- 28 Şubat 2010
- 312
- 0
beril ben 40 ından sonra tekrar anne oldum canım.eşim emekli oldu ve bebeğe ben bakarım bir tane daha yapalım dedi ben de tmm seni mi kırcam dedim ve doğurdum 3. yü.ama hamileliğim çok zor geçti.dr lar haklı yani 35 e kadar doğurmak gerekiyor aslında.neysa hayırkısıyla doğurdum.darısı bebek isteyenlere inşallah.torun gibi oluyor valla.hadi ben genç duruyorum ama eşim çocuk bahçesine götürdüğünde torunmu diye soruyorlarmış.ben arı sütü filan vermiyorum.fakat arada polivit şurup veriyorum.iştahını açıyor.2-3 günde bir de mamasına bal karıştırıyorum.cantanelerim cnm sen kaç yaşındasın?maşşallahh sana ne kadar güzel 3 çocuk annesisi.bende aslında aslen aydınlıyım datçada oturuyorum.sende arı sütü veriyomusun cnm?bal falan?
ben kadriye canım.evt.doğru hatırlıyorsun benim kız 7 ay boyunca kustu ve pek kilo alamadı.kan ilacını kestim kusması da geçti ve kilo almaya başladı.senin bebek nasıl?kilosu iyi mi?cantaneleim sen facede kimdin?
çıkaramadım...
yanlışmı htırlıyorum bilmiyorum ama senin kızda zayıftı değilmi
maşallah bayağı kilo almış
devam maması hangisini kullanıyorsun nasıl kilo aldırdın böyle?
smhsmh benim kız da tam tersi ne zaman süpürge açılsa deliriyor peşinden koşuyor resmen..daha ev süpürebildim bizim oğlan süpürgeyi ittirdi peşimden ayrılmadı
toz alıyımda silmesi artık uyuyunca yoksa kovaya girmeye veya viledaya ellemeye çalışıyo
nedense temizlik yapmaktan hoşlanmıyorummmmmm
jjuliet ben ne zaman kan ilacını ve multitab diye bir vitamin damlası vardı onu kestim benim kızın kusması durdu.bi kaç gün verme dene bakalım kesilecek mi kusması?iyidir sivricim yok yaramazlık...
1 yas sonrası veriliyor ama belli dozları var sürekli verilmiyor diye biliyorum ben.....
hala kan ilacı kullanan varmı..biz hiç kan damlası kullanmadık kusuyordu cünki..ama 1 yas kontrolünde kan 10.2 cıktı surup yazdı onuda iiçmedi... bol demir içeren yicekler vermeye calıstım vede inek sütünü azalttım ama uzun zamandır ağzına lokma koymadığı için kan surubunu vermeye basladım portalak suyuyla içebiliyor şimdi... sorum su..kakası cok değişik oluor içtiği gün cok fazla kaka yapıyor ve koyu renkli dün vermedim mesela normaldi...acaba kan ilacının bunu yapması normalmi sırtına kadar cıkıyor kakası...
hşg.nasılsın?bebiş nasıl?işte geldim burdayıım
aslında ben seni bayağı zayıflamış görüyordum face deki fotolarda..napalım hacı keyfimizden kg almadık veletler bizi bu hale getirdi :):):):)):
yerim ben o buğlem kızın tamam diyen ağzını...kızlar dün buğlem hadi kızım uyuyalım dedim tamam dedi allahım o ağzını öpesim içime sokassım geldi o kadr net tamam dediki bayıldım hala kulaklarımda sesi
hşg.nasılsın?bebeğin nasıl?bizde geldikk
maşallah canım.benimki de yaşını karşıladı.darısı yürümeyenlerin başına inş.onlar da yürür bir an önce.selam kızlar burda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim
hepinizi öpüyoruz
benim kuzu da baba aba mama meme diyor canı isterse de ane diyor.o kadar...bugün de eline yeşimin gönderdiği oyuncağın üzerindeki telefonu almış kulağına götürüp kendince telefonda konuşuyor.yiyesim geldi öyle görünce.anlamsız anlamsız sesler çıkarıp durdu telefon kulağındayken..kızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
slm.canım.nasılsın?bebek nasıl?selam kızlar,kk ya dönüş mü yaptınız?sizi burda gördüğüme çok sevindim
slm..aayyy yaşasın sonunda herkes burada yaaaa....
maşallah canım.öyle öyle konuşacaklar..ege nin en çok kullandığı kelimeler "hadi" ve "gel".. onun dışında kendince söyledikleri de şunlar..
kedi&kuş - bu ikisi için pıslar gibi bir ses çıkarıyor
saat - "da" kısa bir da sesi
orda - yine "da" ama bunda sanki başında bir hece söylemiş gibi es veriyor..
bitti & gitti - "ti" diyor, bunda da başında bir es var.. eller yok der gibi açılmışsa bitti demek, açılmadan söylenirse gitti demek
daha anne - baba demiyor maalesef.. ama hemen hemen söylenen herşeyi anlıyor.. en çok sevindiğim şey de bir şeyi yerine koyalım diyince yapması..
ben kendi yediklerimizden veriyorum artık...slmm kalabalıklaşmış burası ne gzüell.kahvaltıya tahin koyuyormusunuz?ben kabız ediyor diye biliyorum vermiyorum bizim biraz kabızlık problemimz varda malesf..kızlar akşamları kendi pişirdiklerinizden veriyomusunz ben salçalı tuzlu diye vermek istemiyorum siz napıyosuz
benimki de 5 ay zar zor emdi mamayla beraber idare ettik.çok özeniyorum hala anne sütü veren annelere ...egeye maşllh nazar değmesin yakışıklıya formül süt vermediysen sağıp mı bıraktın irem'cim ?
buğelm devam sütü kullandı 9.ayda anne sütünü bıraktı zaten
akşamları ne yersek oda yiyor dedğin gibi öğlen çorabsı
meyvesi vs derken yemek yemeye alışıyor
slm oferta.burası daha samimi sanki...ben de çok sevindim..
bende geldimmmm yazılanları okudum şimdi bitti ayy çok sevindim buraya dönüş olmasına zaten hep bakıyordum bundan sonra burdayım süperrr
hşg..bende geldiiim selamlarrr
slm..herkese merhaba buraya taşınmışsınız
bende eldim ama kimse yokkk
slm esracım..