2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar arada buraya da uğrayın.
herkes face de yazışıyo ama burası bizim ilk gözağrımız.
diğer ayların anneleri zamanla uğramıyor sayfalarına girip görüyorduk.şimdi biz öyle olduk.
nerde bu millet yaaa :KK36:

günaydın esmacım.biz iyiyiz sen ve oğluşun nasılsınız.
evet burayıda çok boşlamamak lazım arada uğrayalım.habersiz bırakmayalım.

ben geldim günaydınlar nasılsınız bakalım çok boşladık arada gelelim gerçekten ilk göz ağrımız burasıı

2012 şubat annelerini görünce daha bi tuhaf oldum kızlar ne güzel ya bu bizim büyüdüğümüz anlamına geliyo(yaşlandığımızda tabi) :KK52::KK52::63:

2012 şubat annelerini görünce daha bi tuhaf oldum kızlar ne güzel ya bu bizim büyüdüğümüz anlamına geliyo(yaşlandığımızda tabi) :KK52::KK52::63:

evet ya daha dün gibi... keseydi,kalp atışıydı,tarama testleriydi derken günler geçti abi,abla bile oldu bizim kuzular::KK34::nazar:2012 şubat anneleride sağlıcakla kavuşurlar inş.bebişlerine :emir_bebek:.....

heyyo ben geldm..nabersiz yavrular...
bende valiz hazırlıyorum....cumaya çıkıyoz kısmetse..bir hafta mersin susanoğlunda kalcaz...ordanda maraş elbistana abmlere gitcez..1 hafta da orda kalırız..15 gün yokum hehehe:))inş çocuklarla zor olmaz...anmler babam kızkardeşim var bana yardımcı olurlar gerçi içim rahat...son rütuşları yapıyorum...havada soğuk valla esiyo ki sormayın...inş orası sıcaktır pehhh...

kızlar benım acılen cocuk pıskologuna ıhtıyacım var oğlum sınırlenınce basını duvara vuruyor ne yapacagımı sasırdım anadolu yakasında gıttıgınız bır yer varsa yazın lutfen

bırde facedekı grubunuzun adı neydı bende katılayım

Kızlar meraba ...................dün 2012 şubat annelerini gördüm çok duygulandım ve gözlerim doldu daha dün bulantıdan ölüyodum....şimdi fıtığımın peşinde koşmaktan helak oluyorum...neyse herkes iyi sanırım....yaaa kızlar tekrardan aramızdakilerden hamile kalan varmı ...................:KK49:

:KK9::KK9::KK9: buarada fıstık yazcama :KK9:fıtık olmadım yanii Allah korusun:KK8: papatya kız süperkız ne haberrrrrrr

kızlar benım acılen cocuk pıskologuna ıhtıyacım var oğlum sınırlenınce basını duvara vuruyor ne yapacagımı sasırdım anadolu yakasında gıttıgınız bır yer varsa yazın lutfen

mrb cnm ben bu konuda yardımcı olamıycam
face 2010 şubat anneleri gurubumuz

Kızlar meraba ...................dün 2012 şubat annelerini gördüm çok duygulandım ve gözlerim doldu daha dün bulantıdan ölüyodum....şimdi fıtığımın peşinde koşmaktan helak oluyorum...neyse herkes iyi sanırım....yaaa kızlar tekrardan aramızdakilerden hamile kalan varmı ...................:KK49:

mrbb lar nerelerdesin hiç gözükmedin bidaha
aramızda hamişlerde var doğum yapanda var
bende çok duygulandım zaman ne çabuk geçti dedim 2012 anneleri nasılda heyecanlılar bizde öleydik bizmanlar

AAAA esma meraba canım .... ya sorma kızımdan vakit olmuyo canım peşini toplamaktan helak oluyom valla çanım valla ya özledim kızzz nasılsın yakışıklı ne yapıyoooöptüm onu........yaaaaaaa kim kızzz kimler hamile anaaaaam daha bunları büyütmeden bide doğuranlarmı var kimşler kızzz vallla girmeyeli hiç kimseden haber alamıyom ki.....ya ben de bitane daha istiyomda ya geçen ay korunmadım ama olmadı bilmiyom biraz da kararsızım......biliyomusun bilmem ben halen ücretsiz izindeyim maddi açıdan biraz zor oluyo ama çok küçük daha kıyamadım bırakmaya......ikinciyide iltiyom bi yandan kardeşi olsun bide beraber büyüteyim yaşım çok genç değil 35 oldum daha gecikmeyim diyom.....bi yandan yok ya bitane yeter daha birincinin düzenini kuramadım diyom böle karmaşadayımmmm

sen düşünüyonmu ikinciyi hadi öptüm

MErhaba kızlar
benim facebook hesabım yok, buraya da ilk defa geliyorum ne zamandır.. is hayatina girince yok oldum eridim gittim.. Kimle rikinciyi dogurdu yeni hamile va mı?? benimd e ara aara aklıma geliyor ama hamilelikti ilk seneydi dusununce uyhhh.. daha ben emzirmeye de devam ediyorum omerin keyfini bekliyorum vazgecsin ondan sonra belki... bilmiyorum :) plan yok..

Günaydınnnnn...
Kızlar özlemişim valla burayı. Bir yandan kahvaltı ediyorum bir yandan da nete bakıyorum.
Plaj, Esra nerelerdesiniz. Unuttunuz valla bizi hayırsızlar.

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRR yok canım ya hiiiç unuturmuyum havvacım herkes akılımda inan benim fıstıktan anca işte yeni yeni ğirebiliyorum çok hareketli hep arkasını topluyom bide iştahsız hep özel şeyler hazırlıyorum bizim hanıma ondan inan ki........ vakit buldukça bakarım bundan böle hadi öptüm byyyyyy:KK3:

oyy ne değişik olmuş burasa.

başını duvara vuruyor diye psikolağa falan gerek yok yaklaşık 50 bebeğimizden 15 tanesinde bu var ki benim kızımdada var.
gruba dışardan üye olamazsın özelden facede kiş adını soyadını yaz istersen seni ekliyeyim .grup gizli grup dışardan kimse yazışmaları ve grubu göremiyor.

Facede sohbet çok daha hızlı ilerliyor .Özlem hotmailleri açabiliyormusunuz.cevap ver diyince faceye girmedende katılabiliyorsun canım .Serap ve elif öyle katılıyorlar.

bende epeydir girmemişim buraya:))
kızlar eklenmek isteyen face ismini yazsın.biz eklerz guruba.özelden yazın ekleyelim..
bizim tatil bitti..oh ne güzeldi yaa.geri gelsin:KK53:

X