- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
aysegul ya gogus ıcın tavsıyeler super bende uygulıcam cok catlak yara degıl ama acıyor hafıften sagolasın walla kafamçokkarıştıaryacım canım benimde 3.gün yara oldu.hatta kan toplandı deli oldum emzirirken.hatta agladım emzirmek istemedim o günü.çünkü eziyet çektim resmen.ablamı aradım aglayarak emzirmek istemiyorum çünkü çook çok kötü yara oldu dedim.ama maşallah defne emme problemi yaşamıyor çok güzel çekiyo hatta vakum gücü çok yüksek diyebilirim.üç günde yara etti gögüslerimi.ablam bana zeytinyagı sür üç günde toparlarsın dedi.inanırmısın daha o günü yararını göstermeye başladı.gögüslerime zeytinyagı sürüp gögüs pediyle kapadım.iki üç saat emzirmedim.sagıp kaşıkla verdim o arada gögüslerim dinlenmiş oldu.çok çok şükür şimdi gögüslerim çok iyi.ama ben hala sürmeye devam ediyorum tavsiye ederim.bida avent in gögüs kremini aldım.40 lira ama çok faydası var hem e vitamini içeriyo.yumuşak ediyo onuda tavsiye edirm.yani a gün accık canım yansada emzirmeye devam ettim sonra düzeldi...
sarılık için sık sık emzir diyolar geçmiş olun canımb
doydugunu bende doktorademiştim bunu ancı tartarak anlayabilir demişti.benim kız 3.072 kilo dogdu.şuan 3.740 kiloydu4+5 gü önce maşallah yarasın bütün evlatlarımaz.bide öyle kötü düşünme.hem pozitif düşün oulmlu bak.oda süt yapar unutma.doktaruma söyledim nasıl süt arttırabilirm dedim.oda bol su.bide süt yapan çaylar var ondan iç.dedi.yani bu kadar sizlerin zamanı vardır bide dunlen tabi.onu ben yapamıyorum ama tavsiye ederim.