- 21 Temmuz 2009
- 889
- 0
- 43
Canım sağolasın inşallah hepimizin sütü bol olsun ve yarasın evlatlarımıza..:Saruboceq:
Maşallah kızlar sütünüz yaramış kuzularınız çok güzel kilo almış. Nazar değmesin.
Zeynep canım rezeneyi eczaneden bebek için özelmi aldınız yoksa doğal rezenemi vereceksin kızına.Bende deneyeceğim rezeneyi.. Bizimde gaz sorunumuz var malesef zinco damla kullanıyoruz ama genede rahatlayamıyor oğlum..
Maşallah canım kırkınız çıkmış. Bizimde az kaldı salı günü çıkıyor kırkımız ama biz 39. gün yıkanıp çıkıcaz. 40 sizi basmadan çıkın diyor herkes..kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun burun tıkanıklığı için doktorumuz serum fizyolojik yazmıştı. Kullanıyorum ben burun deliklerine ikişer damla damlatıp yüzüstü çeviriyorum oğlumu sonrada peçete ile temizliyorum rahatlıyor gerçekten..
teşekkürler kzılar ben de serum fizyolojik damlattım dun hep ama sırt ustu yhatırmıstım hep yuz cevirip temizlemedim kendi açıldı bugun gene tıkandı hava kruluğundan mı oluyo acaba?oy canım geçmiş olsun.amaan şu gaz olayıda amma kötü şeymiş.az daha dayanın üç aydan sonra azalıyo.yada bitio..gaz olmazsa rahat uyuyorlar canım.defne uyudumu gündüz 3-4 saat uyuyo..inşallah geçer.bu damlayı zeh yani zehra kullanıyordu çokmemnunum demişti.hata doktor bizede yazdı gazı olursa verin diye yani benimde aklımdaydı.ama gaz olmadıgı iin almadık biz...
maşallah zeynep çok iyi kilo almış.yrasın sütler kuzucuga...
bu paranox ateş düşürücü fitil oluyo sanırım...
mana gülşah maşallah.ne ettin kızı böyle way tombik vay.
uyguladıgın yöntemler çok dogru.iyi etmişsin canımbkolay gele...
hadi hayırlı olsun canım.40 çıktı demek..maalesef bende alıştıramadam emzige.sanırım artık vazgeçecegim...
oy maşallah ne güzel.iyi bari..evimiz eczane gibi herşey bulunur.kızlar yakında sizde doldurursunuz.herşey bulunmalı çcuklar için ne olacagını bilemioruz.bir anda ateşi çıkabilir .ne biem her ilacı bulundurun....
neden tıkalı.aceba ..kusuyormu yani burnundanda çıkıyorsu kalıntıdır merak etme bir kaç güne kadar kendiligindin yok olur diyecektim..geçmiş olsun canım.serumfizyoloji dene.yani eczanelerde satıan tuzlu su oluyo,burun tıkanıklıgını açıyo.damlatıyorsun ...
canım sanada geçmiş olsun...olsun canım arada bi mama ver ne olacakki.aman moraller bozulmasın...
40mız cıksa bir de birinci ayda biz d ekilo almış olsak..ben sebze meyve yemiyorum gaz yapcak diee..sütüm az olcak die de korkuyorum sonra...gazdan da cok korkuyorum ama bir aglamasına dayanamıyorm