maşallah dilanura canım.umarım gaz sorununuzu bir anönce çözersiniz..
tam bilmiyorum ama birkaç saat içinde geçiyor sanırım.hiç fark etmedim..
teşekkürler canım..
maşallah yagıza...güzel kilo almış.boyuda iyi.e emiyoda daha ne olsun...bol sütler olsun...zemuszemus
oy maşallah tombigime..
bizimde bugün 35.ğünümüz.kırkımıza az kaldı....
ah canım demekki gazı varmış kuzucugun.gaz yapıp rahatladıgına göre...
bence kendini gündüz uykusuna alıştır canım .bunlar büyüyene kadar ihtiyacın olacak gündüz uykusuna.bende gündüz uyuyamayanlardandım.ama zeyneple yorgun dura dura artık gündüz uyur olmuştum.ahhh keşke şimdi uyayabilsiem gündüz.mümükün degil...kıymetini bil vallaopuyorumnanaktan
hiç üzülma canı ne yapalım olmayansütü zorla getirecek degilsin.mamadada vitamin yokmu sanki.dert etme hiç anne sütü almayan çocuklar bile var ee onlar ne yapsın.sen iki kez bari veriyormuşsun ne güzel.damla bile olsa ver.saglıklı olsun yeter..
sizdede kabızlık sorunumu var.canım fitilden önce zeytinyagı içirmeyi dene.bunu her doktor der .faydalıdır.bir çay kaşıgı içir.günde iki kez bile olur.spoposunu sıcak suda tutabilirsin.karnına masaj yapıp ovabilirsin..poposuna zeytinyagı sürebilirsin.ilerde çatlak olmasın diye.ıkındıkça popo acıyabilir.karnını sıcak tut bide.....bunlar denenmiş tastillenmiş şeyler.korkmadan yapabilirsiniz...