2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cantanelerim cnm sen kaç yaşındasın?maşşallahh sana ne kadar güzel 3 çocuk annesisi.bende aslında aslen aydınlıyım datçada oturuyorum.sende arı sütü veriyomusun cnm?bal falan?
beril ben 40 ından sonra tekrar anne oldum canım.eşim emekli oldu ve bebeğe ben bakarım bir tane daha yapalım dedi ben de tmm seni mi kırcam dedim ve doğurdum 3. yü.ama hamileliğim çok zor geçti.dr lar haklı yani 35 e kadar doğurmak gerekiyor aslında.neysa hayırkısıyla doğurdum.darısı bebek isteyenlere inşallah.torun gibi oluyor valla.hadi ben genç duruyorum ama eşim çocuk bahçesine götürdüğünde torunmu diye soruyorlarmış.ben arı sütü filan vermiyorum.fakat arada polivit şurup veriyorum.iştahını açıyor.2-3 günde bir de mamasına bal karıştırıyorum.
cantaneleim sen facede kimdin?
çıkaramadım...

yanlışmı htırlıyorum bilmiyorum ama senin kızda zayıftı değilmi
maşallah bayağı kilo almış
devam maması hangisini kullanıyorsun nasıl kilo aldırdın böyle?
ben kadriye canım.evt.doğru hatırlıyorsun benim kız 7 ay boyunca kustu ve pek kilo alamadı.kan ilacını kestim kusması da geçti ve kilo almaya başladı.senin bebek nasıl?kilosu iyi mi?

daha ev süpürebildim bizim oğlan süpürgeyi ittirdi peşimden ayrılmadı
toz alıyımda silmesi artık uyuyunca yoksa kovaya girmeye veya viledaya ellemeye çalışıyo
nedense temizlik yapmaktan hoşlanmıyorummmmmm
smhsmh benim kız da tam tersi ne zaman süpürge açılsa deliriyor peşinden koşuyor resmen..
iyidir sivricim yok yaramazlık...
1 yas sonrası veriliyor ama belli dozları var sürekli verilmiyor diye biliyorum ben.....

hala kan ilacı kullanan varmı..biz hiç kan damlası kullanmadık kusuyordu cünki..ama 1 yas kontrolünde kan 10.2 cıktı surup yazdı onuda iiçmedi... bol demir içeren yicekler vermeye calıstım vede inek sütünü azalttım ama uzun zamandır ağzına lokma koymadığı için kan surubunu vermeye basladım portalak suyuyla içebiliyor şimdi... sorum su..kakası cok değişik oluor içtiği gün cok fazla kaka yapıyor ve koyu renkli dün vermedim mesela normaldi...acaba kan ilacının bunu yapması normalmi sırtına kadar cıkıyor kakası...
jjuliet ben ne zaman kan ilacını ve multitab diye bir vitamin damlası vardı onu kestim benim kızın kusması durdu.bi kaç gün verme dene bakalım kesilecek mi kusması?
işte geldim burdayıım
hşg.nasılsın?bebiş nasıl?

napalım hacı keyfimizden kg almadık veletler bizi bu hale getirdi :):):):)):
aslında ben seni bayağı zayıflamış görüyordum face deki fotolarda..

kızlar dün buğlem hadi kızım uyuyalım dedim tamam dedi allahım o ağzını öpesim içime sokassım geldi o kadr net tamam dediki bayıldım hala kulaklarımda sesi
yerim ben o buğlem kızın tamam diyen ağzını...
hşg.nasılsın?bebeğin nasıl?
selam kızlar :KK16: burda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr :nazar::KK74:
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim :KK1:
hepinizi öpüyoruz :KK71:
maşallah canım.benimki de yaşını karşıladı.darısı yürümeyenlerin başına inş.onlar da yürür bir an önce.
kızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
benim kuzu da baba aba mama meme diyor canı isterse de ane diyor.o kadar...bugün de eline yeşimin gönderdiği oyuncağın üzerindeki telefonu almış kulağına götürüp kendince telefonda konuşuyor.yiyesim geldi öyle görünce.anlamsız anlamsız sesler çıkarıp durdu telefon kulağındayken..
selam kızlar,kk ya dönüş mü yaptınız?sizi burda gördüğüme çok sevindim:KK16:
slm.canım.nasılsın?bebek nasıl?
aayyy yaşasın sonunda herkes burada yaaaa....:KK8::KK8::KK8::KK8::KK62:
slm..
ege nin en çok kullandığı kelimeler "hadi" ve "gel".. onun dışında kendince söyledikleri de şunlar..
kedi&kuş - bu ikisi için pıslar gibi bir ses çıkarıyor
saat - "da" kısa bir da sesi
orda - yine "da" ama bunda sanki başında bir hece söylemiş gibi es veriyor..
bitti & gitti - "ti" diyor, bunda da başında bir es var.. eller yok der gibi açılmışsa bitti demek, açılmadan söylenirse gitti demek :KK1:

daha anne - baba demiyor maalesef.. ama hemen hemen söylenen herşeyi anlıyor.. en çok sevindiğim şey de bir şeyi yerine koyalım diyince yapması..
maşallah canım.öyle öyle konuşacaklar..
slmm kalabalıklaşmış burası ne gzüell.kahvaltıya tahin koyuyormusunuz?ben kabız ediyor diye biliyorum vermiyorum bizim biraz kabızlık problemimz varda malesf..kızlar akşamları kendi pişirdiklerinizden veriyomusunz ben salçalı tuzlu diye vermek istemiyorum siz napıyosuz
ben kendi yediklerimizden veriyorum artık...
egeye maşllh nazar değmesin yakışıklıya :nazar::nazar::nazar:formül süt vermediysen sağıp mı bıraktın irem'cim ?
buğelm devam sütü kullandı 9.ayda anne sütünü bıraktı zaten
akşamları ne yersek oda yiyor dedğin gibi öğlen çorabsı
meyvesi vs derken yemek yemeye alışıyor
benimki de 5 ay zar zor emdi mamayla beraber idare ettik.çok özeniyorum hala anne sütü veren annelere ...
:KK66:

bende geldimmmm yazılanları okudum şimdi bitti ayy çok sevindim buraya dönüş olmasına zaten hep bakıyordum bundan sonra burdayım süperrr :KK66::KK76:
slm oferta.burası daha samimi sanki...ben de çok sevindim..
bende geldiiim selamlarrr
hşg..
herkese merhaba buraya taşınmışsınız :KK9:
slm..
bende eldim ama kimse yokkk:KK43:

slm esracım..

jjuliet ben ne zaman kan ilacını ve multitab diye bir vitamin damlası vardı onu kestim benim kızın kusması durdu.bi kaç gün verme dene bakalım kesilecek mi kusması?

aslında ben seni bayağı zayıflamış görüyordum face deki fotolarda..
..
bugün vermemiştim ama yine kustu kadusum.... versem bi türlü vermesem bi türlü....yemek yiyip demir alsa üzülmicem ama zaten kanı düşük bide bişi yemeyince daha da düşer diye korkuyorum
ehheeee zayıfmı gözüküyom..sevindirik oldum :KK53:

kanka biz 1 ay kadar kullandık eşim çıkarıyo zorlama dedi diye bıraktım dr 2 ay kullanın demişti oysaki aynen kaka sı kokulu koyu renkli ve günde 3-4-5 oluyo du kullanırken normal yane
]
hee iyi o zaman kanka normalde devam edeyim bende...

selammm

ne guzeldi eski gunler

herkes toplanmaya baslamis yine

hepiniz hos geldinizz...

günaydın 2010 un güzel ocak anneleri
bugün sabah biraz keyifsizim .
cumartesi işe gelmeden ben yaptırıyorum kahvaltısını malum babası beceriksiz bişey yediremiyor.bugün yine işe geç kalmıyayım diye acele acele birazda zorla yedirirken çocuğu öyle bir kustuki o küçücük ağzındannasıl o kadar şey çıktı anlamadım.kendide çok korktu çok ağladı ama onu öyle bırakıp işe gelmek zorunda kaldım eşimde annem götür o yedirsin dedim aradım şimdi gitmişler annem yeniden yediriyormuş bişeyler.
cumartesi çalışmaktan hiç bugünki kadar nefret etmemiştim.
şimdi bu kusma olayı 1-2 sürer yemek yemekten nefret eder yine ne güzel azıcık yemeye başlamıştı şimdi yine başladığımız yerdeyiz yani.

aşkitom naber....

aslıcım üzülme lütfen bence kusacağı varmıs bizde her allahın günü kusuyoruz..oluyor bunlar senin cumartesi çalısmanla alakası yok inanki

aşkitom naber....

aslıcım üzülme lütfen bence kusacağı varmıs bizde her allahın günü kusuyoruz..oluyor bunlar senin cumartesi çalısmanla alakası yok inanki

sagol julim sen nasilsin?

melisanin kolu duzeldi mi?

aslicim bence de kendini kotu hissetme

calismakla ise gelmekle alakasi yok bunun

zamanla duzelir.

bak mesela ömer pek kahvalti etmez.yani cani isterse.hele yumurta 1 2 yedim mi devamini tukurur.

hic sorun yapmiyorum.anlayabilecegi yasa gelince oturup ana ogul ne kahvaltilar yapacagiz üüü

bunun hayaliyle yasiyorummm

iyiyiz aşkitom..annemi geciricez bugün evine gidiyo ühüüüü :KK14: alısmıstık 1 haftadır zorlanıcaz şimdii...
kolumuz düzeldi tatlım..

iyiyiz aşkitom..annemi geciricez bugün evine gidiyo ühüüüü :KK14: alısmıstık 1 haftadır zorlanıcaz şimdii...
kolumuz düzeldi tatlım..

hadi bakalim allah kavustursun.

ahh bu anneler olmasa.bende 1 haftadir annemlerdeyim esim fln da burada.eve gecip ne yapicam.esim ve annem calisiyor her turlu yalnizim.iyiden iyiye alistim buraya.sende de boyle oluyor mu.evimdeyken buraya gelmek istemiyorum yani alisiyorum ya,burdayken de eve gitmeye hic niyetim yok.sanirim seyden hani arabamiz yok ya cok esya getirince malum cocukla fln cok kalinacaksa gelip gitmesi inan bir eziyet...

birde ben cabuk adapte oluyorum.

hem ben sana kustum juli,iskenderleri oturdun kendin yedin,ne vardi bana getireydin.adresi de verdim sana 2 adimlik yer.

hadi bakalim allah kavustursun.

ahh bu anneler olmasa.bende 1 haftadir annemlerdeyim esim fln da burada.eve gecip ne yapicam.esim ve annem calisiyor her turlu yalnizim.iyiden iyiye alistim buraya.sende de boyle oluyor mu.evimdeyken buraya gelmek istemiyorum yani alisiyorum ya,burdayken de eve gitmeye hic niyetim yok.sanirim seyden hani arabamiz yok ya cok esya getirince malum cocukla fln cok kalinacaksa gelip gitmesi inan bir eziyet...

birde ben cabuk adapte oluyorum.

hem ben sana kustum juli,iskenderleri oturdun kendin yedin,ne vardi bana getireydin.adresi de verdim sana 2 adimlik yer.

valla su an moralim cok bozuk dokunsalar ağlıcam anneeemmm gittiii :KK14: bazen diyorum ki keşke ailemden uzağa evlenmeseydim pişman oluyorum resmen.... :KK14:

benim hiç evde durasım yok bugün ablama yani görümceme gecicem yarın dönerim hafta içide kardesim gelip 1 hafta kalacak..biz yanlız kalınca evde cok sıkılıyoruz kalabalığı seviyoruz...

ben iskender yemedim bi kere hanıımmmm:KK53: diyetteyim hıhhhhh:KK19:

mrb kızlar baya oldu buralara takılmayalı bi uğrayım dedim keyifler iyidir umarım...:KK51:

valla su an moralim cok bozuk dokunsalar ağlıcam anneeemmm gittiii :KK14: bazen diyorum ki keşke ailemden uzağa evlenmeseydim pişman oluyorum resmen.... :KK14:

benim hiç evde durasım yok bugün ablama yani görümceme gecicem yarın dönerim hafta içide kardesim gelip 1 hafta kalacak..biz yanlız kalınca evde cok sıkılıyoruz kalabalığı seviyoruz...

ben iskender yemedim bi kere hanıımmmm:KK53: diyetteyim hıhhhhh:KK19:
haklısın valla jjuliet.. benim de annemler balıkesirde diye izmirden buraya taşındık.ama asıl önemli olan eşinle mutlu olman.herkes yerinde sağ olsun, mutlu olsun..
selammm

ne guzeldi eski gunler

herkes toplanmaya baslamis yine

hepiniz hos geldinizz...

sen de hşg..

cantanelerim haklısın önemli olan mutluluk ama ailem de yanımda olsaydı daha daha mutlu olurdum..

diona nasılsın..güzel kızın nasıl:KK12:

kızlar bıldırcın yumurtası veren varmı aranızdaaaa

bende hep soru soruyo gibi oldum ama sizleri taıdıkça muhabbette daha aktif olacağımmm

bende hep soru soruyo gibi oldum ama sizleri taıdıkça muhabbette daha aktif olacağımmm

Bıldırcın yumurtasında östöjen hormonu var dedi doktorumuz ve önermedi ayrıca besleyicilik açısından tavuk yumurtasından daha üstün olduğu kanıtlanmamış o yüzden hiç vermedim

Ben geldim ama kimsecikler yoook.
Özlemişim ben burayı ama ne çok değişiklik olmuş zorlandım mesaj yollarken unutmuşmuyum ne :KK9:

iyiyiz canım.sen nasılsın?buğlem nasıl?

iyi sayılırız valla cnm taşındım evin telaşı bitmedi hala onla uğraşıyorum hemen bitmiyo yerleş yerleş ne çok eşya varmış :KK43:((((((((((sen nasılsın?kızımın adaşı nasıl?:))

cantanelerim haklısın önemli olan mutluluk ama ailem de yanımda olsaydı daha daha mutlu olurdum..

diona nasılsın..güzel kızın nasıl:KK12:

Allah kavuştursun cnm bilirim annelerin yeri ayrı ben 2 haftada bir görüyorum ama yine de çok özlüyorum...yaa melisaya çok üzüldüm beeeennnnnn...geçmiş olsun cnm kolu çıkmış değilmi?ayyy aman aman daha beterinden korusun Rabbim iyimisiniz şimdi?

herkese iyi afta sonları
Allah kavuştursun cnm bilirim annelerin yeri ayrı ben 2 haftada bir görüyorum ama yine de çok özlüyorum...yaa melisaya çok üzüldüm beeeennnnnn...geçmiş olsun cnm kolu çıkmış değilmi?ayyy aman aman daha beterinden korusun Rabbim iyimisiniz şimdi?
saol canım..iyileşti cok şükür..bu ara baska ukuat yok :)
Ben geldim ama kimsecikler yoook.
Özlemişim ben burayı ama ne çok değişiklik olmuş zorlandım mesaj yollarken unutmuşmuyum ne :KK9:
güzel adanın güzel anasıda gelmiş.:80:
facede kimse yok burada kimse yok neredesiniz millet
esraım nasılsın :87:

sor tabi tatlım..ne demek.. ben bi ara veriyordum ama dktorumuz tavuk yumutası dedi 2 günde bir tam yumurta veriyorum

X