kızlar gecmıse baktım herkes emzırmeden dertlı bende tabı...
gogus uclarım sızlıyor onu gectım zaten emsın de sutum olsun da parcalansın napıyım...
sezeryan oldugu gun ılk agız sutum geldı. hala gelıyor ama oyle sakır sakır degıl. emzırmeden once gogsumu sıkıp bı damla cıkarıyorum gogsumu ıslatıp verıyorum. memeyı kavrayana kadar savas verıyoruz resmen aglıyo kavrayamıyo memeyı kavrayınca cekıyor 15-20 dk ama sutum yetıyormu bılmıyorum....
gunde 2-3 kez kaka yapıyor doktoru cok ıyı demek doyuyor dedı ama bakalım...
cmt kontrolumuz war sorucam doktora kılosuna baksın eger sut yetmıyosa pompa alıcam. hemsıreler dedı hastanede sutun cıddı anlamda cogalır pompa cektıkce kanalların acılır gerekırse al dedıler. doktorla bı konusıyım cmt gunu alıcam bende olmadı...
bol bol komposto ıcıyorum.kayısı ve ayva kompostosu,sebze,meyve suyu,bıde humana stıll-tea aldım ıns faydasını goruruz bugun ılk basladım
yara olmasın diye doktor sütünü sür dedi emzirdikten sonra yumuşar dedi.doğru gerçekten kreme gerek kalmıyo
tkdpnkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkklmüzşç
ezkyüqmbende pompa kullanmıştım.gögüslerim resmen taş gibi olurdu sütten.benim üçüncü gün gögüs uçların yana oldu.çok acı çetkin o günü.ablam zeytinyagı sür iyi gelir dedi.hakkatende sürdün o günü işe yaradı.kızlar tavsiye ederim.bende ilk emzirecegim zaman sütümü akıtıp öyl
kızlar gecmıse baktım herkes emzırmeden dertlı bende tabı...
gogus uclarım sızlıyor onu gectım zaten emsın de sutum olsun da parcalansın napıyım...
sezeryan oldugu gun ılk agız sutum geldı. hala gelıyor ama oyle sakır sakır degıl. emzırmeden once gogsumu sıkıp bı damla cıkarıyorum gogsumu ıslatıp verıyorum. memeyı kavrayana kadar savas verıyoruz resmen aglıyo kavrayamıyo memeyı kavrayınca cekıyor 15-20 dk ama sutum yetıyormu bılmıyorum....
gunde 2-3 kez kaka yapıyor doktoru cok ıyı demek doyuyor dedı ama bakalım...
cmt kontrolumuz war sorucam doktora kılosuna baksın eger sut yetmıyosa pompa alıcam. hemsıreler dedı hastanede sutun cıddı anlamda cogalır pompa cektıkce kanalların acılır gerekırse al dedıler. doktorla bı konusıyım cmt gunu alıcam bende olmadı...
bol bol komposto ıcıyorum.kayısı ve ayva kompostosu,sebze,meyve suyu,bıde humana stıll-tea aldım ıns faydasını goruruz bugun ılk basladım
slm kızlar
bende soğan işe yaradı galiba göğsüm hiç yara olmadı...bol bol emziriyorum
göbeğimizde 6. gün düştü
sezeryandan sonra daha doğrusu hastaneden çıktıktan sonra hiç yatmadım evde
hepinize sevgiler
SLM KIZLAR nasılsınız.
bnde meleğimi uyuttum
annemlerde kalıyorum doğumdan beri
haftaya evime gidecem inş.
ama çok krkuyorum ya
sanki bebeğime bakamıcam gibi hissediyorum
ağlayınca çok panik oluyorum
elimde değil
rabbim herkeze kuvvet versin
bebişlerimizi bize bağişlasın inş.
annelik harika bişey
ve bi okadarda zor
anacımın kıymetini daha çok anladım
Merhaba kizlar
ben geldim kizimi emzirdim yatirdim geldim
ben emzirmede sorun çekmedim çok sükür hastanede ebe acimasin diye her emzirmeden sonra elinle s¨tünü sag meme ucuna sür dedi gerçekten çok iyi geldi hiç yara olmadi bide Lansinoh krem sürdüm.
Bide kizlar bebislerin kakasi sarimsi içinde küçük beyaz parçalar varsa anne sütüyle iyi besleniyo demekmis ebemiz söyledi.
kız araya zeyno parazıt mı yaptı kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor.
Biz bugün 15. günlük olduk ve geceden bu yana 3 kere kaka yaptı oğlum ama miktarı çok fazla öyleki 2 keresinde altını açtığımızda yapmaya devam etti.
Sizce normalmi? Sanki fazla gibi sıvı kaybetsin istemiyorum. Sizin bebişler nasıl kaka durumunda?
walla canlar bızımkının 4.gunu hep sıyahtı kakası ılk defa dun ve bugun kahverengıye dondu. gunde 2-3 kez kaka yapıyor.
esım gogus pompası aldı medelanın elektrıklı.
goguslerım sıs tas gıbı cok agrıyor. kız butun sutu cekemıyor. bende sagıp dolapta saklıcam ıhtıyac olursa kasık yada bıberonla verırım. ama emzırmeye devam... sutun hepsını cekemedıgı ıcın doldu goguslerım mecburen alalım dedık
bende zeynoda pompa kullandım.hakkatende işe yarıyo.çok süt yaıyo.pompayı kullnın amam emzirinde diyo.ne bilem bunda kullanmıyorum pompa .kullandıgımı ya kaşıkla verecegim yada biberonla.ama benim kız maşalah iyi emiyo.onun için bu sefer kullanmayı düşünmüyorum.
bizimde 7.günü düşmüştü göbecigi.malesef bende yatmadım evde bi tane daha olunca hiç olmuyormuş.ayy zeynoda annem vardı tabi.ne güzel geçmişti lohusalıgım.
bi yalnız kal göreceksin nede kolay bakıyormuşsun meger.asıl kalabalık olunca ev bakmak işini iyi bilemezsin.emin ol evde daha rahat edeceksin.
ayol bende emzirmeden önce önce sütümü çıkarıp ucuna sürüpöyle emziriyorum.hemde emzirme işi bitince sütümden sürüyorum.ya bende bu iş işe yaramadı yani..
ay evet aynen öyle oldu göndermesinide biliyo veletkaydirigubbakcemile3 .ayy bilgisayar kurdu kesildi başımıza.artık göndermiş oldu teyzesi...
benim kız az yapıyo kakasını ama günde 4-5 kez yapıyo.zyenonun dedigi sarı rengi var.
ecrin'de günde 4. 5 kez kaka yapıyo normalmiş ama
rengide altın sarısı eğer yeşile dönerse gazı vardır aman dikkat edin kızlar ayaklarınızı üşütmeyin soğuk bişey yemeyin içmeyin
walla canlar bızımkının 4.gunu hep sıyahtı kakası ılk defa dun ve bugun kahverengıye dondu. gunde 2-3 kez kaka yapıyor.
esım gogus pompası aldı medelanın elektrıklı.
goguslerım sıs tas gıbı cok agrıyor. kız butun sutu cekemıyor. bende sagıp dolapta saklıcam ıhtıyac olursa kasık yada bıberonla verırım. ama emzırmeye devam... sutun hepsını cekemedıgı ıcın doldu goguslerım mecburen alalım dedık
bugün mevlüdümüzü yaptık kızlar
çok güzel geçti darısı başınıza inş.
kızlar napıcağımı şaşırdım doğurduğum cuma gününden bu yana sütüm sıktıkça geliyor ama pompaya gelmiyor. ipek memede iki çekip üç çekip bırakıyor ne kadar uyandırmaya çalışsak da çekip çekip versek de sonuç değişmiyor. hemşire hastanede önce emzirelim ardından mama vermeye başlayalım dedi. biberonla değil küçük ilaç kadehleriyle verdiler. böyle böyle idare ettik. dün eve çıktık gece de mama vermek zorunda kaldık, hastaneden çıkarken cocuk doktoru 3 günden sonra sütün durduğu yerde fışkırır diyor ama pompaya gelmemesi aklımı kurcalıyor. ipeğin çekmemesine de çok üzülüyorum depresyona girdim durup durup ağlıyorum. emzirirken şekilden şekle giriyoruz ağzına tam yerleşsin diye ama ağzındayken de ağlamaya başlıyor. napsam da çekmesini sağlasam bana bir akıl verin.
bende şubatta bekliyodum oğluşumu ama 30 ocakta geldi benimde yanımda ablam var kızımla ilgileniyo bana bakıyo saolsun o gidince napıcam iki çocukla bilmem bu arada gece yanlız kalınmıyodu dimi kırkımız çıkmadan yanlız uyuyabilcezmi acaba?