- 8 Haziran 2009
- 914
- 1
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar internetten alışveriş konusunda ne düşünüyorsunuz
ben baya kullanıyorum bu sistemi mesela yiğite aldığım 2. el mama sandalyesini satıyorum.. hiç sevmedi.. oturmadı bile.. onun yerine ikeadan aldık.. onu sevdi oturup yiyor yemeğini..
iyiyiz özlemcim yuvarlanıp gidiyoruz işte.yağız paşa babaannesiyle geziyo bol bol.bi yaramazlık yok bizde çok şükür.
sen,çınar ve zafer nasılsınız.özledim vallahi görüşemedik uzun zamandır.biz haftaiçi akşamları eve 9:30dan önce gidemiyoruzki malesef.haftasonlarıda hep bişeyler çıkıyo.ama boşaltalımda görüşelim canım.
öğle yemeğimiz gelmiş kızlar.ben yemeğe çıkıyorum.1 saate gelirim.öptüm hepinizi.
afiylet olsun şeker.kız maaşına ne kadar kaldı tartı alcan haa ona göre
Afiiyat olsun canım , oh gezsın paşam ne güzel iste . bizde iyiyiz canım çok şükür ev iş çınar derken geçiyor zaman işlerin yoğunluğu çok sıktı beni dinlenmek istiyorum ama izne çıksamda dinlenemeyeceğim için bana dinlenmek anca eve gecıp ıslerım bıtırdıkten sonra nasip olur ozamana kadar tam gaz devam, oyüzden senin yoğunluğunuda çok iyi anlıyorum elbet görüşürüz canım bizde özledik sizi yaramazlar buluşunca ne olacak merak edıyorum Çınar cok kıskanç oldu kımseye bırseyını elletmıyor çığlık çığlığa bagırıyor nasıl baş edıcem bılemıyorum
kızlar internetten alışveriş konusunda ne düşünüyorsunuz
ben baya kullanıyorum bu sistemi mesela yiğite aldığım 2. el mama sandalyesini satıyorum.. hiç sevmedi.. oturmadı bile.. onun yerine ikeadan aldık.. onu sevdi oturup yiyor yemeğini..
evet hepside aynı.ee aynı dönemin çocukları tabi yaptıklarıda .istekleri hepsi birbirine benzeecek elbet..
defnede hala iki kez uyuyo bende memnumu bu halinden benim kız tek düşürmeye uygun degil hala.çabuk uykusu geliyo.bi düzenimz var şimdilik.bazen çok uzun uyuduysa tek olabiliyo.ondada zor duruyo.yani.daha hazır diiliz biz..ama iki kez uyuyo ama gece hiç şikayetci diilim ben maşallah gecede uykusu çok iyi..aman..
burcu hee tarif istemiştim.suat farketmedi diyence nasıl ettinki diye merak ettim.yarın görürsün nede olsa yazımı.
kızlar sizler çocuklara balık yağı vermeye başladınızmı.
yağız bu sıralar çok iştahsız babaannesi yedirmekde zorlanıyor.bi iştah şurubumu alsak dedi dün akşam.bakayım bi sorayım dedim.daha önceden 1 şişe supravit kullanmıştık bi nebze işe yaramıştı.sizler ne kullandınız işe yarayan ilaç adı verebilirmisiniz bana.
biz kesinlikle yapmıyoruz.bir iki defa yaptık alışveriş.onun haricinde hiç yapmadım benim eşim sevmiyo.yaa..
gördüm senin iylanı.selda bende salıncagı satacagım.ya nasıl yapıyorsunuz orda ben bilmiyorum.aslında benimde satacaklarım var orada satılıyo sanırım..
sağol canım yedim geldim. ahh sorma cuma günü yarım maaş aldım.ama bitti gitti inanki.önümüzdeki ay tam maaş alınca alırım olmamı ayşegülcüm.
2 ay kaldı özlemcim eve taşınmana ahh ne güzel.herşey sıfırdan olacak tertemiz eve geçeceksin.
o zaman güzel bi tatil yaparsın arkadaşım.bu sene bana tatil yok malesef.
burada personelin izin işlerinide ben ayarlıyorum.herkes şu tarih olsun buraya gitcez deyip duruyo.
bende burayı bekliycem biyere gidemeden artık haftasonları kaçarız bi yerlere.
bide temmuzda 3 günlük büyük aile toplantımız olacak bizim.
otele yatılı kalmaya gidiyoruz havuzlu denizli o zaman 1 gün izin alsam yeter bu sene.
öğlen esmacımla yemek yedik muhabbet ettik kahvemizide içtik teşekkürler arkadaşımm
bende kullanıyorum internette alışveriş sitelerini sorun yaşamadım şuana kadar ama güvenmek zor tabii her yere
öğlen esmacımla yemek yedik muhabbet ettik kahvemizide içtik teşekkürler arkadaşımm
bende kullanıyorum internette alışveriş sitelerini sorun yaşamadım şuana kadar ama güvenmek zor tabii her yere
Günaydın kızlar kım kıme kuzu çevırıyor bızde gelelım oğluşumla
ben en iyisi dana çevireyim herkes gelsinn :)) ay ne güzel olur vallaatamam kocaeli grubu olarak geliyoruz kuzu yemeye.kanbersiz düğün olurmu hiç
mrb ayşegül günaydın geçti tabigünaydın kızçelerr..
aras paşaya maşallah.bide acil şifalar olsun..ne güzel bıdır bıdır konuşuyorlar ya..
ayy kuzu cevirmemiiibende bendeee
ben bir kez yaptım biraz mecburen oldu bez aldım başkada bişiy almadım ben iyce iincelemden almayı sevmem dekızlar internetten alışveriş konusunda ne düşünüyorsunuz
sibelcim hadi geçmiş olsunslm kızlar...
dünü atlattım..bitti şükür...akşam öyl yorulmuşum ki saat 10 da gittm yattm..eşime dedim sen yatır çocukları
bugünde biraz temzlik yaptım...buro oturtmuyo pc ye yaaa..baba baba diyo vuruyo koluma kalk diye..uyumadıkça giremiyorum:18:
afiyet olsun cnm çok güzel geçti benim içinceöğlen esmacımla yemek yedik muhabbet ettik kahvemizide içtik teşekkürler arkadaşımm
Afıyet olsun canım , maaşında hayırlı uğurlu olsun ne güzel gelıyor dımı eve geçmem artık 2 mı olur 3 mü dört mü bılmıyorum arkadasım temmuz dedıler gecen yıne gıttık okul acılmadan evınızı teslım edıcez dıyorlar zaten hızla yapılıyor ama bakalım hayırlısı bu sene bızde hafta sonu kaçamaklarıyla geçınıcez artık ama seneye Allah kısmet ederse tatıl planım büyük olacak ... Bakarsın seneye bırlıkte gıderız
ohh aıle toplantınız ne güzelmıs arkadasım gıdın tabı 3 gün 3 gündür...
afıyet olsun kızlar ne ıyı yapmışsınız süper vallahı....
sağloun kızlar görüşmek çok iyi geliyoçok iyi yapmışsınız...ne güzel yakında bi arkdaşının olması...afiyet olsun
Selam kızlar nabersiniz
Benimde dün eski işyerimden arkadaşım geldi .Baya özlemişiz birbirimizi bol bol sohbet ettik çok güzeldi .Pazarteside anneannemiz kahvaltıya çağırdı ordaydık sonrasında parka gitik .Oğluş bol bol oynadı ama malesef hava bugün rüzgarlı ve kapalı .Dışarı çıkmaya cesaretim yok heran yağacak gibi duruyor .Herzaman olduğu gibi ev işleri bana bakıyor ara ara yapıp burayada takılmayı planlıyorum inş.
slm tuğbacım ohh iyi olmuş açılmışınır biraz arkadaşın gleince gezmişiniz bide bugünde oturun bakalım evde biz çalışyoz :))
Afıyet olsun canım , maaşında hayırlı uğurlu olsun ne güzel gelıyor dımı eve geçmem artık 2 mı olur 3 mü dört mü bılmıyorum arkadasım temmuz dedıler gecen yıne gıttık okul acılmadan evınızı teslım edıcez dıyorlar zaten hızla yapılıyor ama bakalım hayırlısı bu sene bızde hafta sonu kaçamaklarıyla geçınıcez artık ama seneye Allah kısmet ederse tatıl planım büyük olacak ... Bakarsın seneye bırlıkte gıderız
ohh aıle toplantınız ne güzelmıs arkadasım gıdın tabı 3 gün 3 gündür...
afıyet olsun kızlar ne ıyı yapmışsınız süper vallahı....
hoşgeldin canım..nasılsın..benm sıpa uyudu büyükte oynuyo...bende buralardayım..uyanınca kaçarım..Selam kızlar nabersiniz
Benimde dün eski işyerimden arkadaşım geldi .Baya özlemişiz birbirimizi bol bol sohbet ettik çok güzeldi .Pazarteside anneannemiz kahvaltıya çağırdı ordaydık sonrasında parka gitik .Oğluş bol bol oynadı ama malesef hava bugün rüzgarlı ve kapalı .Dışarı çıkmaya cesaretim yok heran yağacak gibi duruyor .Herzaman olduğu gibi ev işleri bana bakıyor ara ara yapıp burayada takılmayı planlıyorum inş.
ben en iyisi dana çevireyim herkes gelsinn :)) ay ne güzel olur vallaa
mrb ayşegül günaydın geçti tabi
gel çevirem kuzum sanada
ben bir kez yaptım biraz mecburen oldu bez aldım başkada bişiy almadım ben iyce iincelemden almayı sevmem de
sibelcim hadi geçmiş olsun
ay senin ki çocukları yatırıyo he ne iyi benimki beceremez öle
afiyet olsun cnm çok güzel geçti benim içince
sağloun kızlar görüşmek çok iyi geliyo