Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız
çakırgözlü ve seldadan haber var mı?
merhaba kızlar nasılsınız
çakırgözlü ve seldadan haber var mı?
nette sorun varda anca yazabiliyorum evet canım geçen senede örende kaldık oraya bayılıyorum hele o deniz plaj muhteşem
benden haber var :)
çok iyi oğluşum teyzesi..
benden haber var :)
çok iyi oğluşum teyzesi..
Kızlar yaa bişey sorcam.. şimdi ben sürekli çapaya gidip geliyorum biliyosunuz..bebeğimin kalbine huyuna suyuna bakıldı birsürü bişeyler söylendi.. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar.. bu süreçte ben kendi doktoruma hiç gitmedim.. şimdi diyorum ki gideyim şeker tahlil sonucumu falan göstereyim gerçi çapadakiler onuda gördü..ne bilim belki eleviti bırak falan der.. belki aşka bişey önerir.. ama bir yandanda bu kadar ultrasona girdim doktorlarda peşişan oldu oğlum.. gitmesem mi acaba.. randevu aldım ama kararsızım gidip gitmemek konusunda. bir fikir verin bana ne yapayım
evet nette sorun vardı canım bende anca yazabildim..
memleketimi beğenmene çok sevindim:)
her zaman bekleriz :)))
merhaba kizlar,oncelikle cumaniz mubarek olsun,saglikli hamilelik ve saglikli evlat dilerim herbirinize,,,:Saruboceq:
gelelim bana benim kontrolum bugundu,,kizim buyumus,basi asagiya gelmis(yani bu dogum icinmi oluyo:uhm:)herseyin iyi oldugunu soyledi(cok sukurler olsun:Saruboceq:)
bidahaki kontrolum 20 kasim da,,,bacagimdan ve kolumdan igne olacakmisim,kan sekeri icin,,,
hepinize sagliklar dilerim,,,,,,opuyorumnanaktan
Kızlar yaa bişey sorcam.. şimdi ben sürekli çapaya gidip geliyorum biliyosunuz..bebeğimin kalbine huyuna suyuna bakıldı birsürü bişeyler söylendi.. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar.. bu süreçte ben kendi doktoruma hiç gitmedim.. şimdi diyorum ki gideyim şeker tahlil sonucumu falan göstereyim gerçi çapadakiler onuda gördü..ne bilim belki eleviti bırak falan der.. belki aşka bişey önerir.. ama bir yandanda bu kadar ultrasona girdim doktorlarda peşişan oldu oğlum.. gitmesem mi acaba.. randevu aldım ama kararsızım gidip gitmemek konusunda. bir fikir verin bana ne yapayım
yok gülüm onlar prof sormadan cevap vermiyolar.. zaten bebeğimin kalbine baktılar sadece.. ölçüleri başka bir doktor aldı ona meymenetsizin tekiydi.. anlayacağın normal kadın doğumcu gibi değiller..bir sonraki kontrolum 2 hafta sonra perşembe günü..Selda bi sonraki kontrolun ne zaman ?birde dr onu ye bunu yeme falan birşey dedi mi sana?
bence git neden gitmiycenki kendş doktorunda bir görsün ama hep çapaya devam etcem diyosan gitme tek bir doktora devam et canım
yok gülüm onlar prof sormadan cevap vermiyolar.. zaten bebeğimin kalbine baktılar sadece.. ölçüleri başka bir doktor aldı ona meymenetsizin tekiydi.. anlayacağın normal kadın doğumcu gibi değiller..bir sonraki kontrolum 2 hafta sonra perşembe günü..
Kuzu benim doğumum bile çapada olacak muhtemelen..o yüzden belirli tarihlerde mecbur gidicem ama bebeğimin genel durumuyla ilgili bilgi vermiyolar.. sadece sorunlu bölgeye bakıyolar.
hoşgeldin canım gözün aydın bebek her pozisyona girdiği için normaldir canım maşallah kızına büyümmüş demek çok güzel canım
sagol bitanem,ALLAH razi olsun,opuyorumnanaktaninsan nasi mutlu oluyo saglikli haberlerini alinca,hepimize guzel haberler almak nasip etsin RABBIM,,,:Saruboceq: