Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korumalık mı diyosun esma,var etrafında koruması..ama öyle araba gibi kemeri yok..hem de çok iyi tutunuyo burak,yazdan önce evde biniyolardı,hiç düşmedi şimdiye kadar..Allah korusun hepsini..berkinin var ya, ondan işte..bebek bisikleti diyebiliriz :)
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ?
Çınarında bısıkletı var ama henuz dısarıda pek gezdırmedık evde kendı basına ınıyor bınıyor bazen bınıp bızı cagırıyor gezdırelım dıye ama uzun surelı dısarıda gezdırsek dururmu bılmıyorum... bu ara atına düşkn evde sallanan aparatı cıkarttık kendı kendıne gezıyor atla
günaydın herkese
esma nasıl güzel yanlış anlamışım leee :) "iyi düşündün mü" diye anladım ben..:))))))))
serapcım bu ara şeytan kulağına kurşun iyiyim :) bi ara çok şikayet ediyodum ya,düzeldi çok şükür..sütü günde 2 bardağa çıkardım..
tepiniyo ya tepinmez olur mu hiç,bekliyorum sabırsızlıkla doğmasını ömere hiç hazırlık yapmadım valla alışveriş adına,evdeki eksikleri çıkartıp bi ara gidip alayım diyorum..fazla eksik çıkmaz heralde..burağın odası iki kişiye göre yeniden düzenlenecek,dolapta yer açılacak kardeşe :) yatak odasındaki beşiği oraya koycam..falan filan..aklımda çok şey varda, yapan yok :)
Günaydın kızlar.
Ayşegül süper olmuş ya he gece maç olsun desene :)
ayşegül ne şanslısın kız...tüü tüü tüü maşallah..
benim eşim daha ben demeden bi kere bile kendi hazırlamamıştır kahvaltıyı..burağa da ne yedireceğini bile bilmez
serapcım bu ara şeytan kulağına kurşun iyiyim :) bi ara çok şikayet ediyodum ya,düzeldi çok şükür..sütü günde 2 bardağa çıkardım..
tepiniyo ya tepinmez olur mu hiç,bekliyorum sabırsızlıkla doğmasını ömere hiç hazırlık yapmadım valla alışveriş adına,evdeki eksikleri çıkartıp bi ara gidip alayım diyorum..fazla eksik çıkmaz heralde..burağın odası iki kişiye göre yeniden düzenlenecek,dolapta yer açılacak kardeşe :) yatak odasındaki beşiği oraya koycam..falan filan..aklımda çok şey varda, yapan yok :)
hello mello naber....
ayy hülya ne güzel kız yeni bebek yeni heycan...çok iyi anlıyorum seni...ömer paşa sağlıcakla gelsin inş..çok iyi olur beraber büyürler canım benm..6aylık oldu haaa maşallah...burak şanslı yalnız kalmıcak hemen kardeşi olcak...
ayşegül ne güzel ohhh keyfini çıkar bugünün...bazen benm kocişte burak 1000 de bir uyuyunca beni kaldrmıyo utku nun çantasını hazırlıyo üzerini giydiriyo gidiyolar...bakıyorum ki kimse yok gitmşler...tabiii 2defamı ne oldu bu....
bizde aynıyız buroyla mümüklü mümüklü dolanıyoz...
özlemcim izine çıkıyormuşsun.sevindim senin adına bu sıralar çok yorulmuştun çünkü.
çınarda sorun çıkarmaz bence uçakta merakla bakınır her yere.babanızdan ayrı kalacaksınız olsun daha çok özlersiniz birbirinizi arada böyle iyi oluyo.
bizde şimdiden para biriktirmeye başladık.seneye güzel bi otele tatile gitmek istiyoruz.
malum benim bu sene izin yok.bizde uçakla gider döneriz diye düşünüyoruz.hem seneye yağız daha büyümüş olur.
ayşegül defne kuşada bak hele erkenden kalmış maç izlemiş demek babasıyla.
sibelcim geçmiş olsun burakla sana çabuk iyileşin kız.