2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba

selam kızlar :KK16: burda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr :nazar::KK74:
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim :KK1:
hepinizi öpüyoruz :KK71:

hadi gözün aydın canım
julinin yarasınada parmak bastın

selam kızlar,kk ya dönüş mü yaptınız?sizi burda gördüğüme çok sevindim:KK16:

ayyy ne hos..devamlımı baslıcanız yoksa denememi....
bizde hiç oyun parkına gitmedik sanırım yürümesi lazım :KK31:
hala yürümeyen bebe kaldımı acabaaaaa :KK19:

floryadamıydı ne kadr ücret verecksiniz irem ? yarını dolu dolu geçireceksin analşılan bende 11de dersim sürüş dersi 1de kuzenime gitcek yaklaşık 1 yıl oldu evine gitmeyli küsüyordu davet etti gitmek zorundayım

evet canım floryaya gidicem, bana yakın orası.. fırsat sitelerinden almıştım.. 170 tl 79 tl verdim 1 aylık derse.. işte toplam 4 c.tesi gidicez.. 9-18 aylık bebekler için olan derse katılıcaz.. bakalım sonra bir de gymboree nin deneme dersine gidip ona göre birine devam ederiz arada.. sürekli değil de arada değişiklik olsun diye gitmek istiyorum ben..

evet canım floryaya gidicem, bana yakın orası.. fırsat sitelerinden almıştım.. 170 tl 79 tl verdim 1 aylık derse.. işte toplam 4 c.tesi gidicez.. 9-18 aylık bebekler için olan derse katılıcaz.. bakalım sonra bir de gymboree nin deneme dersine gidip ona göre birine devam ederiz arada.. sürekli değil de arada değişiklik olsun diye gitmek istiyorum ben..

çok güzel gerçekten bakalım neler yapacak ege bey pazartesi anlat bize olurmu
ayça,mehlika hoşgeldiz

melisa bi yürüyecek tam yürüyecek bence :KK55:
artık tautamaycaksınız
totoyu kaldır melisaaaa bi sen kaldınnn bebemm:KK31:
ayy sorma vallaaa..hiç umru değil eskiden 4 adım atardı oda yok tay tay bile yok ilerleyeceğine geriliyor
kızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
daha erken canım
bizde anne seser baba anane dede havhav mamam gak (karga) bebek diyor.. ama canı isterse yoksa zorla asla ağzını bıcak acmaz cok inatcı
hadi gözün aydın canım
julinin yarasınada parmak bastın
sorma vallaaa :):):)
selam kızlar,kk ya dönüş mü yaptınız?sizi burda gördüğüme çok sevindim:KK16:
selam canım..beril nasıl
aayyy yaşasın sonunda herkes burada yaaaa....:KK8::KK8::KK8::KK8::KK62:
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:80::79::81:

cok iyimiş yaaaa süper fiyat

bence de arayı çabuk kapatacak o cimcime.. hala gözümün önünde onun o komando emeklemesi, yerim ben o tombişi...

maşallah umuta, darısı melisanın başına... :nazar:

benim artık yürüme konusunda gercekten umudum yok.... o hala komando ve timsah yürüyüsüne devam ediyo umru dahi değil... doktor 2 yasına kadar problem yok dedi..o yüzden kafama takmak istemiyorum ama bütün bebeler yürüyüncede bende neden diye sormadan edemiyorum kendime :KK31:

ege nin en çok kullandığı kelimeler "hadi" ve "gel".. onun dışında kendince söyledikleri de şunlar..
kedi&kuş - bu ikisi için pıslar gibi bir ses çıkarıyor
saat - "da" kısa bir da sesi
orda - yine "da" ama bunda sanki başında bir hece söylemiş gibi es veriyor..
bitti & gitti - "ti" diyor, bunda da başında bir es var.. eller yok der gibi açılmışsa bitti demek, açılmadan söylenirse gitti demek :KK1:

daha anne - baba demiyor maalesef.. ama hemen hemen söylenen herşeyi anlıyor.. en çok sevindiğim şey de bir şeyi yerine koyalım diyince yapması..

benim artık yürüme konusunda gercekten umudum yok.... o hala komando ve timsah yürüyüsüne devam ediyo umru dahi değil... doktor 2 yasına kadar problem yok dedi..o yüzden kafama takmak istemiyorum ama bütün bebeler yürüyüncede bende neden diye sormadan edemiyorum kendime :KK31:

sıkma canını juli çok normal benim erkek yiğenim 18 aylıken yürüdü gayet normal

kızlar ben kaçtım zilli uyandı şimdi yeme ve kusma faslımız baslıyacak..akşama uğrarım..hepinizi öptüm..ve bugün cok mutlu oldum tekrar eski günlerdeki gibiyiz:KK19:

çok güzel gerçekten bakalım neler yapacak ege bey pazartesi anlat bize olurmu
ayça,mehlika hoşgeldiz

anlatırım mutlaka.. en çok korktuğum şey şu.. egeye istemediği birşeyi hayatta yaptıramıyorsun, orada aynı anda dans ediliyor, hareketler yapılıyor sanırım.. inşallah uyumlu olur benim bıdık..

görüşürüz juliii...
valla ben de mutlu oldum yaaa.. haftasonu girmem zor olur ama en azından hafta içi takılırım size :)

HOŞBULDUM,tşk ederim kızlar,herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları diliyorum...

slmm kalabalıklaşmış burası ne gzüell.kahvaltıya tahin koyuyormusunuz?ben kabız ediyor diye biliyorum vermiyorum bizim biraz kabızlık problemimz varda malesf..kızlar akşamları kendi pişirdiklerinizden veriyomusunz ben salçalı tuzlu diye vermek istemiyorum siz napıyosuz

[sıze=2]selam kızlar :KK16: Burda olmayı çok özlemişim...
Oğlum artık yürüyooorrrr :nazar::KK74:
Bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim :KK1:
Hepinizi öpüyoruz :KK71:
[/sıze]

hadi hayırlı olsun canım bol koşturmalı günlerin başlıyo desene:)

evet canım floryaya gidicem, bana yakın orası.. Fırsat sitelerinden almıştım.. 170 tl 79 tl verdim 1 aylık derse.. Işte toplam 4 c.tesi gidicez.. 9-18 aylık bebekler için olan derse katılıcaz.. Bakalım sonra bir de gymboree nin deneme dersine gidip ona göre birine devam ederiz arada.. Sürekli değil de arada değişiklik olsun diye gitmek istiyorum ben..

iremcim süpermiş keşke bnmde haberim olsaydı bende alırdım hangi fırsattan ve ne zaman aldın fiyat süpermiş gymboree epey fiyatlı 12 ders 810 lira deneme dersine gittik eşim o parayı daha fazla anladığında veririz diyince kayıt yaptırmadım yoksa ben kaydettircektim demir acayip sevdi neşe erberkin normal fiyatı bile gymboreye göre süpermiş valla memnun kalırsanız haber ver cnm bende deniyim:)

hoşbuldum,tşk ederim kızlar,herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları diliyorum...

:KK66:

slmm kalabalıklaşmış burası ne gzüell.kahvaltıya tahin koyuyormusunuz?ben kabız ediyor diye biliyorum vermiyorum bizim biraz kabızlık problemimz varda malesf..kızlar akşamları kendi pişirdiklerinizden veriyomusunz ben salçalı tuzlu diye vermek istemiyorum siz napıyosuz

bizim de biraz kabızlık sorunumuz var, yapıyor kakasını ama zorlanarak.. tahin vermiyorum ama muz yiyor hergün, bildiğim kadarıyla o kabızlık yapabiliyor ama çok seviyor diye veriyoruz.. biraz bağırsakları yumuşatsın diye sabahları babannesi ile kuru kayısı yiyorlar sanırım o biraz daha dengeliyor..

ege artık biz ne yersek ondan yiyor, öğlen çorbası genelde ona özel oluyor yine tuzsuz/salçasız.. içine z.yağı koyuyorum sadece kabızlığı önlesin diye.. ama akşamları biz ne yersek onu yiyor..
bizimki olayı abarttı zaten, pancar turşusu seviyor sanırım renginden dolayı her gördüğünde istiyor ve afiyetle yiyor.. geçenlerde de dedesi şalgam içiyordu onu istedi, biraz şalgam içti..
zaten formül mama kullanmadı, biberon kullanmadı.. direk bardağa, şişeye geçmişti; yemek yemesi de büyük adam gibi oldu birden.. :KK62:
tabii bunları verirken aşırıya kaçmıyorum, tattırıyorum biraz..

X