2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm fıstıklar nasılsınız hamile değilmişim tekrar test yaptım ama adetim gelmiyor sanırım bir doktora gitmem gerek.
ahmetle beraber merdivenlerden düştük ahmet kucagımdaydı allahtan ona hiç bişey olmadı ama ben kuyruk sokumumu incittim.doktora gittik kırık cıkık yok dediler.5 gün oldu halaotururken zorlanıyorum.Kızlar çocuklara tuvaletini alıştırmaya başladınızmı ?

slm fıstıklar nasılsınız hamile değilmişim tekrar test yaptım ama adetim gelmiyor sanırım bir doktora gitmem gerek.
ahmetle beraber merdivenlerden düştük ahmet kucagımdaydı allahtan ona hiç bişey olmadı ama ben kuyruk sokumumu incittim.doktora gittik kırık cıkık yok dediler.5 gün oldu halaotururken zorlanıyorum.Kızlar çocuklara tuvaletini alıştırmaya başladınızmı ?

gecmiş olsun kuzum yaa..allah korumuş şükür..sende iyi dinlen ..olmadı bide başka doktora görün olmamı..ama dinlenmek iyi bi çözüm. dee nası olcak dimi.heliki paşayı kucaklama.olurmuki.ailende yakın kişiler varsa yardıma gelsinler..

Tünaydın kızlar nerelerdesınız yahu artık kımseler ugramaz oldu buralara facede gıremıyorumkı takıp edeyım sızı yıne burda cok yazmasamda takıp edıyordum sımdı hıc haber alamıyorum artık sızlerden üzülüyorummm...:KK50::KK50:

haklısın özlemcim artık buraya kimseler uğramıyor.face çıktı kadınlar klübü bozuldu :63:
sen giremiyorsun diğer sayfalara bari buradan haber almak iyi oluyordu.

Sağol Sibelcım vallahı 1 haftadır Çınarda bende hastayız Çınar'a kullandıgım ılaclarda fayda etmedı bu aksam yıne doktora goturucem bakalım cocuk nefes alırken zorlanıyor burnu sureklı akıyor bılmıyorum ne yapıcaz bogazı ıcın antıbıyotık kullandım ama bıttı cocuk ıyılesmedı bakalım ne dıyecek doktor ... BU arada
Agumantın antıbıyotık yasaklanmıs artık pıyasadan kaldırılıyormus haberınız olsun kızlar sımdıye kadar hep agumentın verırdı doktorlar bogaz enfeksıyonunda sımdı klamoks verdı kıme neye guvenecegımızı bızde sasırdık artık ne yapıcaz bılmıyorum canım...Sen nasılsın cocuklar nasıl ?

ahh çınarım toparlanamadımı hala.havalar malum böyle olunce hastalıklarda kapıda bekliyor.
çok geçmiş olsun.agumantin yasaklanmış demek.yağıza 1 kere kullanmıştım antibiyotik oda başka bişeydi.inşallah bir daha kullanmak zorunda kalmayız.
ama diğer ilaçlarda fayda etmeyince mecbur alıyoruz antibiyotiği.
sen nasıl oldun atlatabildin mi bari?

bende bataniye örtüyorum.gerçi hiç yorfan kullanmadık biz.hep ya battaniye.kalın olan.yada ince polar battaniye..benimkide aynı kısa kollu üstüne bady.

bizimki kurtlu battaniyenin altında değil üstünde yatıyor hep.geceleri kaç kez kalkıp üstünü örtüyorum.ama 2dk sonra yine aynı yine aynı.

hayırlısı olsun o zaman canım.birdahaki denemeye artık bebiş gelir tabii düşünüyorsan ikinciyi.
ahh geçmiş olsun.merdivenden nasıl düştünüz.
bizim iş yerinde bi arkadaş düştü öyle 10 gün rapor aldı kuyruk sokumu çatlamıştı.
1 ay simit minderlerle oturdu gezdi. umarım çabuk toparlanırsın.

haklısın özlemcim artık buraya kimseler uğramıyor.face çıktı kadınlar klübü bozuldu :63:
sen giremiyorsun diğer sayfalara bari buradan haber almak iyi oluyordu.

ahh çınarım toparlanamadımı hala.havalar malum böyle olunce hastalıklarda kapıda bekliyor.
çok geçmiş olsun.agumantin yasaklanmış demek.yağıza 1 kere kullanmıştım antibiyotik oda başka bişeydi.inşallah bir daha kullanmak zorunda kalmayız.
ama diğer ilaçlarda fayda etmeyince mecbur alıyoruz antibiyotiği.
sen nasıl oldun atlatabildin mi bari?

bizimki kurtlu battaniyenin altında değil üstünde yatıyor hep.geceleri kaç kez kalkıp üstünü örtüyorum.ama 2dk sonra yine aynı yine aynı.

hayırlısı olsun o zaman canım.birdahaki denemeye artık bebiş gelir tabii düşünüyorsan ikinciyi.
ahh geçmiş olsun.merdivenden nasıl düştünüz.
bizim iş yerinde bi arkadaş düştü öyle 10 gün rapor aldı kuyruk sokumu çatlamıştı.
1 ay simit minderlerle oturdu gezdi. umarım çabuk toparlanırsın.

sorma pınar aynen..bazen tümü poposunun altında kılıyo.elleyemiyorum uyanır diye..öyle yatıyo..

tünaydın gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar saolun çatlak filmlerde cıkmıyor deilmi ?acaba benimde catlamış olabilirmi ki .? Ya bebişlerden konuşmaya başlayan varmı ahmet tek tük gitti bitti baba anne gel ay mama gibi bi şeyler söylüyo .Hıı unuttmadan tuvalet ini ögreten varmı ben başlasam diyorum ama bazen acıyorum altını yapmıyor çişini oyuna dalınca salıveriyor.

tünaydın gecmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar saolun çatlak filmlerde cıkmıyor deilmi ?acaba benimde catlamış olabilirmi ki .? Ya bebişlerden konuşmaya başlayan varmı ahmet tek tük gitti bitti baba anne gel ay mama gibi bi şeyler söylüyo .Hıı unuttmadan tuvalet ini ögreten varmı ben başlasam diyorum ama bazen acıyorum altını yapmıyor çişini oyuna dalınca salıveriyor.

güzelim bence bi ortapedi bölümüne git için rahat olsun..
bu arada biz günlük facede görüşüyoruz..bbu konuları falan hep konuşuyoruz kız eskittek bile..sende özelden verde face ismini ekleyelim gruba..

günaydın burası çok sessiz kalmış eskiden sayfalar birikir okuyamazdık:KK53:,facede iyi güzel oldu ama burasının yeride bir başkaydı arada burayada gelin kızlar ya :KK19:

günaydınnnnn herkese.
yağmurlu kapalı bir güne uyandık bu sene yaz gelmeyecek anlaşılan.:KK19:

yok glmeyecek kuzum..
günaydın burası çok sessiz kalmış eskiden sayfalar birikir okuyamazdık:KK53:,facede iyi güzel oldu ama burasının yeride bir başkaydı arada burayada gelin kızlar ya :KK19:

ben arada geliyorum selma..günaydın bu arada..

günaydın bacılar,
cumanız mübarek olsun
Allahım şu güzel günün hatrına sıkıntılarımızı gidersin inş.
öptüm hepicinizi ve bıcırıkları

günaydın bacılar,
cumanız mübarek olsun
Allahım şu güzel günün hatrına sıkıntılarımızı gidersin inş.
öptüm hepicinizi ve bıcırıkları

seninde mübarek olsun tatlım..

kızlarr burayı özlemişim keşke eski sohbetler olsa gene burda

he he çağır gelirlermi..:)) aradada olsa yazıyoruz buraya..sende eskitme gel..

GÜnaydınnn Havanız nasıl olkursa olsun sizin havanız iyi olsun kızlarrrrr...
Özlemişim burayı. Çok nankör gördüm kendimi. Artık geleceğim arada. Belki yeni tanışacağımız birileri olur.

Selam kızlar nasılsınız ooo arada uğrayın böyle özletmeyın kendınızı lütfen... eski günleri özledim vallahi ... ne muhabbetlerimiz vardı şimdi faceden sadece
bana gelen maıllerde takıp edebılıyorum sızı ....(face 'e gıremedıgım ıcın)...:KK59:

X