Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar burda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim
hepinizi öpüyoruz
ayyy ne hos..devamlımı baslıcanız yoksa denememi....
bizde hiç oyun parkına gitmedik sanırım yürümesi lazım
hala yürümeyen bebe kaldımı acabaaaaa
floryadamıydı ne kadr ücret verecksiniz irem ? yarını dolu dolu geçireceksin analşılan bende 11de dersim sürüş dersi 1de kuzenime gitcek yaklaşık 1 yıl oldu evine gitmeyli küsüyordu davet etti gitmek zorundayım
selam kızlar burda olmayı çok özlemişim...
oğlum artık yürüyooorrrr
bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim
hepinizi öpüyoruz
melisa bi yürüyecek tam yürüyecek bence
artık tautamaycaksınız
totoyu kaldır melisaaaa bi sen kaldınnn bebemm
evet canım floryaya gidicem, bana yakın orası.. fırsat sitelerinden almıştım.. 170 tl 79 tl verdim 1 aylık derse.. işte toplam 4 c.tesi gidicez.. 9-18 aylık bebekler için olan derse katılıcaz.. bakalım sonra bir de gymboree nin deneme dersine gidip ona göre birine devam ederiz arada.. sürekli değil de arada değişiklik olsun diye gitmek istiyorum ben..
ayy sorma vallaaa..hiç umru değil eskiden 4 adım atardı oda yok tay tay bile yok ilerleyeceğine geriliyormelisa bi yürüyecek tam yürüyecek bence
artık tautamaycaksınız
totoyu kaldır melisaaaa bi sen kaldınnn bebemm
daha erken canımkızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
sorma vallaaa :):):)hadi gözün aydın canım
julinin yarasınada parmak bastın
selam canım..beril nasılselam kızlar,kk ya dönüş mü yaptınız?sizi burda gördüğüme çok sevindim
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:80::79::81:aayyy yaşasın sonunda herkes burada yaaaa....
evet canım floryaya gidicem, bana yakın orası.. fırsat sitelerinden almıştım.. 170 tl 79 tl verdim 1 aylık derse.. işte toplam 4 c.tesi gidicez.. 9-18 aylık bebekler için olan derse katılıcaz.. bakalım sonra bir de gymboree nin deneme dersine gidip ona göre birine devam ederiz arada.. sürekli değil de arada değişiklik olsun diye gitmek istiyorum ben..
bence de arayı çabuk kapatacak o cimcime.. hala gözümün önünde onun o komando emeklemesi, yerim ben o tombişi...
maşallah umuta, darısı melisanın başına...
kızlar bütün kuzular az çok konuşuyo benimki en net meme diyo onun haricinde gel gel canı isterse anni ama kırk yılda bir hani bizimki geç konuşucak galiba
benim artık yürüme konusunda gercekten umudum yok.... o hala komando ve timsah yürüyüsüne devam ediyo umru dahi değil... doktor 2 yasına kadar problem yok dedi..o yüzden kafama takmak istemiyorum ama bütün bebeler yürüyüncede bende neden diye sormadan edemiyorum kendime
çok güzel gerçekten bakalım neler yapacak ege bey pazartesi anlat bize olurmu
ayça,mehlika hoşgeldiz
[sıze=2]selam kızlar Burda olmayı çok özlemişim...
Oğlum artık yürüyooorrrr
Bende temizlik yapıyorumdum,ğlumun yürüdüğünü sizlerede haber vermek istedim
Hepinizi öpüyoruz [/sıze]
evet canım floryaya gidicem, bana yakın orası.. Fırsat sitelerinden almıştım.. 170 tl 79 tl verdim 1 aylık derse.. Işte toplam 4 c.tesi gidicez.. 9-18 aylık bebekler için olan derse katılıcaz.. Bakalım sonra bir de gymboree nin deneme dersine gidip ona göre birine devam ederiz arada.. Sürekli değil de arada değişiklik olsun diye gitmek istiyorum ben..
hoşbuldum,tşk ederim kızlar,herkese iyi akşamlar ve iyi haftasonları diliyorum...
slmm kalabalıklaşmış burası ne gzüell.kahvaltıya tahin koyuyormusunuz?ben kabız ediyor diye biliyorum vermiyorum bizim biraz kabızlık problemimz varda malesf..kızlar akşamları kendi pişirdiklerinizden veriyomusunz ben salçalı tuzlu diye vermek istemiyorum siz napıyosuz