kızlar napıcağımı şaşırdım doğurduğum cuma gününden bu yana sütüm sıktıkça geliyor ama pompaya gelmiyor. ipek memede iki çekip üç çekip bırakıyor ne kadar uyandırmaya çalışsak da çekip çekip versek de sonuç değişmiyor. hemşire hastanede önce emzirelim ardından mama vermeye başlayalım dedi. biberonla değil küçük ilaç kadehleriyle verdiler. böyle böyle idare ettik. dün eve çıktık gece de mama vermek zorunda kaldık, hastaneden çıkarken cocuk doktoru 3 günden sonra sütün durduğu yerde fışkırır diyor ama pompaya gelmemesi aklımı kurcalıyor. ipeğin çekmemesine de çok üzülüyorum depresyona girdim durup durup ağlıyorum. emzirirken şekilden şekle giriyoruz ağzına tam yerleşsin diye ama ağzındayken de ağlamaya başlıyor. napsam da çekmesini sağlasam bana bir akıl verin.
Allah kabul etsin canım,,ben daha yapmadım mevlüdü mart yada nisan başı gibi düşünüyorum inş...
Selam kızlar bizde cumartesi günü mevlüdümüzü yaptık oda bitti çok şükür Allah kabul etsşn. Fatmacım senınkınıde Allah kabul etsin inşallah...
Bizimde oğlusmuzun kaka rengi altın sarısı su gıbı ve ıcınde sarı parcacıklar oluyor ama ıyımıdır bılmıyorum son 2 gundur gaz sancısı var oglusumun bugun humana rezene cayı aldım 50 ml ona ıcırdım kendımde ıcmeye basladım oglum ıcer ıcmez gazını cıkarttı ama ınsallah ıyı gelır bakalım şimdilik uyku problemımız yok ama gazdan dolayı 2 gundur sancılı yavrum cayı bır kac gun denedıkten sonra görücez ne kadar iyi geldiğini ...
50 ml rezene mi içirdin bi sakıncası yok dimi bende veriyom çünkübilmiyorumkismileSelam kızlar bizde cumartesi günü mevlüdümüzü yaptık oda bitti çok şükür Allah kabul etsşn. Fatmacım senınkınıde Allah kabul etsin inşallah...
Bizimde oğlusmuzun kaka rengi altın sarısı su gıbı ve ıcınde sarı parcacıklar oluyor ama ıyımıdır bılmıyorum son 2 gundur gaz sancısı var oglusumun bugun humana rezene cayı aldım 50 ml ona ıcırdım kendımde ıcmeye basladım oglum ıcer ıcmez gazını cıkarttı ama ınsallah ıyı gelır bakalım şimdilik uyku problemımız yok ama gazdan dolayı 2 gundur sancılı yavrum cayı bır kac gun denedıkten sonra görücez ne kadar iyi geldiğini ...
iyi yapmışsın canım
biberonun ucunu nubyy nin kini al az akışkanlı olanını
bide alışır biberona almaz memeyi sonra
kızlar napıcağımı şaşırdım doğurduğum cuma gününden bu yana sütüm sıktıkça geliyor ama pompaya gelmiyor. ipek memede iki çekip üç çekip bırakıyor ne kadar uyandırmaya çalışsak da çekip çekip versek de sonuç değişmiyor. hemşire hastanede önce emzirelim ardından mama vermeye başlayalım dedi. biberonla değil küçük ilaç kadehleriyle verdiler. böyle böyle idare ettik. dün eve çıktık gece de mama vermek zorunda kaldık, hastaneden çıkarken cocuk doktoru 3 günden sonra sütün durduğu yerde fışkırır diyor ama pompaya gelmemesi aklımı kurcalıyor. ipeğin çekmemesine de çok üzülüyorum depresyona girdim durup durup ağlıyorum. emzirirken şekilden şekle giriyoruz ağzına tam yerleşsin diye ama ağzındayken de ağlamaya başlıyor. napsam da çekmesini sağlasam bana bir akıl verin.
kızlar tavsiyeleriniz için çok sağolun dün gecemiz hiç uyku uyumadan geçti.. uyandırıyorum önden biraz emzirmeye çalışıyorum arkadan mama veriyorum, gene aranıyor gene emzirmeye çalışıyorum bu arada ilk başta değiştirdiğimiz altını tekrardan kirletiyor altını temizlerken uykusu iyice açılıyor, uyutmaya çalışırken ağlıyor gene acıkıyor gene aranıyor, başta yazdığım herşey tekrarlanıyor delirecektik. annemler eşim ben hepimiz helak olduk.
bugün uzak bir akrabamız vardı yenidoğan çocuk doktoru onu aradık bu aralar uyumaması düzenini oturtamadığından olabilirmiş doğalmış, gaz giderici damla önerdi zinco, günde 3 4 defa 4 er damla kullanabilirmişim. sarılık önce göz aklarının sararmasıyla başlarmış ben önce göğsünden belli olur diye biliyordum faydası oldu.. bizimkinde sararma yok çok şükür. aranması her zaman aç olduğunun göstergesi olmazmış sabırlı olmamız lazımmış, emzik önermedi ama biberon alabilirsiniz dedi şimdi biberonla ilgili yazdıklarınızı okudum az akışlı nuby alıcam galiba. bebeğim beslensin başka bişi istemiyorum. ne dikişlerimin sancısını duyuyorum ne sırtımın ağrısını çok fenayım çok.. süt için 1,5 lt lik şişelerden günde 2 tane bitir dedi, 3 4 bardak da süt artırıcı çaylardan iç. mamayı kesmek için sütün biraz artmasını beklemek gerekiyormuş. ben bunları öğrendim belki size de faydası dokunur
mevlüt yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun allah kabul etsin
sonunda bu topiğe yazmak da nasip oldu zemuszemus nete girmek şu aralar hayal benim için. karışık bi doğum serüveninin ardından sarılık için her gün hastaneye gidip geliyoruz. biraz toparlayınca bıraktığımız yerden devam ederiz sohbetlere.
hepinizi çok çok öpüyorum ve çookk özledim. görüşmek üzere güzel annişler. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. MUCK opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız
nete girmek çok zor artık değilmiii
mevlüt yapanlkarı Allah kabul etsin hepsini
benim oğlumda felaket gazlı malesef
bazan bnde onunla ağlıyorum oturup
Rabbim herkezin yardımcısı olsun ya
annelik çok sabır istiyor
ayy senin anlattıklarının hepsini zeynoda yaşadım.bitek gaz sancımız hiç olmadı.çok rahat çıkarardı gazını.neyse evet uyutuyorsun bezi degişecet hemen uyanıyorlar haydii şimdi tekrardan uyut deli olurdum.ama zeyno bir aylık olunca herşey rayına oturdu.gece gündüz ayrımım yaptı uyku düzeni.beslenmesi hepsi rayına girmişti.biraz sabır canım.hepsini bende yaşadım..
berrincim sabır tatlım daha cok mınık memeyı araması bulması tutması zaman alıcaktır. sarılık ewet gozlerden ve yuzden baslarmıs benım doktorumda oyle dedı. korkma canım ıcını ferah tut bı sure sonra alısıcaktır memeye. rezene ıc tatlım sutunle bebege de gecer gaz ıcın...
sonunda bu topiğe yazmak da nasip oldu zemuszemus nete girmek şu aralar hayal benim için. karışık bi doğum serüveninin ardından sarılık için her gün hastaneye gidip geliyoruz. biraz toparlayınca bıraktığımız yerden devam ederiz sohbetlere.
hepinizi çok çok öpüyorum ve çookk özledim. görüşmek üzere güzel annişler. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. MUCK opuyorumnanaktan
SLM kızlar aynı problemler var.sütüm yetiyormu bilmiyorum kızıma göğüslerim yara içinde kanıyor sütümü sağdığımda sadece iki göğüsten 60 ml süt çıkıyor.acaba çektiğinde kızıma ne kadar gidiyor bilmiyorum.200 gr verdi.bu arada hafif sarılığıda var o yüzden sizlerin yanına pek uğruyamıyorum.bu arada doğumumda zor geçti kendimede gelemeden kendimi büyük bir stres altında buldum şükür kızıma kavuştum ama doyurabiliyormuyum tek derdimiz bu şu sıralar.