- 18 Eylül 2008
- 3.972
- 2
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız facede bir ikide oraya yazalım diyozama gelen giden yok..ben yazayım bari..
kızçemi ana okuluna kayıt ettirdim canlar..işlemlerimiz bitti.:))
sonra sacçını kestirdikk..son halinin resmini koycem faceye.yani zeynebin....küçük hanımın saçını izinden dönelim öyle kestirecegim.ailem kestirmeden getir dediler..kıyamadım iyi hadi göründe öyle kestireyim dedik bizde..ordada kulagını deldirecegim.zaten çok geciktim..yada bu hafta deldirebilirim..yada yada şimdi tatil dönüşümü deldirsem..şimdi iltihap falan olursa bide onla ugraşmak zorunda kalmayayım..evet evet tatil dönüşü deldireyim en iyisi..
iyi etmşsin canım..hayırlı olsun okulu..inş sever okulu başarılı bir öğrenci olur daima...
kulakta pek iltihaplanma olmaz bence ya...hemen küpe takarsın..deldirseydin iyi olurdu gitmeden..küpeyle giderdi pek tatlı olurdu...
selam kızlar.
ayşegül bencede tatil dönüşü deldir garanti olur.
zeynebin saçları nasıl oldu yakışmıştır kesin merak ettim bakayım bi ara face.
hadi bakalım hayırlı olsun zeynoda okullu oluyor artık şimdiden güzel kızımıza okul hayatında başarılar,ayşegülcüm zeynebin kulağı yara olmuştu ama iki günde geçti canım,bence deldir çıksın aradan, ne zaman tatile gidiyorsunuz ......kız facede bir ikide oraya yazalım diyozama gelen giden yok..ben yazayım bari..
kızçemi ana okuluna kayıt ettirdim canlar..işlemlerimiz bitti.:))
sonra sacçını kestirdikk..son halinin resmini koycem faceye.yani zeynebin....küçük hanımın saçını izinden dönelim öyle kestirecegim.ailem kestirmeden getir dediler..kıyamadım iyi hadi göründe öyle kestireyim dedik bizde..ordada kulagını deldirecegim.zaten çok geciktim..yada bu hafta deldirebilirim..yada yada şimdi tatil dönüşümü deldirsem..şimdi iltihap falan olursa bide onla ugraşmak zorunda kalmayayım..evet evet tatil dönüşü deldireyim en iyisi..
iyi etmşsin canım..hayırlı olsun okulu..inş sever okulu başarılı bir öğrenci olur daima...
kulakta pek iltihaplanma olmaz bence ya...hemen küpe takarsın..deldirseydin iyi olurdu gitmeden..küpeyle giderdi pek tatlı olurdu...
hadi bakalım hayırlı olsun zeynoda okullu oluyor artık şimdiden güzel kızımıza okul hayatında başarılar,ayşegülcüm zeynebin kulağı yara olmuştu ama iki günde geçti canım,bence deldir çıksın aradan, ne zaman tatile gidiyorsunuz ......
evet sibelcim bencede küpe çok yakışıyor,çok tatlı oluyorlar , utku paşada bu yıl birinci sınıfa başlıyordu dimi, onada şimdiden başarılar canım,erenin pazartesi günü yıl sonu gösterisi vardı yine gözlerim dolu dolu izledim oğluşumu ne kadar çabuk büyüyorlar,bütün kuzularımızın bu güzel günlerini hepberaber görüp, kutlarız, gurur duyarız yavrularımızla inş...
sağol selmacım.evet ya bizde okulul oluyoruz:97:..ne hoşş.amin canım.hepimizin evlatları iyi okusun inşallah.vatana bizlere iyi evlat olsunlar..ya iki günde gecti demekk..o zaman ben bu hafta deldireyimm.zaten ayın 20 sinde çıkacağız o zamana kadar az toparlar dimi..
amin inş.canım, ben zeynebin kulaklarını deldirdikten sonra bir problem olmamıştı ayşegül ,zaten ellettirmiyordu, kendide ellemiyordu ama nerdeyse bir ay sonra felan sağ kulağı yara oldu,diş çıkartırken kulağını çok kaşıyor bizimki ondan herhalde ama dediğim gibi 2 günde felan geçti,hadi bakalım inş.sorunsuz deldirirsiniz canım.....
özlemcim nasılsın canım..buraya kimsenin girdiği yok..belli kişiler giriyo sadece...bende çok özlüyorum buranın sohbetini....
ahh çiğdem ahhh niye açtın o kilitli grubu
bende hala geceleri çorapla yatırıyorum.sanki üşüyecek gibi geliyor.
kısa kollu badi üzerine uzun kollu pijama giyiyor oğluşum.
ama üzerindeki yorganı kaldırdım.
nevresimine battaniyesini taktım onda yatıyor.
facede yazmak daha kolay oluyo diyor arkadaşlar..bazıları kk ya giremiyorduu iş yerinde memnunlar bacım..ama bende seviyom buraya yazmayı..herkes iyi ben ileteyim bariTünaydın kızlar nerelerdesınız yahu artık kımseler ugramaz oldu buralara facede gıremıyorumkı takıp edeyım sızı yıne burda cok yazmasamda takıp edıyordum sımdı hıc haber alamıyorum artık sızlerden üzülüyorummm...
özlemcim nasılsın canım..buraya kimsenin girdiği yok..belli kişiler giriyo sadece...bende çok özlüyorum buranın sohbetini....
ahh çiğdem ahhh niye açtın o kilitli grubu
Sağol Sibelcım vallahı 1 haftadır Çınarda bende hastayız Çınar'a kullandıgım ılaclarda fayda etmedı bu aksam yıne doktora goturucem bakalım cocuk nefes alırken zorlanıyor burnu sureklı akıyor bılmıyorum ne yapıcaz bogazı ıcın antıbıyotık kullandım ama bıttı cocuk ıyılesmedı bakalım ne dıyecek doktor ... BU arada
Agumantın antıbıyotık yasaklanmıs artık pıyasadan kaldırılıyormus haberınız olsun kızlar sımdıye kadar hep agumentın verırdı doktorlar bogaz enfeksıyonunda sımdı klamoks verdı kıme neye guvenecegımızı bızde sasırdık artık ne yapıcaz bılmıyorum canım...
Sen nasılsın cocuklar nasıl ?
Sağol Sibelcım vallahı 1 haftadır Çınarda bende hastayız Çınar'a kullandıgım ılaclarda fayda etmedı bu aksam yıne doktora goturucem bakalım cocuk nefes alırken zorlanıyor burnu sureklı akıyor bılmıyorum ne yapıcaz bogazı ıcın antıbıyotık kullandım ama bıttı cocuk ıyılesmedı bakalım ne dıyecek doktor ... BU arada
Agumantın antıbıyotık yasaklanmıs artık pıyasadan kaldırılıyormus haberınız olsun kızlar sımdıye kadar hep agumentın verırdı doktorlar bogaz enfeksıyonunda sımdı klamoks verdı kıme neye guvenecegımızı bızde sasırdık artık ne yapıcaz bılmıyorum canım...
Sen nasılsın cocuklar nasıl ?