• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

derinderen canım 1 aydır kimsemi görmücek seni sen belki görmemişindir sana yazılanı sayfalar çok çabuk ilerliyo kaçırmış olabilrsin canım kimsenin kimseye garezi yok gülüm burda lütfen darılma gell opuyorumnanaktan

bılgıler hakkaten cok guzel.22 haftalık hamıleyım bende subat annesı olucam ınsallah.merak edıyorum benımkı tekme atıp kımıldayınca asagı dogru gaz hıssı gıbı acayıp bısey hıssedıyorum.sızdede oluyomu.
evet utkucum benim öyle bebisimin hareketleri daha hissedilmiyor disardan ama icerde sanki gazoz köpürür ya yada kururdar onun gibi hissediyorum...

yaklasık 1 aydır o kadar sey yazıyorum bır allahın kuluda cevap yazma geregınde bulunmuyor cok mu sey ıstıyorum acaba en ıyısı sadece okumak zaten gelmesemde kımsenın umrunda degıl
hepınıze hayırlı cumalar

aşkolsun canım yazmıyomuyuz sana ama öle umrumda değil falan deme öle şey olurmu canım yaaa

derinderen canım 1 aydır kimsemi görmücek seni sen belki görmemişindir sana yazılanı sayfalar çok çabuk ilerliyo kaçırmış olabilrsin canım kimsenin kimseye garezi yok gülüm burda lütfen darılma gell opuyorumnanaktan

canımınıcı bak ıstersen yazdıklarıma kım yazmıs sımdıye kadar ben bırıne yazarsam ancak ole yazılıyor garezden yapıldıgını bende dusunmuyorum ama ya dıyorum bos konusuyorum yada kımsenın umrunda degıl 1 olur 2 olur gorulmez elbet normal seyler ama bu kadar da olunca ınsanın sınırı bozuluyor elımde degıl yanı

zemuszemus günayydinnnnn subatt annislerimm,... ayy ben cok hareketliyimde bu kizim kime cekti bilmiyorum! hic anasina cekmemisss :umursamaz: 23+5 oldumm daha hareketleri disardan hissedilmiyorrr ama ben icerden hissediyorum! kesin babasina cekmistirrrkaydirigubbakcemile3 sizce bu normal mi?
delüüüüüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bende dışardan anlamıyorum ama bikere anladım normalldil daha küçücükler olsunlar bakalım2 3 kilo ozaman görcen alasını :),

canımınıcı bak ıstersen yazdıklarıma kım yazmıs sımdıye kadar ben bırıne yazarsam ancak ole yazılıyor garezden yapıldıgını bende dusunmuyorum ama ya dıyorum bos konusuyorum yada kımsenın umrunda degıl 1 olur 2 olur gorulmez elbet normal seyler ama bu kadar da olunca ınsanın sınırı bozuluyor elımde degıl yanı

canım yaa bazen benimde oluyo yazıyorum kimse görmüyo cevap yazan olmuyo bende darılıyorum ama çok seviyorum
boş konuşuyo deilsin olurmu hiç bozma morelini

ayy ölücem çalışmaktann...:(((
nbrsiniz kızlar herşey yolunda inş
SELDA iyi haberlerini okudum çok sevindim gözün aydın...
VOLES esracım ne güzel bilgler vermişler...bizim burdada varmı acaba hiç araştırmadım bende gtsem ..tşk ederiz bizleride aydınlattığın için..

ee başka ne var ne yok

canım yaa bazen benimde oluyo yazıyorum kimse görmüyo cevap yazan olmuyo bende darılıyorum ama çok seviyorum
boş konuşuyo deilsin olurmu hiç bozma morelini

canım bende sevıyorum tabı herkesı zaten demıyorum kı sureklı bana yazsınlar benımle konussunlar dogru durust gıremıyorum bıle gırdıgımde de boyle olunca cok uzuluyorum neyse cıkıyorum sanırım bırazda sınırlerım bozuk o yuzzden de hassas davranıyorum

fatoşcum dr verdiyse alabilirsin sakıncalı olmaz benim görümcemde hamileyken midesi çok yandığı için gaviscon diye bir şurup içiyormuş gerçi onu herkes içebiliyormuş hamişlerede zararsızmış bende dr bişr dahaki gidişimde sorcam ay yanıyorum imdaaaaaaaaaaaaaaatakannehir
derinderen canım ama öyle söyleme üzülürüz sonra:sinifsinif: bizim topiğin hamişlerinin çenesi düşükyakaydirigubbakcemile3 bir bakmışssın sayfalar birikmiş arada gözden kaçanlar oluyor geçmişe bakamıyoruz hepimizin başına geliyor arada kaynayıp gidiyor sana özellikle yapılan birşey değilki tatlım :1hug:

yaklasık 1 aydır o kadar sey yazıyorum bır Allahın kuluda cevap yazma geregınde bulunmuyor cok mu sey ıstıyorum acaba en ıyısı sadece okumak zaten gelmesemde kımsenın umrunda degıl
hepınıze hayırlı cumalar

CANIM SANADA HAYIRLI CUMALAR KIRILMA KIZ OLUYO BAZEN UMRUNDA OLMAZ OLURMU ÖLE DÜŞÜNNME CANIMŞeniz

fatoşcum dr verdiyse alabilirsin sakıncalı olmaz benim görümcemde hamileyken midesi çok yandığı için gaviscon diye bir şurup içiyormuş gerçi onu herkes içebiliyormuş hamişlerede zararsızmış bende dr bişr dahaki gidişimde sorcam ay yanıyorum imdaaaaaaaaaaaaaaatakannehir
derinderen canım ama öyle söyleme üzülürüz sonra:sinifsinif: Bizim topiğin hamişlerinin çenesi düşükyakaydirigubbakcemile3 bir bakmışssın sayfalar birikmiş arada gözden kaçanlar oluyor geçmişe bakamıyoruz hepimizin başına geliyor arada kaynayıp gidiyor sana özellikle yapılan birşey değilki tatlım :1hug:

benimkide ıondan dı işte canım

canım bende sevıyorum tabı herkesı zaten demıyorum kı sureklı bana yazsınlar benımle konussunlar dogru durust gıremıyorum bıle gırdıgımde de boyle olunca cok uzuluyorum neyse cıkıyorum sanırım bırazda sınırlerım bozuk o yuzzden de hassas davranıyorum

canım benim üzülme hem skain ol bakalım bebeğe stres yaptırma annesi

gülşahcım az kaldı dayan biraz daha. yarın işe biraz geç gelip dinlenirsin olmazsa..bizim resmi koydum buraya :)

bak derincim simdi cikiyorum diyorsun ve herzaman giremiyorum diyorsun... fakatt okadar cok msj yaziliyorki senin yazdiklarin ve sana verilen mesajlarin cok cok arkada kaliyor ve bulamiyorsun! ve sende zannediyorsunki kimse bana yazmiyor! öyle düsünme canimmm!

anammmm bende hamilelik kursuna gitmek istiyoruma ama hepsi gavurca anlatiyor birisini anlasam öbürü kaliyorr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar zeynep norolojiye gitçekti nedemn girmediki acaba

hakikaten o nerdeki ama onun kötü bişey yoktur eminim dr kafa karıştırması bence kesin güzel haberlerle gelir o :Saruboceq:hamilelikten bence benimde bu zaman kadar yoktu şimdi hergece uykumdan uyanıyorum magnezyum ilacı falanda kar etmiyor bizde mi gidelim yani :oklava::oklava:

Back