- 16 Ocak 2010
- 5.227
- 153
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar naneyi bende tavsiye ediyorum.biz sürekli veriyoruz.burak geceleri hiç uyumuyo sabaha kadar nöbetteyiz.sürekli meme emmek istiyo.gazını çıkaramıyo.sonra altına yapıyo.tekrar acıkıyo.gecemiz bu şekilde bitiyo.sizinkiler gece ne durumdalar ya.
aynı durumdayız wallahı gunduz melek gece bı baska tur oluyo bızım cadaloz kafamçokkarıştı
walla mınnos ıyıde anası fecı... basım catlıyo yorgunluktna uykusuzluktan gunduzlerı cok uyuyamıyorum yatsamda uyku tutmuyor gecede malum ıpek uyutmuyor bı gun bayılıp kalacam bı yerde ondan korkuyorum...benimkide bazen kusuyo amaçok gazlı hiç uyumuyoruz geceleri nöbetteyiz prematüreolduğu için korkuyorumda ama bende rezene çayı ile nanneyi deneyecem zinco veriyodum bende.
sizler nasılsınız kızlar.benim şaftım kaydı gündüz uyuyamıyorum gece uykusuz hasta olucam diye korkuyorum.ama çok mutluyum yinede oğluşum büytün zamanımı alıyo.memeyi emmiyodu hastanede biberona alıştığı için alıştırmaya başladım inşallah emerde artar sütüm çocuğumun rızkı sizin minnoşlar nasıl.
yav benimkide öle ha bi yere gidelim uyuyo sakin duruyo tam nazarlık eve geliyoz tam yatacaz gözler faltaşı zeynepçim bana nöbete hazır ol diyo
walla mınnos ıyıde anası fecı... basım catlıyo yorgunluktna uykusuzluktan gunduzlerı cok uyuyamıyorum yatsamda uyku tutmuyor gecede malum ıpek uyutmuyor bı gun bayılıp kalacam bı yerde ondan korkuyorum...
hehe aynen... ewe mısafır gelsın bızımkı melek... dıyolar ne uslu bebek dıye. onlar gıtsın 10 dk sonra baslıyo cadalozluk saatlerımız kafamçokkarıştı
benim gibi çok var galiba ama ben yine anlatıyım
sütüm yetmiyooooo
sürekli meme istiyo, bir memeyi içip bitiriyor diğer memeyi de istiyor onu da bitiriyor daha da ağlıyor.
3 saat memede duruyor yine doymuyor. mama verecem galiba, hiç istemiyorum mama vermeyi senağlama
iştahım da yok sürekli su içiyorum süt olsun diye pek yemek yiyemiyorum. bi de gaz olacak diye herşey yasak zaten. portakal bile yiyemiyorum elma yiyemiyorum ki ben yemekten çok meyve yerdim önceden. gaz yapmayan meyve var mı kızlar...
bazen oturup ağlıyorum annem gelip "yine nefise mi geldi" diyor. bazen lohusa depresyonuna doğru yol alıyorum
zehrecım ben ne yaptıysım aldıramıdım emzigi.arada bi yine tepiyorum agzına uykuda bile olsa uyanıp diliyli tepiyo..bu multi-tabs ne biz kullanmıyoruz.d vitamini kullanıyorum damla...
oy allah kabul etsin canım.bizede 8 gün var..
ellerine saglık çok güzel anlatmışsın hepsine katıloyorum..
hadi kurtuldunuz.allah analı babalı büyütsün...
allah kabul etsin canım.sende benim palından gidiyorsun.defne dogdugunban bu yana planlı gidiyorum.eşim eve gelince yarının yemegini yapıyorum.kızlarla eşim ilgileniyo.ütü ev temizliginide hafta sonu yapıyorum.şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çom şükür.kayınvalideninde gittignine çok sevindin.insan yalnız kalınca daha iyi işin üstesindin geliyo...
canım ısrarcı olma sütün yetmedgini kendince yorumlama doktor kilosuna bakarak sana yetip yetmedigini söyler yetmiyorsa ne yapalım mama ver.mamadada her vitamin var biliyosun.o yeterki doysun iyi olsun.
inanın kendimi zeynepte bile hiç gaz olacak aman dur şunu yemeyeyim demedim kızlar.ben dogumumum üçüncü günü kuru fasulye yedimkaydirigubbakcemile3 valla.ama benim kızda gaz sorunu hiç olmadı maşallah.sabahları iki bardak portakal suyu içiyorum.süt içiyorum.sütlaç yapıyorum.bence kendenizi stres yapmayın ne kadar kanınsan o kadar seni bulur şanssızlıklar..
aaa kızlar bu arada eltımden aldıgım yenı bı formulu paylasıyım sızle. gaz ıcın azcık suya goz kararı nane koyun dınlendırın sutunuzun sıcaklıgında ılıstırın suyu kasıkla ıcırın. ben 2 gundur yapıyorum gercekten ıse yaradı. bı kahve fıncanının hemen hemen yarısı kadar belkı daha az ıcme suyunu kaynatın ılıstırın. kendı sutunuzun sıcaklıgına geldıgınde goz kararı nane ekleyın ıcıne. cok olmasın. 1 cay kasıgı tepeleme falan. dınlendırın suzun kasıkla ıctıgı kadarını ıcırın. ben 2 gundur ıcırıyorum hemen artından da kucagıma yuz ustu yatırıp sırtını sıvazlıyorum hemen cıkarıyo gazını.
benimkide bazen kusuyo amaçok gazlı hiç uyumuyoruz geceleri nöbetteyiz prematüreolduğu için korkuyorumda ama bende rezene çayı ile nanneyi deneyecem zinco veriyodum bende.
sizler nasılsınız kızlar.benim şaftım kaydı gündüz uyuyamıyorum gece uykusuz hasta olucam diye korkuyorum.ama çok mutluyum yinede oğluşum büytün zamanımı alıyo.memeyi emmiyodu hastanede biberona alıştığı için alıştırmaya başladım inşallah emerde artar sütüm çocuğumun rızkı sizin minnoşlar nasıl.
arkadaşlar 25 şubat saat 20:25 itibariyle biz de mucizemize kavuştuk :)) meleğimiz bizimle artık :))
bizimkinin günü gününe tutmuyor daha 9 günlük olduğu için galiba hiçbir düzenimiz yok. ben de düzelemedim gaz sancım oluyor bebişle birlikte :1ninca:slm kızlar naneyi bende tavsiye ediyorum.biz sürekli veriyoruz.burak geceleri hiç uyumuyo sabaha kadar nöbetteyiz.sürekli meme emmek istiyo.gazını çıkaramıyo.sonra altına yapıyo.tekrar acıkıyo.gecemiz bu şekilde bitiyo.sizinkiler gece ne durumdalar ya.
Canım aynı şeyi ben yaşadım sürekli emmek istiyordu oğlum eşimde dahil herkes sütümün yetmediğini düşündü birkaç kez mama bile verdik. Ama tartıldığında kilosu güzel çıktı yani sütüm yarıyormuş. Sonraları moralim düzelince sütümde artmaya başladı. moralini yüksek tut her emzirme sonrası birşeyler atıştır. Ayşegül'ün dediği gibi sakınan göze çöp batarmış. Bana bulgur pilavı ve ayva (tatlısı veya kompostosu) çok süt yapıyor.
Yinede yetmezse sütün mama verirsin sütüne ilaveten. Doktorun söyler zaten sağlıkla doğdular ya büyüyecekler inşallah annesi.
hanımlar bebekleriniz hayırlı avlat olur inşa llah
erkeke kardeşim yurt dışında yaşıor eşide yabancı 28 şubatta doğum yaptı ...
kardeşime bebk kaçkilo doğdu dedim 3700 gr ve 56 cm dedi ...tercüman öyle söylemişl kız çocuğu için çok uzun bouylu dedğilmi ?
56 cm bebek olurmu ? kardeşim çok mutlu şimdi ona olmaz canım 56 cm dedğildir demk istemedim ?
gelin hanımı henüz görmedik iri yarımısıdr bilmiyoruz ama yineda ban boyunu yanlış söylemişler gibi geldi?bu kadar uzun boylu doğabilirmi bebek ben hiç duymadımda ...
Bu süt yetmeme mevzusu benimde sürekli kafamı kurcalıyor her geçen gün daha çok ve daha sık emmek istiyor şu an için yeterli sütüm ama emme oranıyla birlikte artar mı dersiniz kızlar ??
Sürekli atıştırıyorum..Zaten emzirir emzirmez bayılcak gibi acıkıyorum hemen mutfağa koşuyorum Su,süt,çorba,komposto ayva ağacı çıkacak artık içimde yani daha fazla yiyip içmem pekte mümkün değilyerimseniben
İnşallah emdikçe artar CADIARZU
Göğüs uçlarınız ne alemde kızlar benimkiler çok kötü oldu ya ..Emdikçe düzelir diyolardı ama daha çok acımaya başladı.Krem kullanınca birazda olsa rahatlıyor ama kremde sürekli yıka filan zor oluyor..Her an emmek isteğiyle karşı karşıya kalınabiliyorkaydirigubbakcemile3
hanımlar bebekleriniz hayırlı avlat olur inşa llah
erkeke kardeşim yurt dışında yaşıor eşide yabancı 28 şubatta doğum yaptı ...
kardeşime bebk kaçkilo doğdu dedim 3700 gr ve 56 cm dedi ...tercüman öyle söylemişl kız çocuğu için çok uzun bouylu dedğilmi ?
56 cm bebek olurmu ? kardeşim çok mutlu şimdi ona olmaz canım 56 cm dedğildir demk istemedim ?
gelin hanımı henüz görmedik iri yarımısıdr bilmiyoruz ama yineda ban boyunu yanlış söylemişler gibi geldi?bu kadar uzun boylu doğabilirmi bebek ben hiç duymadımda ...