• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ben de kendi doktorumda yaptırcm ama tam bilmiyorum , özel hastane yerine gidicem bu sefer muayene 100 tl zaten kaça gelir acaba?.. 400 çok pahalı yaa...yaptırmasam mı??:çok üzgünüm:

Canım ben yaptırdım 165 ti ama dr 100 aldı iş yerimin 2 yan binasında sağolsun komşu indirimi yaptı ama 2-3 yere sor çok farkediyor fiyatlar ve 4 boyutlu renkimi diye sor aynı fiyata kimisi renkli olmuyormuş.

BıZ GELDıK CANLARIM..SıZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDıK. DUALARINIZ YıNE YARDIM ETTı BıZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA ıYıYE GıDıYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GıTTıĞıMDEN DAHA ıYıYMıŞ KALBı ..KULAKLARIMA ıNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YıNE GERıDE AMA BU ıYı BıR GELıŞME DEDı DOKTOR ..PLESANDADAKı KANAMA DURMUŞ..AMNıYO SIVISI FAZLA HALA GEBELıK ŞEKERıN YÜKSEK ÇIKABıLıR DEDıLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESı TESTıNıN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞıMDı...RAHAT BıR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..

Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere

işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..

Valla nasıl sevindim anlatamam ağlıyıcam nerdeyse o kadar güzelde anlatmışsınki.Dün kızımı gördüğümde bile bu kadar sevinmedim senin haberini dört gözle bekliyordum çok şükür gözümüz aydın canım.Çınar teyzelerinide üzmüyor bi afferimde Çınar 'a

selmacım senin de gözün aydın maşallah kilomuzda iyi ohh şöye 2,5-3 kilo olmuşlar demekte nasip olur inşallah .

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım bende çıkıyorum mesaim bitti kendinize ve tatlı bebişlerinize çok iyi bakın Şeniz

Arkadaşlar herkese merhaba
Seldacım Nasıl sevindim anlatamam. Umarım daha da iyi haberlerle gelirsin inşallah.Senin ve bebişinin gücü tüm zorlukları yenecektir Allah'ın izniyle...
Ciciliden haber var mı kızlar geçmişi okuyamadım ben

Kızlar herkese iyi akşamlar mesai bitti evime gideyim artık.
Kendinize meleklerinize iyi bakınŞeniz

iyim tatlım allaha sukur kızımla dizi izliyoruz alis veris listemize bakiyodum neler alimisik neler kalmis sen nasilsin bebis nasil

bende aksam yaptım bugun cok agirlik var uzerimde cnm ya basimi havada tutasim yok sizede oluyomu acaba

agirlasiyoz iyice galiba carsiya gidiyoz geliyorum sanki tum gun calis mis gibiyim da simdiden boylese 8 veya 9 ayda yataktan kalkamam cnm

Ben gündğz iyiyim vitamin hapı ayakta tutuyo. Yoksa çalışamam gibime geliyo. Akşam eve geliyorum oturduğuü yerden kalkamıyorum.

allah calisan arkadaslara sana kolaylik versin cnm dilerim zor dur cok vala iste falan

Back