• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ya kizlar ben hic yumurta yiyemiyorum... hamile olmadan önce yumurta salatasi yapiyordum cokta severdim ama nezaman hamile kaldim yiyemez olum... arasira sahanda yapiyorumm ama tabi kaynamis yumurta kadar yararlimidir bilmiyorum!

kızlar sahanda yumurta zararlı deil demi ?

bilmiyorum canım ama doğru söylemek gerekirse pazar günleri yiyorum onu haricinde haşlanmış yemeği tercih ediyorum ama sahanda yumurta da mis gibi yanında sıcacık ekmek olsada yesek canım çekti cokacimcoookcokacimcoook

ya kizlar ben hic yumurta yiyemiyorum... hamile olmadan önce yumurta salatasi yapiyordum cokta severdim ama nezaman hamile kaldim yiyemez olum... arasira sahanda yapiyorumm ama tabi kaynamis yumurta kadar yararlimidir bilmiyorum!

ama tatlım yemen gerekiyor biliyorsun değil mi bebişlerimiz için çok faydalı hergün ye hatta 1 tane haşlanmış

kızlar bende bırazdan ayrıntılıya gıdecem ınş. ıı haberlerle gelirim dua edın bana olur muu

kızlar bende bırazdan ayrıntılıya gıdecem ınş. ıı haberlerle gelirim dua edın bana olur muu

inş. güzel haberlerlerle dönersin :Saruboceq:tatlım dua edicez tabi hiç etmezmiyiz ama haberdar et mutlaka bizi merak ederiz valla:1hug:

slm kızlar günaydın geçmişi okudum bir problem yok gibi çok şükür
ayy bugün 7. ayımıza girdik ogluşla çok çabuk geçiyor günlerkaydirigubbakcemile4

Bılgencım gÜzel haberlerle gel
kızlar canınız Çekmesınde sucuklu yumurta zararlım?

yaren camdankalp kız çok güze çıkmışsınız resimlerinizde....ohhh yarasın lahmacunlarda..bende çok severim....hımmm......

kızlar nasılsınız bi gireyim dedim.
fatoşum tansiyonunun indigine sevindim.bak herşeyin bi çaresi oluyo çok şükür..
bide çakırgözlü glelseydi...

Back