ayol o ne fatoşemzigi.nerde satıloyo.iyide ucuzmuşkaydirigubbakcemile3 gerçekten ibmi bumu.bana bi fatoş emzigi verirmisinizkaydirigubbakcemile3
ben satıyorum canım fatoş emziklerindenkaydirigubbakcemile3
canım benimki çok emiyo.aralarda bile emmek istiyo doygun oldugu içinde kusuyodu.şimdi kusmuy ama. uyuması için iyi olur hem sakihnleştirir.
canım başınıs sagolsun..ben keyfine göre uyudugu zaman uyardırmıyorum.uyunıksa emiyo.geceliri hiç ellemiyorum acıkınca uyanıyo zatii..
saol canım benim ay bende ellemiyeyim bari çocuğu
ayy maşallah burak beye.bizim cadı memeden başka bişey almıyo..keşke benim kızda alsa ama cadı çıktı....
allah analı babalı büyütsün canım.sende gelsene aramıza....
oy canım ya allah şimdiden kavuştursun sizi..sarılık samanla geçiyo .bizde olmadı ama.bazen üç ay bile sürüyormuş bildigim kadarıyla.benim arkadaşında olmuştu sarılır hatta ileri derecedeydi onunda.hastanede yattılır.ama küçük bi hap verdiler diyodu.onu içince geçmişi hemen.sana verdilermi...
ayy geçmiş olsunsakın maskeyi indirme onun çok faydası oluyo.ahh bizde kutuyla vardırkaydirigubbakcemile3.az dolaşmadık zeynoyla..burnun açıkta kalsın amam agzı hep kapalı tut..bol bol sıvı al.canım...aksi olur zaten....opuyorumnanaktan
amaan valla pes etmek üzereyim...benim büyük kız üç aylıkken almıştı emzigi ama hep gece verdim.gündüzleri almamıştı.yedinci ayda kedi bırakmıştı.buda o kadarcık olsa kafi diyecegim ama almıyo.çokta ısrar etmiyorum amam almasınıda istiyordum...sempatiksalakcinni
geçecek canım sabır.şu üç aylık dönem gelsiydi...zemuszemus
ah ah hep bebek bir olmuyo dogu.ben zeynoyu acayip zor büyüttüm.hiç uyumuzdı.kucaktan inmezdi.bellerim kırılırdı..defnede bir okadar uslu
aman nazan degmesin.allahım devam etsin....güzel güzel uyuyo..
defneyi ben bazen gece yanıma alıyorum beraber uyuyoruz.biz beşigi hiç kullanmadık dahakaydirigubbakcemile3 ya salıncakta uyuyo ya ana kucagında.ya yatak üstünde.yada yanımda..benceşimdilik önemi yok çok küçükler.daha alışma dönemleri degil benci...
ya bende boyatmak istiyorum ama mümkün gözükmüyo.hem nasıl olacak emiyo.ben saatlerce kuaförde duruken o ne yiyecek.biberonda vermedim buna bundan sonrada vermem zaten..oyyy altı ay boyatmayacakmıyım beennn...
lmaz:
evet ya şu erkekler ne şanslı.valla benim kocamında göbegi var ama hiç sorun etmiyo.diyorum indir şunu.beraber yapalım seni bekliyorum diyo..teeeey yani en az altı ay yiyecegim diyo.o vakit gelincede başka bahane bulur
..neyseki bir iki beyazım var oda arkalarda pek gözükmüyo...kaydirigubbakcemile3