ilgili bilgi vermiyolar.. sadece sorunlu bölgeye bakıyolar.

hee anladım canım şimdi o zaman kendi doktorunada git bebişin genel durumunuda merak ediceksin çünkü ondan bebişininde kilosu normal bu arada emi takma kafana

hoşgeldin canım gözün aydın bebek her pozisyona girdiği için normaldir canım maşallah kızına büyümmüş demek çok güzel canım

sagol bitanem,ALLAH razi olsun,opuyorumnanaktaninsan nasi mutlu oluyo saglikli haberlerini alinca,hepimize guzel haberler almak nasip etsin RABBIM,,,:Saruboceq:

seldacım bence git doktoruna canım onunda bilgisi olsun fikir verir
elis canım gözün aydın neden bacağında iğne olcan anlamadım

Selda genel durumundan kastın ne canım zaten boy-kilo söylüyor iyi diyor başkada birşey dedikleri yok ki bak el sallıyor eli bu kolu burda bu kadar yani.ama demir hapı-elevit falan bunlarıda sorayım grip nezle oldum napayım diye soracaksan prof cevaplamaz tabii.zaten bu ara hep ayda 1 kez çağırıyorlar kendi dr da bi görün istersen bu tip sorular için.

sagol bitanem,ALLAH razi olsun,opuyorumnanaktaninsan nasi mutlu oluyo saglikli haberlerini alinca,hepimize guzel haberler almak nasip etsin RABBIM,,,:Saruboceq:

amin amin amin.. hihoyyythihoyyythihoyyytböyle böyle oynuyodum ben dün hastaneden çıkınca:)

Back