2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bastan başlıyk krizim

ben 8 haftalık gebişim cok bulantım var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin bulantın hiç olmadı ki numaracı, hatırlıyom bozuk eti pufları götürüyordun-aramızda kalsın bayılırım pufa-

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

kızlar açılmaya bi aletle bakıyo doktorlar
doğumu normal yapabilir misiniz ona da bi, eldiven giyiyo iki parmağıyla bakıyo
tecrübeyle sabittir

ay bi doğursak da rahatlasak bu ne ya böyle çatal bacak bacanak, el sokmalar falan...

özel işim yok hayatım ortalarda yoktu gece olunca cıkar diyordum düştün sende piyasaya

aynen
dün gece gelmedim bitek aşkitom merak etmiş
daha da kimse sormamış küstüm

dün gece tv de kaldım
haber türkte teke tek e takıldım 3 e kadar

anam kızlar ne kadarhızlısın yaaa hızınıza yetişemiyom vallaha daha topikten çıkalı 3 saat oldu yeni topik bile açılmış benim endense ayaklarım şişmeye başladı bilgisayarın başında oturamıyorum fazla e malum bide okula giden çocuğumda var ama işin garibi yatıp uyyamıyorumda artık doğırıcam sanırsam normal doğum yapacak olan arkadaşlar o aletle bakılma olayına hatırladığım kadarıyla tuşe deniyodu ya aletle yadadoktor eliyle bakıyo banadailk doğumda yapmıştı doktorum elini sokmuştu resmen rahiminde hiç açılma yok demişti ama çok acı veren bi olay değil panik yapmamak lazım okadar relaxxx:kedi:

bacaklı masa varya
oturuyon bacanakları acıyon
doktorrda ordan bakiii
ufaklıklara kaydirigubbakcemile3

pek ci acıklamalı oldu herhal :roflol:
evett çok açıklayıcı oldu canımalkisalkisalkis ona ben cıkmıstım oncedenkaydirigubbakcemile3
kızlar açılmaya bi aletle bakıyo doktorlar
doğumu normal yapabilir misiniz ona da bi, eldiven giyiyo iki parmağıyla bakıyo
tecrübeyle sabittir

hmm kolaymıs bende korktum elıyle hıc bakmadı doktor ama aletle bakmıstı kaydirigubbakcemile3 acımaz sanırsam

ne gülüyon kızım 30. haftamda doktora vajinam acıyo diyeceğime kemiklerim acıyo dediydim o da aletle baktı:gitme:

yokk gııı doğru banada ilk aletle sonra parmaklarıyla baktıakannehir .bilenler biliyor gibisnden güldüm ben sırnaşık şey

kızlar yaa benım sag gogsumun altında sureklı bır acı sankı bıcak saplanıyormus gıbı sureklı agrıyor gecen doktora gıttıgımde orda kızımın popişi vardı sanırım aynı yerınde duruyor hala sızce neden sureklı acıyor orası elımle dokundugumda bıle acıyor cok kotu bır sey

ya kızlr buarada biz oğlanın ismi çağanmı olsun yoksa birkanmı birtürlü kararveremedik gerçi biz hiçbişiye kararveremedik daha bağlatcammı bağlatmıycammı ona bile kararverebilmiş değilim ben bu kararsızlıkla doğuma giderim allah sonumuzu hayır etsin artık herşeyi allaha havale ettim kocişte yattı uyudu yarın ayın beşi banka çok yoğun olcak bağlatalımmı bağlatmayallımı muhabetti çekemicem karıcım dedi oğlumda bende babamla yatcam dedi işin kötüsü oğlanı servise verdim bu seferde kapının öününde kazı başladı gene köşeye kadaroğlanı taşıyorum yarın birsürü iş var temizlik yapılcak evde benim elim kolum kalkmıyo vah bana vahhh beni anam bugünler içinmi doğurdumafoldumben

culi

dr işini ne yaptın
yarın pendik şifaya haftayada medipole rand aldım
esas medipolde doğurmak istiyom ama anca bi hafta sonrasına yer buldum
şimdi bu hafta gelirse diye yarın diğerine gidicem

ay bi doğursak da rahatlasak bu ne ya böyle çatal bacak bacanak, el sokmalar falan...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evett çok açıklayıcı oldu canımalkisalkisalkis ona ben cıkmıstım oncedenkaydirigubbakcemile3

hmm kolaymıs bende korktum elıyle hıc bakmadı doktor ama aletle bakmıstı kaydirigubbakcemile3 acımaz sanırsam

bende bir kere cıkmıstım şimdi hatırladım
bende bi kızlık zarı vardı esnedikçe esniyordu :roflol:
rahatsızlık verince doktora gittim
o aletin ağzını sonuna kadar actıda anca yırtıldı deyus :roflol:

kızlar yaa benım sag gogsumun altında sureklı bır acı sankı bıcak saplanıyormus gıbı sureklı agrıyor gecen doktora gıttıgımde orda kızımın popişi vardı sanırım aynı yerınde duruyor hala sızce neden sureklı acıyor orası elımle dokundugumda bıle acıyor cok kotu bır sey

ben onu tam 4,5 aylıkken yaşamaya başladım daha 10 -15 gün oldu kurtulalı öyle çekcen canım benim göbüş indi aşağı az rahatladım birde iştahım arttı ki sorma

o acıyı çok iyi bilirm ben kaç dokotr gezdim .kemik kırılmış gb yanıyor batıyor üff dayan canım az kaldı seninde

çok mu seviniyon benimki dün sabah indi bile doğurcam diyedelikafadulden

tabi kızım kaynonoş demek yemek demek rahat demek para demek yuppiiii

ya kızlr buarada biz oğlanın ismi çağanmı olsun yoksa birkanmı birtürlü kararveremedik gerçi biz hiçbişiye kararveremedik daha bağlatcammı bağlatmıycammı ona bile kararverebilmiş değilim ben bu kararsızlıkla doğuma giderim allah sonumuzu hayır etsin artık herşeyi allaha havale ettim kocişte yattı uyudu yarın ayın beşi banka çok yoğun olcak bağlatalımmı bağlatmayallımı muhabetti çekemicem karıcım dedi oğlumda bende babamla yatcam dedi işin kötüsü oğlanı servise verdim bu seferde kapının öününde kazı başladı gene köşeye kadaroğlanı taşıyorum yarın birsürü iş var temizlik yapılcak evde benim elim kolum kalkmıyo vah bana vahhh beni anam bugünler içinmi doğurdumafoldumben
cadaloz ölmüşün de haberin yok kı senin

samsunlular cuma 1 de buluşuyo gitçen mi

yarın pendik şifaya haftayada medipole rand aldım
esas medipolde doğurmak istiyom ama anca bi hafta sonrasına yer buldum
şimdi bu hafta gelirse diye yarın diğerine gidicem

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende bir kere cıkmıstım şimdi hatırladım
bende bi kızlık zarı vardı esnedikçe esniyordu :roflol:
rahatsızlık verince doktora gittim
o aletin ağzını sonuna kadar actıda anca yırtıldı deyus :roflol:

:1shok:

haftaya kaynonoşum geliyor yaşasınnnnhihoyyyt

benimde annemde kaynanamda hazır tüfek benden haber bekliyolar gel desede gelsek diye bende dedim şu temizlik faslım bitsin öyle gelirsiniz dedim şimdide önce hangimiz gelelim diye soruyolar bende ikinizde gelin dedim napıyım aslında bana kalsa tek annemi istiyorum ama kaynanamda heves ediyo gelsin barikaydirigubbakcemile3

anam ben yatıyom kızlar sırtım delindi yaa bu sefer kendim yatıyommirmirmirmir kaynanm derin uykularda uyanmadıda demkki dalması lazım gidyım yatıyım bnde az dinlenyım .iyi geceler gece kuşları yarın görüşürük

benimde annemde kaynanamda hazır tüfek benden haber bekliyolar gel desede gelsek diye bende dedim şu temizlik faslım bitsin öyle gelirsiniz dedim şimdide önce hangimiz gelelim diye soruyolar bende ikinizde gelin dedim napıyım aslında bana kalsa tek annemi istiyorum ama kaynanamda heves ediyo gelsin barikaydirigubbakcemile3

hepisine yer var gelin anacıkları gelinkaydirigubbakcemile3

X