zehracım.iliyorum kutuda A C D vitamini diyo.bizde ondan veriyoruz.yo ya benimki almıyo emzigi ço ugraşıyorum ama nafile çok açken bile vermeye çalıştım amam bir iki çekip atıyo.ama yılmak yok...yasakkelime
kızlar benim kız sanırım gece gündüz olayını çözdü..artık gündüzleri daha uyanık duruyo.gece iki kez kalkıyo kalkıyo amam emip yatıyo.yaklaşık 4-5 gündür böyle devam ediyo
maşallah.tabi bende rahat uyumuş oluyorum.gündüz zaten bana uyku yok sorun etmiyorum uyumamasını.ama önemli olan gece benim için...
akpak ya seni okuyunca ya bu kız çok panik biri diyorum.sakin olllll.
o göbek kanaması aglamasından degil.defnedede kanadı .ama bir igne oldu kanama durdu.bu çook normal bişey.doktora götürün o igne yapar.bu çok normal kanaması.mesela zeynepte kanamamıştı ama defnede kanadımbuna takılma...
yiyeceklere gelince herşeyi yeeee..kendini kastıkça muhtemelen elifede yansıtıyorsun.rahat ol.ben herşeyden yiyorum şimdi oturdum iki tabak kısır yedim valla.üstünede portakal suyu içtim.ohh ne kadar mutluyum karnım doydu...aksine bulgur süt yapar derler.bence yemelisin...
bazen benim kızda emerken geniriyo.daha ne ne güzel işte aradaki gazı çıkarıyo.ama sonrasındada çıkırıyo.şimdi bazı anneler sırtına çocugun vurmaya kıyamaz.canı acıyacak sanar azıcık pıt pıt yapar sonrada bunun gazı çıkmıyo derler.hayır iyi vuracaksın.biraz sese gelecek yani.anca öyle gaz çıkar.hemen çıkmayabilir hemen pes etme 10-15 dk denemelisin.sonrasında çıkmıyorsa evet gaz problemi var demektir..
daha ne diyeyim sen sor ben anlatayım.ne olur önce rahat ol...
evet çocuk büyütmek gerçekten çok zor iş.işte anneligin cennetler ayaklarınızın altında olacak sözünün nerden geldigide böylece kanıtlanmış oluyor degilmi...opuyorumnanaktan