2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizde gidicez bu hafta eşim işini ayarlasında kaç kilo oldu merak ediyom

kızlar bizim ev sahibi defneye salıncak almış hediye.pek hoşuma gitti.salıncagı düz yapıp yatak gibi yapıp içine yatagını döşedimkaydirigubbakcemile3 çok güzel salıncaklı yatak oldu .şimdi onda uyuyo.oturmaya geldiginde ne güzel.hem salıncak olup sallanır.hem yemek yerken rahat olur hemde uyur.uyy ne pratikmişş....sırnaşık şey

kızlar bizim ev sahibi defneye salıncak almış hediye.pek hoşuma gitti.salıncagı düz yapıp yatak gibi yapıp içine yatagını döşedimkaydirigubbakcemile3 çok güzel salıncaklı yatak oldu .şimdi onda uyuyo.oturmaya geldiginde ne güzel.hem salıncak olup sallanır.hem yemek yerken rahat olur hemde uyur.uyy ne pratikmişş....sırnaşık şey
oh süpermişya:lepi:

meraba bayanlar bende 1 şubat doğumlu dilanurun annesiyım:))kızım sağlıklı bir şekilde kollarımda rabbime sonsuz şükürler olsun bugün aşımızı yaptırdık 4.500 gr olmuş kilomuz boyumuzda 53 cm ama çoook gaz problemimiz var teyzeleri geceleri 2-3 kadar uyuyamıyor bugün doktora getirdim zinco kullanıyordum daha etkili bir bitkisel surup verdi fitil verdi inş. iyi gelir kızıma ağlamasına hiç dayanımıyorum çok kasıyor kendini bende yediklerime dikkat ediyorum gaz için bende birşeyler içiyorum ama nafile kızımdada var inş. sizlerde yoltur olmaz...

kızlar yediklerimiz nezaman sütegeçiyo bilginiz varmı

kızlar şeyma çok huzursuz neyi var anlamıyom uyumuyo hiç ıkınma felanda yok nazar oldu yawrum
canım kucagına al belkı sadece ılgı ıstıyodur senın sıcaklıgını hıssetmek ıstıyodur...
ben kucagıma alıyorum.amaan zeynepte alışmıştı kucaga.ne yapayım bu benim son çocugum.onuda alıyorum.hatta alıştı diyebilirim.evet ilerde çok zor oluyo.hem agırlaşıyorlar kucakta taşıması zor oluyor.ama sevgini göstemeninde en güzel yanı onu kucaga almak....

ıkınmak o an kaka yapmak isteyipte yapamamadan.yada gaz sancasından.yada uykusu gelip dalamamaktan,çok sıcak hissedebilir kendini,veya tersi.bir sürü neden olabilir.ama kucagına alıp huzursuzlugu gidiyorsa..nazındandırzemuszemus

zeynebe söyledigim şeyler olabilir.ne bileyim canım.kucagına al bakalım ne yapıyor..
dogru dıyosun. herkes aman alma sakın dıyor kızıyorlar karısıyorlar gorursun sen dıyorlar sınır oluyorum bende... napıyım o aglarken popomu kırıp yerımde mı oturıyım kafamçokkarıştı
slm kızlar bız şimdi oglumla ılk aşımızı olduk geldık cok agladı yavrum ya kıyamam ona
neyse hersey yolundaymıs hersey ıyı doktor teyzemız cok sevdı oglumu..
benım oglan iri kemıklıymış.kılolu degıl ama iri dedı doktorumuz
boyumuz 55 cm olmus,1 kılo almış bu ay cok memnun kaldı doktorumuz
sızde ne var ne yok hanımlar
ya bu arada doktor bıze gaz sancısı ıçın bısey vermeyı tavsıye etmıyorum dedı ve bısey yazmadı yaaa
oyyy masallahh sutun yaramıs ne guzel...
kızlar bizim ev sahibi defneye salıncak almış hediye.pek hoşuma gitti.salıncagı düz yapıp yatak gibi yapıp içine yatagını döşedimkaydirigubbakcemile3 çok güzel salıncaklı yatak oldu .şimdi onda uyuyo.hoturmaya geldiginde ne güzel.hem salıncak olup sallanır.hem yemek yerken rahat olur hemde uyur.uyy ne pratikmişş....sırnaşık şey
oh ne guzel gule gule kullanın... bızde tıtresımlı ana kucagı alıcaz karar verdık ıns ısımıze yarar...

sagol canım guzel seyler warmıs :lepi:

Selam kızlar bizde dün aşımızı olduk doktor teyzemize kontrole gittik.
Oğlum 900 gr almış boyumuzda 55 cm. olmuş 5 cm uzamış maşallah..:nazar:
Doktorumuz ayda 500 gr ve üzeri alıyorsa sütün yarıyor demektir dedi.
Bebişleri az kilo alan arkadaşlar üzülmesin ayda 500 gr. kadar normalmiş. Mama vermeye gerek yokmuş.

Bebişleri az kilo alan arkadaşlar üzülmesin ayda 500 gr. kadar normalmiş. Mama vermeye gerek yokmuş.

maşallah yağız bebeğe nazar değmesin sütün bol olsun inşallahhh :nazar:

slm kızlar bız şimdi oglumla ılk aşımızı olduk geldık cok agladı yavrum ya kıyamam ona
neyse hersey yolundaymıs hersey ıyı doktor teyzemız cok sevdı oglumu..
benım oglan iri kemıklıymış.kılolu degıl ama iri dedı doktorumuz
boyumuz 55 cm olmus,1 kılo almış bu ay cok memnun kaldı doktorumuz
sızde ne var ne yok hanımlar
ya bu arada doktor bıze gaz sancısı ıçın bısey vermeyı tavsıye etmıyorum dedı ve bısey yazmadı yaaa

meraba bayanlar bende 1 şubat doğumlu dilanurun annesiyım:))kızım sağlıklı bir şekilde kollarımda rabbime sonsuz şükürler olsun bugün aşımızı yaptırdık 4.500 gr olmuş kilomuz boyumuzda 53 cm ama çoook gaz problemimiz var teyzeleri geceleri 2-3 kadar uyuyamıyor bugün doktora getirdim zinco kullanıyordum daha etkili bir bitkisel surup verdi fitil verdi inş. iyi gelir kızıma ağlamasına hiç dayanımıyorum çok kasıyor kendini bende yediklerime dikkat ediyorum gaz için bende birşeyler içiyorum ama nafile kızımdada var inş. sizlerde yoltur olmaz...

KOCAMAN KOCAMAN MASALLAH BEBISLERE.
Yavas yavas büyüyolar yavrularimiz aman Allah nazarlardan korusun hepsini:nazar:

akpak merhaba.ben mart annesi silver hatırladın mı bilmiyorum.sanırım doğum yapmışsın gözün aydın Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah.nasıldı doğumun zor oldu mu?

hatırladım canım. sağol darısı başına :lepi:
doğumum sezeryan oldu. hayırlısı ne yapalım hiç istemedim ama kısmet işte.
sen ne yaptın nasıl gidiyor az kaldı?

X