- 6 Mayıs 2009
- 1.430
- 0
- 43
hadi hayırlı olsun canım bol koşturmalı günlerin başlıyo desene:)
iremcim süpermiş keşke bnmde haberim olsaydı bende alırdım hangi fırsattan ve ne zaman aldın fiyat süpermiş gymboree epey fiyatlı 12 ders 810 lira deneme dersine gittik eşim o parayı daha fazla anladığında veririz diyince kayıt yaptırmadım yoksa ben kaydettircektim demir acayip sevdi neşe erberkin normal fiyatı bile gymboreye göre süpermiş valla memnun kalırsanız haber ver cnm bende deniyim:)
kızlar bende çıkacğımbirazdan daha var gerçi hafta sonu girmiyorum nete evde var ama başında oturmak dahi istemiyorum .kızımla vakit geçiriyorum
iyi haftasonları canımm.. ben de çıkıcam şimdi..
ben de h.sonu nete girmiyorum pek ege ile ilgilenmek için, uyuduğunda da pilim bitmiş oluyor..
bizim de biraz kabızlık sorunumuz var, yapıyor kakasını ama zorlanarak.. tahin vermiyorum ama muz yiyor hergün, bildiğim kadarıyla o kabızlık yapabiliyor ama çok seviyor diye veriyoruz.. biraz bağırsakları yumuşatsın diye sabahları babannesi ile kuru kayısı yiyorlar sanırım o biraz daha dengeliyor..
ege artık biz ne yersek ondan yiyor, öğlen çorbası genelde ona özel oluyor yine tuzsuz/salçasız.. içine z.yağı koyuyorum sadece kabızlığı önlesin diye.. ama akşamları biz ne yersek onu yiyor..
bizimki olayı abarttı zaten, pancar turşusu seviyor sanırım renginden dolayı her gördüğünde istiyor ve afiyetle yiyor.. geçenlerde de dedesi şalgam içiyordu onu istedi, biraz şalgam içti..
zaten formül mama kullanmadı, biberon kullanmadı.. direk bardağa, şişeye geçmişti; yemek yemesi de büyük adam gibi oldu birden..
tabii bunları verirken aşırıya kaçmıyorum, tattırıyorum biraz..
kanka biz 1 ay kadar kullandık eşim çıkarıyo zorlama dedi diye bıraktım dr 2 ay kullanın demişti oysaki aynen kaka sı kokulu koyu renkli ve günde 3-4-5 oluyo du kullanırken normal yaneiyidir sivricim yok yaramazlık...
1 yas sonrası veriliyor ama belli dozları var sürekli verilmiyor diye biliyorum ben.....
hala kan ilacı kullanan varmı..biz hiç kan damlası kullanmadık kusuyordu cünki..ama 1 yas kontrolünde kan 10.2 cıktı surup yazdı onuda iiçmedi... bol demir içeren yicekler vermeye calıstım vede inek sütünü azalttım ama uzun zamandır ağzına lokma koymadığı için kan surubunu vermeye basladım portalak suyuyla içebiliyor şimdi... sorum su..kakası cok değişik oluor içtiği gün cok fazla kaka yapıyor ve koyu renkli dün vermedim mesela normaldi...acaba kan ilacının bunu yapması normalmi sırtına kadar cıkıyor kakası...
nazar olmasın sivrim ben çocuğu kalabalık avm lere falan çıkarmıyorum pek 2 aydır çok şükür hasta değiliz[ı]iyidir julicim senden naber?
Pehi smh korudumu bi faydasını gördünmü
bende marny propolmar değilde junorunu alayım diyorum sence nasıl olr
bide 2 yaş altı kullanabilirmi?[/ı]
ahh pasaklı olduk ahhhayyy mutluluğum yarım kaldı gene kustu puffff.....
sivri naber datlum..bende dr sorucam arı sütünü..tekirdağda bulmstum iyi bi yer kadın arı profösörüymüş n kendileri yapıyormu..hee derse ordan alıcam.
kanka benimde canım hiç temizlik yapmak istemiyor cok pasakluu oldum beyaa
halılar bizimde berbat :8bende kilo vermek istiyom çırpı olembende tam kendimi salıcam ama melisa her yere kustuğu için yer ve halı silmekten çırpı gibi kaldım muhahahahahah
ooooo ne güzel ne güzel ben dün götrüddüm avm de oyun parkına eğlendik birlikte girdik diğer çocuklar ezer yapamaz zaten yarım saat kaldıkayy haftasonu geldi çok mutluyum.. oğlumla doya doya zaman geçirebileceğim...
kızlar biz yarın neşe erberk joyfull house'ta derse gidicez 10-12 arası.. sonra babamızı iş yerinden alıp kanyona gidicez, arkadaşlarımızla buluşucaz.. onlarında 16 aylık kızları var, kanyonda oyun parkı varmış orada oynatıcaz çocukları... normal parka gitti de ege hiç öyle oyun parkına gitmedi, bakalım neler yapacak..
maşallah sevcan gözün aydınselam kızlarburda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim
hepinizi öpüyoruz
bizimkide mama dede baba del diyo sadece rylaikızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
oy maşallah kuzuyaege nin en çok kullandığı kelimeler "hadi" ve "gel".. onun dışında kendince söyledikleri de şunlar..
kedi&kuş - bu ikisi için pıslar gibi bir ses çıkarıyor
saat - "da" kısa bir da sesi
orda - yine "da" ama bunda sanki başında bir hece söylemiş gibi es veriyor..
bitti & gitti - "ti" diyor, bunda da başında bir es var.. eller yok der gibi açılmışsa bitti demek, açılmadan söylenirse gitti demek
daha anne - baba demiyor maalesef.. ama hemen hemen söylenen herşeyi anlıyor.. en çok sevindiğim şey de bir şeyi yerine koyalım diyince yapması..
kusmaz annesi az ver zorlama bitirtmeye olurmukızlar ben kaçtım zilli uyandı şimdi yeme ve kusma faslımız baslıyacak..akşama uğrarım..hepinizi öptüm..ve bugün cok mutlu oldum tekrar eski günlerdeki gibiyiz
beril veriyorum ben az tuzlu pişir kendi tabağına tuz atarsın mesela tattır herşeyden az da iki lokmada olsaslmm kalabalıklaşmış burası ne gzüell.kahvaltıya tahin koyuyormusunuz?ben kabız ediyor diye biliyorum vermiyorum bizim biraz kabızlık problemimz varda malesf..kızlar akşamları kendi pişirdiklerinizden veriyomusunz ben salçalı tuzlu diye vermek istemiyorum siz napıyosuz
aynen bende kaç haftadır uyuduğunda dinelnmek istiyorum ama hap bi aksilk çıkıyor sana iyi hafta sonları
ne zaman rahat deliksiz bi uyku,
bir pazar sabahı en erken 10da kalkacağız çok merak ediyorum
HOŞBULDUM,tşk ederim kızlar,herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları diliyorum...
kanka biz 1 ay kadar kullandık eşim çıkarıyo zorlama dedi diye bıraktım dr 2 ay kullanın demişti oysaki aynen kaka sı kokulu koyu renkli ve günde 3-4-5 oluyo du kullanırken normal yane
nazar olmasın sivrim ben çocuğu kalabalık avm lere falan çıkarmıyorum pek 2 aydır çok şükür hasta değiliz
bu ilacın etkisi olabilir günde alınası dozlar var sivri ben kahvaltıdan önce 1 ilaç kaşığı kadar verdim hep içinde günde şu kadar kullanılabilir diyo mesela junor ne bilmiyorum bi bakam
ahh pasaklı olduk ahhh
halılar bizimde berbat :8bende kilo vermek istiyom çırpı olem
ooooo ne güzel ne güzel ben dün götrüddüm avm de oyun parkına eğlendik birlikte girdik diğer çocuklar ezer yapamaz zaten yarım saat kaldık
hadi iyi eğlenceler size
maşallah sevcan gözün aydın
bizimkide mama dede baba del diyo sadece rylai
oy maşallah kuzuya
kusmaz annesi az ver zorlama bitirtmeye olurmu
beril veriyorum ben az tuzlu pişir kendi tabağına tuz atarsın mesela tattır herşeyden az da iki lokmada olsa
feyzaaaaa
bende pazar günü 10 olmasın ama 9 buçuk 9 a razıyım
oferta -tutku izlemyin yazın bakimm bişeyler
herkese iyi hafta sonları diliyorum
ben yarın evdeyim çok şükür ki çalışmıyorum
minik kuzularımıda öpüyorumm
iyi akşamlar
bende geldiiim selamlarrr
sende çıkarsın zaten dimi aslı
saat doldu kuzeyimi öp
bende özledm burada herşey daha güzeldi pazartesi itibaryle kk hep açık olacak
faceden hoşlanmıyorum ben