- 18 Mart 2008
- 583
- 2
- 39
kızlar napıcağımı şaşırdım doğurduğum cuma gününden bu yana sütüm sıktıkça geliyor ama pompaya gelmiyor. ipek memede iki çekip üç çekip bırakıyor ne kadar uyandırmaya çalışsak da çekip çekip versek de sonuç değişmiyor. hemşire hastanede önce emzirelim ardından mama vermeye başlayalım dedi. biberonla değil küçük ilaç kadehleriyle verdiler. böyle böyle idare ettik. dün eve çıktık gece de mama vermek zorunda kaldık, hastaneden çıkarken cocuk doktoru 3 günden sonra sütün durduğu yerde fışkırır diyor ama pompaya gelmemesi aklımı kurcalıyor. ipeğin çekmemesine de çok üzülüyorum depresyona girdim durup durup ağlıyorum. emzirirken şekilden şekle giriyoruz ağzına tam yerleşsin diye ama ağzındayken de ağlamaya başlıyor. napsam da çekmesini sağlasam bana bir akıl verin.
aynı sorunu 15 gundur bende yasıyorum cnm,benım bebgım bıraz tembel ,,tembellıgınden cekmıyo valla,agzına memeyı alıyo yarım saat agladıgını bılıyorum.ilk hafta kontrole goturdum cocugum gram almamıs aksıne 200 gram eksılmıs dogum kılosundan,doktorujmuz hemen mama yazdı,cunku bebegımın aglama krızlerının sebebı sadec aclıktanmıs,ama sadece mam degıl tabıkı
uyanınca ac kalkıyo hemen once meme verıyorum zaten en fazla 5 dk falan cekıyo sonrada mama verıyorum osekılde yapıyoruz yanı hem anne sutu alıyo hem mama alıyo bebegım ne yapayım mecbur kaldım yanı ama benımde cok asabım bozuluyo ılk hafta az aglamadım bundan sebep:gitme: