Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın şekerler herkes iyi mi
Ben ilk defa bu kadar erken girebildim .Annemleri kahvaltıya bekliyorum onlar gelene kadar burdayım .Saçlarımı kestirmiştim birkaç hafta önce kardeşimle saçımı boyayacağız .Onlar geldikten sonra muhtemelen bakamam diye erkenden geldim
söz verdim bak tutarım yane ablacım geldim gördüm kaçtım :)
hoşgeldin tubiş.ohh ziyafet var desene..ne güzel kalcaltıları kalabalık ne güzel olur.bida sohbetle daha uzayın kahvaltılara bayılırımm..saçlarda sıhatler olsun..gülücükler sacarak kullan:)
ahh benim canım bacımm..gel bi öpem
havalar güzelleşti.yk ben sızlanmıyorum.hatta za daha sıcakolsun..mümkünse burdakı rüzgarda gitsin..ksa kollura ıçekelim.bebelere giylriyemi.ohh arabaya binmek istemiyo artık benim cadı.bende baston puset bakacagım izne ayrılmadan almalıyım.araba bagajda çok yer kaplıyo yaaa..bir iki hafta içinde alacagım..öyle pahalı bişey almayacagım.taşısın yeter:))
arabada yeni tabi ama sanırım onuda satacagım..ne yapayım onu..daha ne kullandılarkii..
bu arada bizim salıncak vardıya onu sattım.oh kurtuldum kalabalıklığı gitti bari..hiç ktullanılmadın öylece duruyordu..hanfendi sevmedide.ama dışarda salıncakta duruyordu.yok evdekine salıncak olarak sevmemişti.iyi oldu:)
İyi bari salıncağı satmışsın canım hadi gözün aydın .Arabada benim için sorun ya parkımız yürüyerek gidilecek kadar yakın değil .Arabayla götürüyorum haliyle incem diye bağırıyor inincede kaçıyor .Arabasını mı tutayım kendini mi tutayım valla strese giriyorum . Ama bizim arabamız öyle çok büyük değil bağaja falan kolay sığıyor birde katlaması falan çok pratik ben mennunum paston falan almayacağım .Bende böyle parka falan giderken annelerin kullandığı bisikletler varya şemsiyeli onlardan alayım diyorum .Hem diğer çocukların kine bakıp duruyor ,gidiyor yanlarına dokunuyor, falan galiba almanın zamanı geldi
Bizim dün buraya resmen yaz geldi .Nasıl sıcak yandık kavrulduk resmen .Kısa kollu bile yakıyor insanı
Daha birkaç gün öncesine kadar soba yakıyorduk yahu aniden sıcaklık çok yükseldi Ama çok iyi oldu bundan sonra bizi evde kimse tutamazzzzzzzzz
nasılsınız bakamadıım 2 gündür
shine hamileymişsin gözün aydın hayırlı olsun cnm
hamişler çoğaldı gözüm kalıyo
maşallah
bu hafta öldüm mahvoldum amam evimde mis gibim oldu şükür bitti ufak tefek işler kaldı değdi ama çok yoruldum haftasonu bursay gitmek istiyom annem gelmeden arasla gidebilirmiyim acaba otobusle ne dersiniz
valla benm sıpa sabahın 7 ssinde uyandı...hala yatmadı..bi işte yaptırmadı..
benimki duramıyo ya.hemen uyucacak.)
iyi etmşsin canım..kafası serinler biraz..çok terliyolar yazın...şapkasız çıkmayın bari gezmeye..kızlar nbr
ben giremedim kaç gündürr
oğlumu traş ettirdik 1 numara kısacık oldu resim atıcam yarın son halini inş..
iyi etmşsin canım..kafası serinler biraz..çok terliyolar yazın...şapkasız çıkmayın bari gezmeye..
bizde iyi olmya çalışıyoz..
hımm sinyal veriyo desene..ee ozaman yavaş yavaş başlarsınız..biz daha iki uykuyla iyiyiz..kız burak ta sabah 6-7 gibi kalkar 9gibi mutlaka uyur..2gündür coştu dünde böyle yaptı bugünde...sanırım tek uykuya geçicek...şimdi yattı çok şükür...
sıhatler olsun paşaya..kızlar nbr
ben giremedim kaç gündürr
oğlumu traş ettirdik 1 numara kısacık oldu resim atıcam yarın son halini inş..
evet cnm 2 tane şapka aldık beyaz :)) ama çıkarıyo onlara bide bağlama ipi yapıcam
sen iyileştinmi grip olucam diodun cnm
Oy valla yemekten sonra kahve içelim dedik dışarda oturduk bayıldık sıcaktan.. Bir kaç gün sonra öğlenleri çıkamayız artık valla.
Klimaları kim icat ettiyse nur içinde yatsın:)
sağol cnm valla yoğunluk devam ediyo çok sıkıldım acuk tatil neyin edemiyozda offfhımm sinyal veriyo desene..ee ozaman yavaş yavaş başlarsınız..biz daha iki uykuyla iyiyiz..
sıhatler olsun paşaya..
yogunmusunz yine..
koy resim bakalım.
ayy defnede hiç sevmiyo o lastikleri yaa.sinir oluyo resmen.alıp atıyo şapkayı.yaa yazırda iyi olur şapka yok ablası gibi buda gıcık oluyo şapkalara(
Oy valla yemekten sonra kahve içelim dedik dışarda oturduk bayıldık sıcaktan.. Bir kaç gün sonra öğlenleri çıkamayız artık valla.
Klimaları kim icat ettiyse nur içinde yatsın:)
hulyacım aslında bisiklet gerçekten iyi düşündünmü çocuğu sıkan bişiy yokben de arabayı hiç kullanmıyorum sayılır..bizim yağmurun o bisikletten var kavga ediyolar..bitane de burağa alın diyo annem..onlar daha iyi oluyo gerçekten..ama arabaya sığmıyo o ayrı :)
fatoş güle güle kirlet bacım,çıkardın yaz temizliğini..ben de yaptırmıştım 1 ay önce,bi de doğumdan önce duvar,halı,cam,perde vs. yaptırırım..