2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben facebookta ocak annelerinin sayfasına linki gönderdim, satın alacağımı da yazmıştım ama sen görmedin heralde.. tühh bilseydim ayrıca haber verirdim.. gymboreenin pahalı olduğunu tahmin etmiştim de o kadarını tahmin etmemiştim.. ben şimdi buna gideyim, bir ara da gymboree deneme dersine gidip karşılaştırayım ikisini, durumu bildiririm sana da canım..

kızlar bende çıkacğımbirazdan daha var gerçi hafta sonu girmiyorum nete evde var ama başında oturmak dahi istemiyorum .kızımla vakit geçiriyorum

kızlar bende çıkacğımbirazdan daha var gerçi hafta sonu girmiyorum nete evde var ama başında oturmak dahi istemiyorum .kızımla vakit geçiriyorum

iyi haftasonları canımm.. ben de çıkıcam şimdi..
ben de h.sonu nete girmiyorum pek ege ile ilgilenmek için, uyuduğunda da pilim bitmiş oluyor..

iyi haftasonları canımm.. ben de çıkıcam şimdi..
ben de h.sonu nete girmiyorum pek ege ile ilgilenmek için, uyuduğunda da pilim bitmiş oluyor..

aynen bende kaç haftadır uyuduğunda dinelnmek istiyorum ama hap bi aksilk çıkıyor sana iyi hafta sonları
ne zaman rahat deliksiz bi uyku,
bir pazar sabahı en erken 10da kalkacağız çok merak ediyorum

egeye maşllh nazar değmesin yakışıklıya formül süt vermediysen sağıp mı bıraktın irem'cim ?
buğelm devam sütü kullandı 9.ayda anne sütünü bıraktı zaten
akşamları ne yersek oda yiyor dedğin gibi öğlen çorabsı
meyvesi vs derken yemek yemeye alışıyor

kanka biz 1 ay kadar kullandık eşim çıkarıyo zorlama dedi diye bıraktım dr 2 ay kullanın demişti oysaki aynen kaka sı kokulu koyu renkli ve günde 3-4-5 oluyo du kullanırken normal yane
[ı]iyidir julicim senden naber?

Pehi smh korudumu bi faydasını gördünmü

bende marny propolmar değilde junorunu alayım diyorum sence nasıl olr

bide 2 yaş altı kullanabilirmi?
[/ı]
nazar olmasın sivrim ben çocuğu kalabalık avm lere falan çıkarmıyorum pek 2 aydır çok şükür hasta değiliz
bu ilacın etkisi olabilir günde alınası dozlar var sivri ben kahvaltıdan önce 1 ilaç kaşığı kadar verdim hep içinde günde şu kadar kullanılabilir diyo mesela junor ne bilmiyorum bi bakam

ahh pasaklı olduk ahhh
bende tam kendimi salıcam ama melisa her yere kustuğu için yer ve halı silmekten çırpı gibi kaldım muhahahahahah
halılar bizimde berbat :8bende kilo vermek istiyom çırpı olem
ooooo ne güzel ne güzel ben dün götrüddüm avm de oyun parkına eğlendik birlikte girdik diğer çocuklar ezer yapamaz zaten yarım saat kaldık
hadi iyi eğlenceler size

selam kızlar burda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim
hepinizi öpüyoruz
maşallah sevcan gözün aydın
kızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
bizimkide mama dede baba del diyo sadece rylai
oy maşallah kuzuya
kızlar ben kaçtım zilli uyandı şimdi yeme ve kusma faslımız baslıyacak..akşama uğrarım..hepinizi öptüm..ve bugün cok mutlu oldum tekrar eski günlerdeki gibiyiz
kusmaz annesi az ver zorlama bitirtmeye olurmu
beril veriyorum ben az tuzlu pişir kendi tabağına tuz atarsın mesela tattır herşeyden az da iki lokmada olsa
aynen bende kaç haftadır uyuduğunda dinelnmek istiyorum ama hap bi aksilk çıkıyor sana iyi hafta sonları
ne zaman rahat deliksiz bi uyku,
bir pazar sabahı en erken 10da kalkacağız çok merak ediyorum

feyzaaaaa
bende pazar günü 10 olmasın ama 9 buçuk 9 a razıyım

yani semiha bnde razıyım 9u görsede yeter çok haklısın
cumartesi gece geç yatıyoruz malum ertesi gün evdeyiz diye sabah kalkıyor 7bucuk 7
kızım yat yanıma yok elimi tutyor hadi dadi
çitlenbik yatırmıyor beni yaaa
ahh bi büyüseler seneye belki uyuruzz

herkese iyi hafta sonları diliyorum
ben yarın evdeyim çok şükür ki çalışmıyorum
minik kuzularımıda öpüyorumm
iyi akşamlar

sende çıkarsın zaten dimi aslı
saat doldu kuzeyimi öp
bende özledm burada herşey daha güzeldi pazartesi itibaryle kk hep açık olacak
faceden hoşlanmıyorum ben

sende çıkarsın zaten dimi aslı
saat doldu kuzeyimi öp
bende özledm burada herşey daha güzeldi pazartesi itibaryle kk hep açık olacak
faceden hoşlanmıyorum ben

evet birazdan bende çıkıyorum bugünde cuma süperde bir trafik vardır bakalım kaçta evde olucaz

sinemis_,tutku2012,smhsmh,DuRu@--'-,
kızlar hepinize iyi haftasonları bende çıkıyorum eve gitme vakti geldiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…